0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
...bu hususun en güzel klavuzu mobil1 yağlarının taşıdığı isimler. mobil1 0w40 newlife (yeni hayat yani bebek motor için), mobil1 5w50 peaklife (motorun en üst durumda olduğu dönem), mobil1 10w60 extended life( motorun son döneminde yeniden kazandırılan ömür) bu isimler forumdaşlarımıza gerekli fikri vermiştir umarım. sevgiyle kal.
Kendimden örnek vermem gerekirse bundan önceki yağ değişimimde 120.000 km deki 1.6 aracıma Mobil 1 New Life 0w40 koymuştum. Bana biraz eksiltme yaptı gibi geldi. Bu da ek bilgi olsun istedim.
Eğer eksiltme miktarı 200-300 ml ile sınırlı kalıyorsa bence sorun yok, 10000 km boyunca bu civarlarda( maksimum olarak) yağ eksilten motor sağlıklıdır. Bu miktarın üzerinde ise 0w40 yerine bir üst değere 5w40 a geçebilirsiniz. Kış dönemine geçtiğimiz için yağın ilk rakamını artırmak daha mantıklıdır eksiltme şikayeti için.
Ertan kardeşim ekleme yapmadım üstüne sonrasında, o sebepten bilemiyorum. Emin olmamakla birlikte yarım litre eksiltme yapmıştır gibi bir izlenim yarattı bende. Çubukta azalma görülüyordu. Yeni yağ değişimimde 5w-40 koyduk. İlerleyen zamanlarda eksiltme yapacak mı, yaparsa ne kadar yapacak kontrol edeceğim
Atilla amca verdiğin bilgiler için teşekkür ederiz. Mobil 1 in yağlarının taşıdığı isimlerden bahsetmişsin. Ben de sizden fikir isteyeceğim. Gerçi yukarda birkaç arkadaşımıza fikir vermişsin yağ hakkında ama "sence" 120.000 - 130.000 km arasındaki bir araca hangi yağı koymalıyız ? Yani yukarıda Mobil 1 in kategorize ettiği hangi yağ uygun düşer ?Gerçi birçok etmen var tabiki viskozite konusunda. Gerek ısı şartları ve diğer durumlar.Kendimden örnek vermem gerekirse bundan önceki yağ değişimimde 120.000 km deki 1.6 aracıma Mobil 1 New Life 0w40 koymuştum. Bana biraz eksiltme yaptı gibi geldi. Bu da ek bilgi olsun istedim.
kıymetli Ahmet kardeşim mesajlarını ve verdiğin teknik bilgileri zevkle okuyorum. gerçekten bilerek yorumlar yapıyorsun. çok güzel bir noktaya temas ettin, aşınmayla alışmanın optimum noktası bu kadar güzel belirtilemezdi. yani 100-150 binde alışma( piston, sekma ve silindirlerdeki sıkılığın bitmesi) döneminin en üst noktası oluyor daha sonrada artık aşınmalar arttığından kompresyon kaçakları başlıyor ve artarak devam ediyor, işte bu aşınma döneminin başında bir üst viskoziteye geçersek aşınmayı durduruyoruz daha kalın yağ silindirde yağın yapığı film tabakasını arttırdığından aşınma süreci minimum oluyor bunları seninde bildiğin bir gerçek ama beni konuşturmak istiyorsun.bu hususun en güzel klavuzu mobil1 yağlarının taşıdığı isimler. mobil1 0w40 newlife (yeni hayat yani bebek motor için), mobil1 5w50 peaklife (motorun en üst durumda olduğu dönem), mobil1 10w60 extended life( motorun son döneminde yeniden kazandırılan ömür) bu isimler forumdaşlarımıza gerekli fikri vermiştir umarım. sevgiyle kal.
Ahmet abi 5-30un tam sentetik olmayanı var mı?
Atilla abimEğer sizi konuşturarak yordu isem özür dilerim.Sizden hem yarım bilgilerimi kontrol etmek ayrıca bu sırada diğer arkadaşlarında bu bilgileri öğrenmesini düşünmüştüm.Mekanik konusunda bilgim biraz olsada yağlara karşı nedense hiç ilgim olmamış.Arabamada 5/30 koyarak yoluma devam ediyorum.Asla ve asla tam sentetik yağ koymam. Nedeni kesinlikle kötü oldugu değil.Nedenide motor üzerindeki yağ sızdırmazlık elemanları nasıl yağ ile doydu ise o yağ ile devam edilmeli.Benim arabama önceki sahibi 10/40 yarı sentetik koymuş ve salmastralar bu yağ ile doymuş. Bende böyle devam edecegim.Çok istiyorsan yağ değiştirilemezmi?Evet değişir ama kimyası bozulan salmastralarda yağ kaçırır motorum yağ kaçırmaya başladı diye dert etmemek gerek bu durumda.
estağfurullah Ahmet kardeşim, yormak ne demek. forumdaki ilk mesajlarıma (yağla ilgili) bakarsan benimde ful sentetiğe geçme işine karşı olduğumu ve aynı endişeleri taşıdığımı görürsün. fakat mobil1 10w60 açıklamalarını okuduktan sonra keçe ve salmastraların aksine bu yağla var olan kaçırmaları engellediğini öğrenince efsaneme mobil1 5w50 kullandım hakikaten hiçbir akıntıya rastlamadım. bizim rav4 lerdede aldığımızda 10w40 vardı ve benim arabada birkaç damla yağ oluyordu, 10w60 sonrası bütün bu akıntılar kesildi. dolayısiyle korkmadan sentetik yağ kullanabilirsin.
Yağ işi 20 yıllık araba kullandığınızda önem kazanıyor.Motor zarar görmesin diye yağ başlığında bir sürü şeyler yazılıyor. Aman yolda bırakmasın aman kaçak olmasın aman aracım çekişten düşmesin diye düşünmek gerekiyor. yoksa.. araban yeniyse koy herhangi bir yağı kafana göre değiştir. sentetikmiş mineralmiş fark etmez. nasıl olsa bişey olmuyor. değiştireceğini bil yeter.
Yusuf kardeşim ben 3sfe motorda 10w60 kullanıyorum oğlum da aynı yağı kullanıyor onunda arabası aynı ve inanmayacaksınız son yağla 30bin yapmış. 0w40 la 1 milyon yapılır ama 5w50 ile daha fazla yapılır. arkadaşlar kalın yağ öcü değildir eğer iyi bir yağsa motoru ince yağa nazaran çok daha iyi korur.