0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Cruiseden çıkarken lamba sönüyormu?Yanıkmı kalıyor?
lamba yanık kalıyor. kolu bir tık aşağı cekince yeniden devreye giriyor. ahmet bey hendek yolunu bilirsiniz. hendek yolunda oluyor, işe gidip gelirken
3 ihtimal var.Soru cevap ile gidelim1- KM göstergesinde titreme gibi birşey varmı?2- Yakın zamanda debriyajla ilgili bir işlem yapıldımı?3- Yakın zamanda fren ile ilgili bir işlem yapıldımı?
Selçukgun paylaştıgı belgede benim dediklerimin hemen hemen aynısını yazıyor.Sorun çok büyük ihtimalle fren veya debriyaj swichinde.Onuda bilgisayara baglayıp yolda canlı veri takibi yapmak lazım.
servisin yolu gözüktü demek ki
Murat ustayada selam söyle.
Servis biliyordur ama yinede hatırlatma yapayım.1. sorun debriyaj swichi2. sorun fren giriş voltajıİşte burası biraz karışık o nedenle önce mantıgını anlatayım. Siz CC ile giderken fren lambasının sigortası atarsa siz frene basınca CCden çıkmayacagı için problem olur.O nedenle fren swichinin girişinin voltajını ECU sürekli kontrol eder orada voltaj göremez ise CC ile giderken sorun olacagından CC devreye girmez.Sizinde kontrol edeceginiz nokta çıkış degil giriş voltajı.
Murat'a ileteceğim hatırlatmaları.
GökhanDurum nasıl?
yaklaşık 10 gündür arabayı ellemedim desem yeridir p.tesi sakarya-hendek yapacağım ozaman test ederim. yalnız 2 gündür sandıkçılara telefon ile ulaşamıyorum. bakım zamanı geldi özel servise gitmeyi düşünüyorum iyiden iyiye. fikirlere açığım
Adapazarında özel servis düşünürsen gidecek yerin yoksa yönlendirebilirim.
şoförler cemiyetinin ilerisindeki sanayide bir yer söyledi bir arkadaşım(nascar sanırım). orayı düşünüyordum ama iyi bir yer biliyorsan tavsiyelerini dikkate alırım.