0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Dedigin yer Toykar. Modern sanayide İtimat otomotivi tavsiye ederim.
Tam yerini belirtebilirsen yarın yerini tesbit için uğrarım.
Camiiden aşagıya dogru (D100e dogru) rampadan in.Yol düzleşince solda göreceksin.Yanlarında zaten iş makinası tamircileri var.Serkan arkadaşımdır selamımı söyle.
şuan aynı problem devam etmiyor. birkaç defa denedim sorunsuzdu. bakalım yeniden ne zaman hortlayacak.
%99 debriyaj swichi.Adresim aynı.
yarın bakıma gideceğim izmite. sonra sıra switche gelecek anlaşılan. sorun gerçekten switch ten ise değişim yeterli olacakmı?
Bence arızalı degildir.CC ile giderken ayagınız ile debriyaja yana dogru vurarak deneyin sorun çıkmaz ise aynısını fren yapın.Bu durumda CCden çıkarsa swichlerin yerinde veya pedal yaylarında sorun oldugu belli olur.
vites düşürmen gereken durumlarda cc devreden çıkar.
evet bunu biliyorum ancak benim araç düz yolda giderken yapıyordu bunu. yani düz yolda sabit hız 110-120 km civarında.zaten yeniden yaparsa Ahmet Güve beyi bulacağım, adresi aynıymış
GökhanSende tekrar yazmayınca birdaha olmadı düzeldi herhalde diye düşünmüştüm.
Şuan yapmıyor zaten, ben sana takılmak amaçlı yazdım ama arabayı haftada 1-2 defa görüyorum desem yeridir. uzun mesafede gidecek fırsatım olmadı. yarın başiskeleye gidecem denicem yeniden. ama ozamandan sonra yapmadı hiç.
Ahmet bey,dün yeniden denedim cruise controlü. hiç devreden çıkmadı, ayağımla yandan debriyaja ve frene vurdum yine devreden çıkmadı. zirve otoda bakım yapıldı, sağ lastikler sökülüp balatalar kontrol edildi. ondan sonrada yapmadı bidaha. lastiklerin sökülmesi ile bir ilgisi olabilirmi?
doğrusunu söylemek gerekirse vsc varmı yokmu bilmiyorum. forumda sordum yok dediler ama.
Kontagı açınca lambaları yanar(varsa)