0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
serviste sıradan bir gün yani...siz birde LPG'li araçlara yaptıklarını görün, direksiyonum soyuldu deseniz "efenim şimdi araçta LPG olduğundan o bölgeyi inceleyemiyoruz, siz isterseniz LPG sisteminizi söktürüp öyle gelin" diyecekler neredeyse...
Farlar hariç yukarda sayılanların hepsini 1365 TL ye değiştirdim 8 taksite geçen hafta Ben korku efektlerine bayılırım Yolda korkmaktan iyidir
Başınızdan geçenleri okuyunca, aklıma '' Neden servis puanlama anketi yapmıyoruz ?'' geldi. Yönetim kadrosunun öncülüğüyle ve forum kullanıcılarının samimi oyları ile Türkiye çapındaki tüm yetkili servisleri başlık başlık puanlayarak bir veri bankası oluşturabiliriz. Sonuçta büyük bir çoğunluğumuz araçlarımızı yetkili servise götürüyoruz. Herhangi bir Toyotacının yakın çevresindeki servislerin kalitesini bilerek hareket etmesi, bir nebzede olsa, olası mağduriyetlerinin önüne geçebilir sanki. Forumda böylesi bir konu var mı, araştırmadım, var ise geliştirilebilir, diğer türlü çok emek isteyen bir işlem olacağını sanmıyorum. Bende bu konuda elimden geldiğince yardımcı olabilirim. Üstelik, eğer bu uygulama servisler tarafından duyulursa, onları işlerini daha da iyi özenli yapmaya da teşvik edebilir.