0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Başınızdan geçenleri okuyunca, aklıma '' Neden servis puanlama anketi yapmıyoruz ?'' geldi. Yönetim kadrosunun öncülüğüyle ve forum kullanıcılarının samimi oyları ile Türkiye çapındaki tüm yetkili servisleri başlık başlık puanlayarak bir veri bankası oluşturabiliriz. Sonuçta büyük bir çoğunluğumuz araçlarımızı yetkili servise götürüyoruz. Herhangi bir Toyotacının yakın çevresindeki servislerin kalitesini bilerek hareket etmesi, bir nebzede olsa, olası mağduriyetlerinin önüne geçebilir sanki. Forumda böylesi bir konu var mı, araştırmadım, var ise geliştirilebilir, diğer türlü çok emek isteyen bir işlem olacağını sanmıyorum. Bende bu konuda elimden geldiğince yardımcı olabilirim. Üstelik, eğer bu uygulama servisler tarafından duyulursa, onları işlerini daha da iyi özenli yapmaya da teşvik edebilir.
korku efektleri ile cideen korkutucu olmuş)) neyse geçmiş olsun..malum yetkili servilser yoldan geçerken selma vereni feci öpüyorlar:((
BUnu çok uzun süre önce düşünmüştük. Bunu yapmanın bir yolu var aslında, tamamen tarafsız ve hiç bir siyasi, ekonomik vs. yapıca etkilenemeyecek insanlarda kurulu, serbest denetleme kurumları oluşturulmalı. Amacı bağcıyı dövmek olmayacak bir yapıda ancak standartlara hakim ve gözü tok insanların denetleyip, raporlayacağı bir yapı olabilir. Çözüm var, odak insan. Bunun en temel ve ilk taşı da; doğruyu yapan, söyleyen, bilime değer veren, haksızlık karşısında susmayan ve empati yeteneği kuvvetli insanların doğru yerlerde olmasını sağlamak. İşini bilen değil, İşi bilen insanların yüceltilmesi. Bunda herkese görev ve sorumluluk düşüyor, anlık değil, her daim.
Toyota kendi puanlama sistemini açabilir mi bizlere, en azından kısmen ?
Zaten müşteri memnuniyeti sistemi bu nedenle var.
Yani ?
Yani bizden aldıkları yorumlara göre bir puanlama yapıyorlar zaten.
Aynı gündüz farından bende aldım baglantısını nasıl yaptınız yapıştırmamı vidalamamı
Abi direk kontağa bağlı arada söndürmek için anahtar koydum gizli bi yere.Diğer konuya gelince... Zaten her servis işleminizden sonra aranarak müşteri memnuniyeti adına bu işlem yapılıyor . Puanlama sistemi yani..
Diğer konuya gelince... Zaten her servis işleminizden sonra aranarak müşteri memnuniyeti adına bu işlem yapılıyor . Puanlama sistemi yani..