0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben bugün 1350 TL ödedim (((((((((((((((((((((((((((((((((((valla ne değişti diye sormayın , listesine baktım şimdi...kazıklandımmı ki diye düşünmüyor değilim...Buraya yazsam değişen parçaları yorumda bulunabilecek varmı ki?
Hayatımda ilk kez toyota servise gittim Özel servis gittiğim yer, adını vermiyeyim şimdi, fiyatları iyi derseniz adını yazarım Motor Yağı 5w-30 (texaco) ________________________________101,66Yağ Filtresi (ZRE151-ZRT270)_______________________________16.95Hava Filtresi (ZRE151-ZRT270)_____________________________39.83Polen Filtresi NDE150-ZRE151______________________________38.14Silecek Süpürgesi Sağ avensis______________________________33.90Silecek Süpürgesi Sol avensis______________________________63,55Davlumbaz Klips Küçük___________________________________7x2,12=14,84Arka Fren Balata Verso 08_________________________________139,83Ön Fren Diski avensis_____________________________________2*147,03=294,07Arka Fren Balata Avensis 09________________________________114,41Arka Fren Diski___________________________________________2x120.76=241.52Genel Bakım İşçiliği_______________________________________58,05Bunlar KDV hariç fiyatlar toplayınca 1365 TL kdv dahil yaptı
Avensis'in orj. polen filitresi 70 TL lerdeÖn fren diskleri değişmiş ama balata gözükmüyor.Benimde ön disk+balata değişecek Ufuk ile görüştüm 250 TL dedi.
Valeo?
Valeo değildi herhalde... denso gibi birşeydi herhalde...ama emin değilim, torpido arkasında ne yazıyorsa o yazıyordu
Evet densoda olabilir
Bu durumda nasıl olmuş Şemsiye hakkında bir yorum varmı Netten baktım balataların markası TRW idi. Diskler beyaz bir dikdörtgen poşet içinde üstünde kırımızı yazıları olan birşeydi. Kutusu falan yoktu herhalde.İşin aslı, bana göre güvenlik çok önemli, değişmesi lazım dediler , hiç düşünmeden tamam dedim olmuşken sıfır olsun dedim. Fiyat sormamın sebebide bu servise bir daha güvenip güvenmemek için. Parasında değilim sadece GÜVEN olayı benim için önemliBu arada bu sitede bende yazan kodları yazıyorum hepsinde marka TOYOTA çıkıyor adlarını bilmediklerimdehttp://www.paramparca.com/
TRW güvenli bir marka için rahat olsun.Fiyatta servi için normal.
Frenlerin alışması lazım dediler, bu alışma olayı nasıl birşeydir? Alışana kadar sakat bir durum yaşamayız inşallah Sanki eskisi kadar sert gelmedi bana frenler yani yumuşak duruyor frene basınca.
bir incelersin;http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=48369.0