Gönderen Konu: Yeni Corolla Cam Modülü  (Okunma sayısı 65944 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: B+
  • Model Yılı: '15
  • 25 kere teşekkür etti
  • 28 kere teşekkür edildi
Ynt: Yeni Corolla Cam Modülü
« Yanıtla #140 : Mart 04, 2016, 08:29:40 »
Oguzhan bey
Bu modul cenmax mi ? Servis cam modulu yok diyor corolla icin?

Servislerde takılan Toyota ile anlaşma yapan marka Cenmax. Bu ürünü Cenmax üretip servislere veriyor veya kendi servislerinde takıyor ama perakende satış yapmıyor. Elektrik bağlantı diagramlarını da vermiyor.

Corolla için iki modül var. 4 cam otomatik(2015 Model) ve tek cam otomatik için.

Eski modül 4 Cam otomatik Corollalarda çalışmıyor. Yeni çıktı daha 2 aylık falan mazisi var.

Ben Mersin serviste taktırdım. Eğer İstanbuldaysanız Cenmax Yenibosna Merkez 150'ye takıyor. Bayileri daha pahalı takıyor ve hepsi 2015 modülün farklı olduğundan haberdar değil.
2015 COROLLA ADVANCE MDS + BRC SEQUENT 32 LPG

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #140 : Mart 04, 2016, 08:29:40 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: A-
  • Kilometre: 1500
  • 7 kere teşekkür etti
  • 25 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #141 : Mart 04, 2016, 16:21:41 »
Arkadaşlar,

Bugün Cenmax Merkeze  sordum  yeni tip "All Auto" model Corolla için olan modülün parca nosu:TYCK-02 , olduğunu ve Toyota ile anlaşma yaptıklarını ve dışarı ürün vermediklerini belirttiler.

Diğer 2015 ve öncesi "All Auto" olmayan modeller için  modülün parça nosu:TYCK-01 ve  resmi aşağıda gibi

diğer arkadaşlarında söylediği gibi sadece anlaşmalı servislere veriyorlar ,

Ankarada'ki Toyota ALJ servis  bundan hiç haberi yok, Cenmax ile bu malzemeler için bayi anlaşmamız yok diyorlar,, diğer Toyota EFE ise ellerinde eski tip  ( "All Auto" olmayan ) modül olduğunu ve bu yeni modelden hiç haberlerini olmadıklarını söylüyorlar.

Herhalde bu işi Ankara'daki  servislere zorla yaptıracağız., bugun bu iş için bayağı bir telefon trafiği yaptım ama daha  hiç bir servisten net bir cevap yok :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Toyota Corolla 1.6 Advance Multidrive S
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '14
  • 4 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #142 : Mart 04, 2016, 20:57:36 »
Ben de 2015e aynı modülü taktırdım. Talep ederseniz kagıt imzalatıp tek basmada calısacak şekilde ayarlıyorlar.

Ben 250ye taktırdım. Size ne kadara maloldu?

Arkadaşlar Merhaba,
2015 öncesi "All Auto" olmayan modellerde de  tek basmada çalışacak şekilde ayarlama yapılabiliyor mu?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 13800
  • 98 kere teşekkür etti
  • 77 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #143 : Mart 04, 2016, 21:43:18 »
Ankara daki servislerin hiçbir şeyden haberi yok zaten
En son 1.33 life larda bulunmayan torpido üstü aydınlatmasını burdan bi kaç kişi Ankara dışı başka servislerde taktırmış olmasına rağmen Ankara dakiler bu parçanın satın alanabileceğinin bile farkında değildi
LİFE 1.33 COROLLA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • Kilometre: 99000
  • Model Yılı: '13
  • 684 kere teşekkür etti
  • 2110 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #144 : Mart 05, 2016, 01:22:23 »

Ankara daki servislerin hiçbir şeyden haberi yok zaten
En son 1.33 life larda bulunmayan torpido üstü aydınlatmasını burdan bi kaç kişi Ankara dışı başka servislerde taktırmış olmasına rağmen Ankara dakiler bu parçanın satın alanabileceğinin bile farkında değildi

Modülü çinden alıp sizde takabilirsiniz

Parça kodu ile servise giderseniz halledilir bence :)
Bunuda bilmiyor olmasınlar :D
intagram.com/tosicorolla16
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 13800
  • 98 kere teşekkür etti
  • 77 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #145 : Mart 05, 2016, 01:28:21 »

Bilmiyorum bana denk geliyor herhalde"böyle bi aksesuar sizin aracınıza uygum değildir" denilip geçiştiriliyorum
LİFE 1.33 COROLLA

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • 684 kere teşekkür etti
« Yanıtla #146 : Mart 05, 2016, 01:30:23 »
Siz parçayı sipariş edin. Bir elektrikçi bile takar :)

Modül zaten en kolay iş
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 7 kere teşekkür etti
« Yanıtla #147 : Mart 05, 2016, 09:43:23 »

Çinden alacagimda onunda "All Auto"  destekleyip desteklemedigini bilmiyorum. Forumda çin'den alip takanlar var aslind 2015 model araclarina ,
Bu modul:
m.aliexpress.com/item/1810383506.html?aff_click_id=65d55bc880884507aa3fa378889c831d-1457163587889-08538-iMvzBqj6E&aff_platform

Bu modulu "All Auto "yeni modelde kullanan varmi ?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Gayrimeşgul
    • INSTAGRAM
  • 684 kere teşekkür etti
« Yanıtla #148 : Mart 05, 2016, 12:49:56 »
All auto ya modül yok galiba
Bu modül yanlış bilmiyorsam all auto olmayanlara oluyor. Çünkü biz aracımıza bunu aldık
youtube.com/kaankara

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 4 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #149 : Mart 05, 2016, 16:14:58 »
Merhaba Arkadaşlar,
hiç aklımda yokken buradaki konuşmalarınız neticesinde ben de cam modülü taktırma konusunda heveslendim . dün servisi ( Ortaköy toyota) aradım ve cam modülü taktırmak istediğimi belirttim. ellerinde modül olduğunu ve istediğim zaman gelip taktırabileceğimi söylediler.  bugün için randevu aldım. bugün modülü taktırmak için servise gittim  ama ellerindeki modüllerin hiç bir arabama. uyum sağlamadı. ( bu arada aracım all oto değil).
bunun üzerine yenibosna cenmax ı aradılar ve ellerinde uygun modül olup olmadığını sordular. ellerinde uygun modül olduğunu söylediklerinde servisteki arkadaşlar arabamı yenibosna cenmax a götürdüer ve orada taktırdılar ve getirdiler.
kullanmaya başladım, çok kullanışlı ve güzel oldu. camı kapatmak için kapama düğmesine sürekli basmama gerek yok. kapıyı kitlemek için düğmeye bir kez bastığımda, hem kapıyı kitliyor, hem yan aynaları kapatıyor hem de camları kapatıyor. :alkis: :lol:
maliyeti de 200 tl.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 7 kere teşekkür etti
« Yanıtla #150 : Mart 05, 2016, 18:19:22 »
Merhaba Arkadaşlar,
hiç aklımda yokken buradaki konuşmalarınız neticesinde ben de cam modülü taktırma konusunda heveslendim . dün servisi ( Ortaköy toyota) aradım ve cam modülü taktırmak istediğimi belirttim. ellerinde modül olduğunu ve istediğim zaman gelip taktırabileceğimi söylediler.  bugün için randevu aldım. bugün modülü taktırmak için servise gittim  ama ellerindeki modüllerin hiç bir arabama. uyum sağlamadı. ( bu arada aracım all oto değil).
bunun üzerine yenibosna cenmax ı aradılar ve ellerinde uygun modül olup olmadığını sordular. ellerinde uygun modül olduğunu söylediklerinde servisteki arkadaşlar arabamı yenibosna cenmax a götürdüer ve orada taktırdılar ve getirdiler.
kullanmaya başladım, çok kullanışlı ve güzel oldu. camı kapatmak için kapama düğmesine sürekli basmama gerek yok. kapıyı kitlemek için düğmeye bir kez bastığımda, hem kapıyı kitliyor, hem yan aynaları kapatıyor hem de camları kapatıyor. :alkis: :lol:
maliyeti de 200 tl.
Hayirli olsun , bizede boyle bir cozum lazim :)
Ankara'daki servisleri biraz zorlamak lazim yoksa ilgilenmiyorlar forumdaki diger arkadaslarada sesleniyorum sizde servisi arayip bu 2015" all auto " modul konusunda istek yapin lutfen..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 4 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #151 : Mart 05, 2016, 19:27:06 »
Hayirli olsun , bizede boyle bir cozum lazim :)
Ankara'daki servisleri biraz zorlamak lazim yoksa ilgilenmiyorlar forumdaki diger arkadaslarada sesleniyorum sizde servisi arayip bu 2015" all auto " modul konusunda istek yapin lutfen..

teşekkür ederim
kesinlikle serviseri biraz zorlayın. bu ara da ortaköy servis çok yakından ilgileniyor ve ellerinden gelen her şeyi yapıyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 4500
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #152 : Mart 05, 2016, 22:50:01 »
Arkadaşlar Merhaba benim aracım da 2016 toyota corolla Advance bu all auto bende de var bu ne işe yarar aracı 1 hafta oldu alalı çünkü hiç bir bilgim yok

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 120000
  • Model Yılı: '08
  • 61 kere teşekkür etti
  • 298 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #153 : Mart 06, 2016, 08:27:46 »
Arkadaşlar Merhaba benim aracım da 2016 toyota corolla Advance bu all auto bende de var bu ne işe yarar aracı 1 hafta oldu alalı çünkü hiç bir bilgim yok
Tüm camların tek dokunuşla açılıp, kapatılması özelliği

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Şu anda paylaşacağım kişisel bir iletim bulunmuyor
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 60000
  • 7 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #154 : Mart 27, 2016, 23:14:32 »
Çinden alacagimda onunda "All Auto"  destekleyip desteklemedigini bilmiyorum. Forumda çin'den alip takanlar var aslind 2015 model araclarina ,
Bu modul:
m.aliexpress.com/item/1810383506.html?aff_click_id=65d55bc880884507aa3fa378889c831d-1457163587889-08538-iMvzBqj6E&aff_platform

Bu modulu "All Auto "yeni modelde kullanan varmi ?

Bu modulun takilisini gosteren bir video var mi, kendimiz taksak garanti bozulur mu acaba.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • Model Yılı: -
  • 14 kere teşekkür etti
  • 5 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #155 : Mart 31, 2016, 10:20:29 »
All auto sonradan yaptırınca sıkışma önleyici de oluyor mu? Sıkılma önleyici olmazsa çocuklar için çok tehlikeli olabilir!

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 7 kere teşekkür etti
« Yanıtla #156 : Mart 31, 2016, 16:59:15 »
All auto sonradan yaptırınca sıkışma önleyici de oluyor mu? Sıkılma önleyici olmazsa çocuklar için çok tehlikeli olabilir!
Cenmax'in urettigi modullerde var.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • Model Yılı: '11
  • 74 kere teşekkür etti
  • 772 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #157 : Mart 31, 2016, 19:01:02 »
Forumda Kaan kara arkadasimiz ali baba dan ayna ve cam kapama modulu aldi kullaniyor.Banada onerdide benim arac 2011 olurmu olmazmk bilmiyorum.Aslinda Ahmet abi görürse yorum yaparsa sevinirim.Cam kapama modulu 40 dolar ayna kapama 20 dolar civari.Ikisi toplamda 60 dolara geliyor 150 160 lira civari ediyor.Hem cam kapama hem açma var.
Serviste sadece kapama diye biliyorum.hatta bugun baktim 29 dolara düşmüş normalde 40 dolardi
Araç güç pencere closer toyota corolla (08-14) DC 12 V Gerilim otomatik yakın pencereleri akıllıca
http://s.aliexpress.com/Ineu2AvM
(from AliExpress Android)
buda ayna kapama modülü

Toyota COROLLA için orijinal araç yan ayna katlama kiti (08-13) otomatik katlanır ayna modülü ücretsiz & Hızlı kargo
http://s.aliexpress.com/FNFVnUf6
(from AliExpress Android)
2011 d4d Corolla

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kilometre: 22100
  • 8 kere teşekkür etti
  • 2 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #158 : Nisan 02, 2016, 20:24:38 »
Arkadaşlar merhaba,

aracım corolla 1,33 2015 all auto olmayan model. Ben buna cam modülü takmak istiyorum, yani aracı kitlediğimde de 4 cam birden kapansın istiyorum.

konuları okudum ve iki link buldum, bu iki linkteki ürün aynı ürün mü yoksa farklı farklı mı? mesela birinde canbus var diğerinde yok (canbus nedır bilmiyorum)

cenmax denen modül de varmış fakat pahalı geliyor bana bu yüzden bu şekil yapmak istedim. aracıma uyumlu mudur?

http://tr.aliexpress.com/item/Car-power-window-closer-for-toyota-corolla-4-windows-closing-automatically-free-fast-shipping/1887189789.html?shortkey=Ineu2AvM&addresstype=600

http://tr.aliexpress.com/item/Car-auto-power-window-closer-for-toyota-corolla-with-all-socket-plug-very-easy-installation-power/1886336063.html?spm=2114.13010208.99999999.363.0db3uB
2015 Toyota Corolla 1.33 Life

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
    • ucuz tatil
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '16
  • 3 kere teşekkür etti
  • 11 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #159 : Temmuz 14, 2016, 00:27:21 »
Arkadaşlar  n11 de bir ürün var 2016 all auto için oygun olduğunu soyluyor satıcı 190 TL fiyat var. Alınır mı? Fiyat nasıl
http://urun.n11.com/cam-modulleri/toyota-cam-kaldirma-modulu-corolla-avensis-auris-2015-2016-P100424595