0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Oguzhan beyBu modul cenmax mi ? Servis cam modulu yok diyor corolla icin?
Ben de 2015e aynı modülü taktırdım. Talep ederseniz kagıt imzalatıp tek basmada calısacak şekilde ayarlıyorlar.Ben 250ye taktırdım. Size ne kadara maloldu?
Ankara daki servislerin hiçbir şeyden haberi yok zaten En son 1.33 life larda bulunmayan torpido üstü aydınlatmasını burdan bi kaç kişi Ankara dışı başka servislerde taktırmış olmasına rağmen Ankara dakiler bu parçanın satın alanabileceğinin bile farkında değildi
Modülü çinden alıp sizde takabilirsinizParça kodu ile servise giderseniz halledilir bence Bunuda bilmiyor olmasınlar
Merhaba Arkadaşlar,hiç aklımda yokken buradaki konuşmalarınız neticesinde ben de cam modülü taktırma konusunda heveslendim . dün servisi ( Ortaköy toyota) aradım ve cam modülü taktırmak istediğimi belirttim. ellerinde modül olduğunu ve istediğim zaman gelip taktırabileceğimi söylediler. bugün için randevu aldım. bugün modülü taktırmak için servise gittim ama ellerindeki modüllerin hiç bir arabama. uyum sağlamadı. ( bu arada aracım all oto değil).bunun üzerine yenibosna cenmax ı aradılar ve ellerinde uygun modül olup olmadığını sordular. ellerinde uygun modül olduğunu söylediklerinde servisteki arkadaşlar arabamı yenibosna cenmax a götürdüer ve orada taktırdılar ve getirdiler.kullanmaya başladım, çok kullanışlı ve güzel oldu. camı kapatmak için kapama düğmesine sürekli basmama gerek yok. kapıyı kitlemek için düğmeye bir kez bastığımda, hem kapıyı kitliyor, hem yan aynaları kapatıyor hem de camları kapatıyor. maliyeti de 200 tl.
Hayirli olsun , bizede boyle bir cozum lazim Ankara'daki servisleri biraz zorlamak lazim yoksa ilgilenmiyorlar forumdaki diger arkadaslarada sesleniyorum sizde servisi arayip bu 2015" all auto " modul konusunda istek yapin lutfen..
Arkadaşlar Merhaba benim aracım da 2016 toyota corolla Advance bu all auto bende de var bu ne işe yarar aracı 1 hafta oldu alalı çünkü hiç bir bilgim yok
Çinden alacagimda onunda "All Auto" destekleyip desteklemedigini bilmiyorum. Forumda çin'den alip takanlar var aslind 2015 model araclarina , Bu modul:m.aliexpress.com/item/1810383506.html?aff_click_id=65d55bc880884507aa3fa378889c831d-1457163587889-08538-iMvzBqj6E&aff_platformBu modulu "All Auto "yeni modelde kullanan varmi ?
All auto sonradan yaptırınca sıkışma önleyici de oluyor mu? Sıkılma önleyici olmazsa çocuklar için çok tehlikeli olabilir!