0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Kaan istanbul merkez kaç tl diyor bu cam kaldırmaya?
Kann istanbul merkez kaç tl diyor bu cam kaldırmaya?
çocuğunuz va ise modülü taktırmayın...sakın...sonra bir gün üzülürsünüz..
. Neden ki???
Mantıklı düşününce kırılma olasıgını göremiyorum.
2007 model sıfır corolla aracıma taktırdım ve satıncaya kadar (2015 Şubat) sorunsuz kullandım. Modülü Bursa daki bir aksesuarcıdan almıştım. Garantiyi bozmasın diye servise rica ettim. Aksesuarcının telefonunu almıştım onun tarifi üzerine takmışlardı. Önce arka iki cam, sonra da ön iki cam aynı anda kapanıyordu.Mesaj Birleştirildi: Mart 18, 2015, 21:33:00Arkadaşlar bu ürünün camları hem kaldırdığı hem de indirdiği yazıyor. Taktıran arkadaş var mı.http://tr.aliexpress.com/item/Car-auto-power-window-closer-for-toyota-corolla-with-all-socket-plug-very-easy-installation-power/1886336063.html?recommendVersion=1
Bugün 2015 model aracıma cam kaldırma modülü taktırdım.Bu parça 2015 corollalar için yeni çıktı.Aracı kitlediğinizde cam açıksa, anahtarlıktaki kilit butonuna iki kez bastığınızda camlar otomatik olarak kapanıyor.Bu kapanma ,yan aynalar kapandıktan 2 saniye sonra devreye giriyor.
Özdem beyBu takilan modulun parca numarasi veya tam modeli varmi yoksa cenmax gibi farkli bir urunmu?Ben Ankara'daki Alj toyota servise sordum biyle bir modul yok dediler ..teşekkür
Ben de 2015e aynı modülü taktırdım. Talep ederseniz kagıt imzalatıp tek basmada calısacak şekilde ayarlıyorlar.Ben 250ye taktırdım. Size ne kadara maloldu?
Oguzhan beyBu modul cenmax mi ? Servis cam modulu yok diyor corolla icin?