0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bu aracın orjinal hoparlörleri de pioneer üretimi olması lazım (GL'lerin öyle). Yine Pio aldığın iyi olmuş.Camlar elektrikli ise onların kablolarını daha kalın kesit yaptırmakta fayda var. Ayrıca oksijensiz bakır kablo kullanılırsa bir 30 yıl daha oksitlenme sorunu olmadan kullanılır İç aydınlatmalar da LED yapılırsa bir 30 yıl daha gider...Açıkçası bu araç bu masraflara değecek bir araç. O "bu kadar eskiye masraf yapılır mı?" diyenler hayatlarında hiç kullanmamıştır bu modelleri Benim de bir tane var, sitede Alpermobil diye aratırsan çıkar. Şu anda garajda duruyor, 52bin km mi ne
Ooo maşallah ) 52 bin km'ha.alper abi bnmkisi Xl gl değil.camlarda haliyle otomatik değil.ama önümüz sene 4 camıda Gl motorlarını bulup (sıfırı var.)4 ünüde otomatik yapıcam.Kadran ışıkları diğer işte ışıklı yerler olursa ledlenicek.araba daha bugün oto elektriğie girdi camlar takılmadan önce o işler biticek.hayırlısı.
Arabayı toparlamadan hemen gir derim o işe Hay maşallahı var arabanın dayımda vardı bu araçtan gerçekten çok keyiflidir ve şimdiki araçlara göre bile rahattır yayıla yayıla gider yolda kazasız belasız cezasız kullanırsın inşallah
Toyotaya can veren adam Helal olsun ustam sonucunu merak ediyorum cidden . Jantlar hem güzel bir secim hemde ebat olarak iyi . Yay konusu sana kalmış ama koyarsan ciddi bir yol tutuş artar. Ses sistemi büyüteceksen bana ulaş yardımcı olmaya çalışırım elimden geldikce.
Allah kaza bela vermesin İnşallah.Verilen emek, zaman ve para her babayiğidin göze alabileceği şeyler değil.Kolay gelsin
Fatih Film mi lazer mi ?
Ön Lazer.Arka Film.Ön'ü çekemedim.usta felan vardı rahatsız olmasınlar diye çekmedim.
Fatih benden tavsiye arabanin icini bituself ile kapla asiri sessiz bir araca sahip olursun ozellikle hoparlör ses mukemmel oluyor
baya baya güzel birşeyler çıkacak ortaya...resmen sıfır araba olmuş ...