0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
resimlerde paslı gibi gözüken yerler aslında normal 15" bu araca baya iyi gidiyor, yol tutuşu inanılmaz bir biçimde iyileşiyor, iyi bir seçim olmuş.
Aydınlatma grubu ne durumda? Hep yan sanayi, sararmış park/sinyal grubu ile görüyorum bizim bu arabaları ve üzülüyorum
Emin olun çok zevkli.Çevrenizdekiler size ya bu yaşındaki arabaya bu masraf yapılırmı dese bile aldırış etmeyin.Alın ve yapın
Sana tavsiyem eğer maddi imkanın varsa ses sistemi olayına gir. Hazır araç boşken yeni tesisat Birde motor ne durumda bilmiyorum ama eğer gerekiyorsa motoruda yaptırın ve motor kompartmanını boyatın
Ses sistemi mevcut.Ama ben aracın çok orjinallıgını bozmamaktan yanayım.aracın içi zaten Kahve - bej.Arkaya nekadar Hoparlör o kadar çirkin görüntü.6*9 Pioneer 600 Watt Hoparlörüm var 1 takım yani 2 adet Önlerede 10 cm Pioneer Hoparlör takıyorum.Anfi Sierra'nın inno serisi.Subwoofer' ise babam sağolsun takamıyorum haklı olarak.Motor durumu çok iyi.80.000 Kmde aldık.Şuanda 211 binde.Hiç el değişmedi gerekli testleri 6 ayda bir yaptırırız.Kompartımanı boyatmayı düşünmüyorum.ama iyi bir Temizlikten geçiricem kesin.
dikkatle konuyu takip ediyorum..Ortaya muhteşem birşeyin çıkacağı kesin.. yapım aşamalarını bu şekilde fotoğraflamanız süper olmuş devamını bekliyoruz..Ha bu arada masraf durumuna yazsanız çok iyi olur belki düşünen arkadaşlara bir fikir vermiş olur..
kolay gelsin. beni şaşırtan ise içindeki yalıtım. arabanın orjinalinde metal üzerine kaplanmış bir tabaka var. sizde biraz yalıtım yaparsanız araba yolda yağ gibi gider..
güzel olucak devam devam
Çok önemli bişi değil ama 10 cm pioneerlarım ve kablo takımım 10 dakika önce elime geçti. Olsun arabayla ilgili herşeyi eklemek istiyorum.
İyi yapıyorsun kablolara el atmakla
Benim de bir tane var, sitede Alpermobil diye aratırsan çıkar. Şu anda garajda duruyor, 52bin km mi ne