0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ercü'nün dediği uygulamalar yapılırsa 1.4 Turbo Astrayı bile tokatlabilir.
5.25 xdrive'a kadar yolu var Musti
turbonun büyüklüğüne bağlı bişey. 3 5 bar basarsan hertürlü arabayı geçersin ama bizim amacımız o değil. amaç düşük hacimden daha fazlasını almak. Bu amaçla içeriye daha fazla hava girmeli. verimliliği yükseltmeliyiz. mesela düşük devirde yüksek tork alabiliriz. çıkma bir turbo ile yarım bar basınç , geniş tork eğrisi , güzel ayarlar arabayı zevkli hale getirir.
o araba 3-5 barda yürüyebilecek mi?
Bir araç herşekilde güçlenir.Burada tamamen para konuşur.turbo meselesi çokçok ayrıntılı böyle her konusu ayrı bir tartışma yaratır.ben bi hesap yaptım turboyla bu araç ne kadara patlar , kaç lirayla yürütürüz ortalama 17 18 binlira çıkarttım.Hesabını siz yapın 17 18 gömdükten sonra 1.4 t mi xdrive mı siz karar verin.bide bizde şu var gitsinde nası giderse gitsin dursun diyen yok motor güçlenecekse fren sistemi 2 kat fazla güçlenecek.
Merakımdan soruyorum.3/5 bar hava basan turbo varmı?Benzinlilerde bildigim kadarı ile 1 bar basıyor.Geçen haftada bi 1,3 multijet turbo arızasına baktıgım için biliyorum 1,5 max basıyor. 1,6 olursa zarar vermemesi için korumaya alarak arızaya giriyor.Birtek VW TSI motorlarda 2 bar gibi hava basıyor yanlış hatırlamıyorsam ancak ondada zarar vermemesi için sıkıştrma oranı düşük seçiliyor.3 bar çook fantastik.5 bar? Yorumsuz.Bilgisi olan varsa bende merak ettim.
Ahmet abi çok detaya girmişsin yav 0.3-0.5 yazmayı unuttuğumuzda oldu bunlar hep.Şaka bir yana eski teknoloji bir araca sadece motor yapılıp diğer aksamlara dokunmadan turbo yapılırsa çıkacak sonuçlardan behsediyorduk...
Malesef 2 kat değil 8 kat güçlenmesi gerekiyor Ertan abinin dediği gibi Sen bu araca 3-5 bar turbo basıncı basarsan malesef ayda bir sanayiye gidip arabada olan bütün vidaları sıktırırsın çünkü dayanamının dışına çıkmış oluyorsun