0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bir defada 30 tl den fazla kullanamıyormuşuz bugün öğrendim..Yarın tekrar alıcam..
bende geçen cumartesi forever kart çıkardım.ama ben bakımları yetkili serviste yaptırmayacağım..şimdi servisten yedek parça alsam bana indirim varmı ? yoksa illa puanmı toplanması gerekiyor karta ?
aracın torpidosunda kitaplarının yanında uyuyor benim ki benzin shellden olunca
BP ile SHELL aynı rafineriyi kullanıyor yanlış bilmiyorsam.Akılı kelden benzini Bp den al para puanının biriksin. .Bende FOREVER KART olduğundan BP den alıyorum.
Arkadaşlar kartta 994 puan var ve 40bin bakım yaklaştı. Bakımları servise yaptırıyorum o yüzden 1001 üstü puan için olan indirim işime yarayacak. Fakat 6 puana ihtiyacım var, şimdi normalde benzini opetten alıyorum (aylık 400 tl falan) bp den aldığımda karta puan olarak yansıyor mu bu? Yansımıyosa serviste 50-60 tl lik bir işlem yaptırsam (40bin bakım indirimi de zaten o civarda olur) bu işlem bedavaya gelmiş olacak. Nasıl bir işlem yaptırılabilir? Ne önerirsiniz?
Forever kart ödeme yapilan kredi karti mi yada money card gibi ödemeden ayri puan icin çekilen bir kart mi?Eğer kredi kartiysa cok avantajli değilmiş.Ayda 200-300 TL dizel alan birisi olarak kredi karti kampanyalari daha uygun bana göre. 45 günlük süre icinde 4x75 e 25-30 TL, yada 4 veya 5 adet 100 TL için 40-50 TL puan alıyorum her 1,5 ayda bir.
25 bin km'dir BP'den alıyorum mazotu herhangi bir olumsuzluk yaşamadım. 100-TL'ye 5-TL değil de 95'e-5 şeklinde ayarlanmış sanırım. Ben 100 TL lik alınca 5,65 liralık puan veriyor. Kullanımda sınır yok 87-TL tek seferde geçmişliğim var. Başka araca aldığımı da geçiyorlar, bazen coşup diğer pompaların tutarını da. Her türlü %7'yi buluyor benimkisi yani
Yanıt için teşekkürler. Genelde benzini Opet'ten alıyordum ama puan için deneme amaçlı BP'den aldım bu sefer. Servis puanı vermedi malesef. 6 puana ihtiyaç var hala ve Tayfun Bey'in de dediği gibi 50-60 Tl'lik bir servis harcaması bunu karşılar sanırım. Bunun için aklınıza yatan serviste yapabileceğim bi harcama varsa yazarsanız sevinirim arkadaşlar.