0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
40 tl ye klima fresh diye bi uygulama var. Klimanın tüm hava yollar temizlenip güzel de bir spreyle koku veriliyor içine. Yaz için de güzel birşey olmuş olur. Puanı da tamamlar sanırsam
Bunu servismi yapıyor? Puan için filan değilde klimanın sagligi için yaptiririm
evet ilke servis yapıyor. Cok faydalı bi uygulama 20 bin bakımında yaptırmıştır geçen yaz. 30 binde de hediye ettirmeye çalışıcam bakalım. Inan camı açmak yerine klimalı çalıştıran gelecek. Bakkala giderken cam açmak yerine klimayı açıyorum o güzel kokuyu hissetmek için 😎
Biz de özel serviste Würth'ün klima spreyini sıkıyoruz.
Yasin Atas airclimde çok güzel, ayrica evoprayter temizligi icinde Atas climi kullanabilirsin tavsiye ederim.
evet ilke servis yapıyor. Cok faydalı bi uygulama 20 bin bakımında yaptırmıştır geçen yaz. 30 binde de hediye ettirmeye çalışıcam bakalım. Inan camı açmak yerine klimalı çalıştıran gelecek. Bakkala giderken cam açmak yerine klimayı açıyorum o güzel kokuyu hissetmek için
BP den indirim için illa kartı mı okutmak gerekiyor yoksa plakaya direk indirim puanı yansıyor mu?Benim serviste kaydımı yaptılar ama kart elimde yok veya ben almayı unuttum.
Servise gidip yenisi ile değiştirilmesi gerekebilir ,aracın önceki sahibine tanımlıdır .Kart araç ve sahibi ile aktif hale gelir.Benim diamond statüsünde %5 yakıt indirimi serviste %30 yedek parça,işçilik indirimi sağlıyor.
BP en çok %4 indirim sağlıyor. %5 oran sonradan değişti.
Depoyu fulledim dün 81 tl aldı. 4.33 tl puan yüklendi.Artık % kaç hesaplayınız.
Benim kzrtta 40 tl vardi. Gittim yakt aldim. Ben %2 kazaniyordum.