Gönderen Konu: Forever Kart  (Okunma sayısı 31427 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 15000
  • Model Yılı: '16
  • 62 kere teşekkür etti
  • 85 kere teşekkür edildi
Ynt: Forever Kart
« Yanıtla #60 : Şubat 06, 2014, 00:45:39 »
indirim adı altında insanları bir yere bağlamaya çalışıyorlar kanısındayım...madem indirim yapacan bakarsın plakaya senin servisine gelip gelmediği bellidir zaten neden müşteriye kart verme çabasındasın kepçeyle parasını alıyon çay kaşığı ile puan veriyorsun...banada dediler ben istemedim cüzdanı kalabalık ediyor...

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #60 : Şubat 06, 2014, 00:45:39 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
  • Kilometre: 26000
  • Model Yılı: '22
  • 1214 kere teşekkür etti
  • 2229 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #61 : Şubat 06, 2014, 14:21:00 »
indirim adı altında insanları bir yere bağlamaya çalışıyorlar kanısındayım...madem indirim yapacan bakarsın plakaya senin servisine gelip gelmediği bellidir zaten neden müşteriye kart verme çabasındasın kepçeyle parasını alıyon çay kaşığı ile puan veriyorsun...banada dediler ben istemedim cüzdanı kalabalık ediyor...

Bende almadım. Üstelik menzil fakiri BP ile anlaşmalı.
Emniyet kemeri sizi sevdiklerinize bağlar.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 76
  • Model Yılı: '11
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #62 : Mart 02, 2014, 12:16:51 »
Evet arkadaşım ben aldım...
:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Verso
  • Kilometre: 400
  • Model Yılı: '14
  • 18 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #63 : Mart 02, 2014, 23:52:44 »
aracı alırken servis verdi bp den yapılan akaryakıt alışverişi ve serviste kullanılabiliyor..örneğin 100 lria mazot aldım geçen 2 lira verdi allah razı olsun  :D
VERSO 1.6 D-4D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kilometre: 29000
  • Model Yılı: '12
  • 16 kere teşekkür etti
  • 259 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #64 : Nisan 07, 2014, 22:50:10 »
Forever kart bende de var fakat hiç kullanmadım. Yakıt alırken kartı veriyoruz ve anında indirim mi yapıyorlar yoksa içinde lira mı birikiyor arkadaşlar?
2012 Mazda 3 1.6D (2016-....)
2006 Suzuki Grand Vitara (2015-2016)
2011 1.33 Auris (2014-2015)
1997 Renault Broadway (2008-2009)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • 125 kere teşekkür etti
  • 55 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #65 : Nisan 07, 2014, 22:57:29 »
bp den yakıtı aldım 97 oktan olarak ancak yol bilgisayarına göre 573 km gösteriyordu 300 km yol gittim 273 km daha gitmem gerekirken  220 km gösteriyor.
shellde hiç böyle sorun olmamıştı.Aynı lt yakıta karşı shell 97 daha uzun mesafe yol katediyrdum misal 650 -- 675 km gibi forever kartın bu konuda bana avantaj sağlamadığını düşünüyorum shell bence en iyisi.
aynen haklısınız hatta aldığım mazot motorun sesini bile bozdu rölantide sabit kalmıyordu, bende Toyota ya yazdım. onlarda neden biz anlaşma yaptık filan demeden siz başka istasyondan deneyin deyip işin içinden çıktılar. ben hayatta bir daha bp den almam Shell den ve veya opet ten de şaşmam.
sağlıcakla kalın
2010 MMT Dizel Corolla Elegance

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '08
  • 7 kere teşekkür etti
  • 1 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #66 : Haziran 18, 2014, 14:50:58 »
Forever kart bende de var fakat hiç kullanmadım. Yakıt alırken kartı veriyoruz ve anında indirim mi yapıyorlar yoksa içinde lira mı birikiyor arkadaşlar?

merhaba
yakıtınızı aldıktan sonra istasyon marketine girip aldığınız yakıta ve sizin servis puanınızın yüzdelik indirimine göre (%1-%5) puan yüklüyorlar mesela benim servis puanım 4200 civarında (1,5 ay öncesine kadar %5 indirimim vardı şimdi SAĞOLSUNLAR tabloyu yenilediler %3 yaptılar) 100 TL'lik yakıtın 3 TL'si bedavaya geliyor, başka bir deyişle 5,02 olan yakıtın litresini 4,86 TL'ye almış oluyorum. 3-4 ay öncesine kadar depoyu doldurduğumda 15-16 TL puan veriyordu ama şimdi azaldı.
Son olarak da şunu söyleyeyim kartınızda biriken puanları kullanmak isterseniz aklınızda bulunsun 1 gün içerisinde en fazla 30 TL'lik puan kullanabiliyorsunuz. yakıtı önce alıp puanını yükletip sonra o puanları kullanmanız da sizin için avantaj olacaktır. yani puan ile alacağınızı baştan söylerseniz paranız ile alacağınız yakıtın puanından yararlanamayabilirsiniz.
kazasız belasız yolculuklar dilerim. İyi günler :)http://www.forevertoyota.com/
Lütfen direksiyonun sol alt kısmında bulunan ve "sinyal kolu" adı verilen aleti kullanalım
Kazasız,belasız,gerilimsiz yollar dilerim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • İskender ERSÖZ
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 52000
  • Model Yılı: '12
  • 49 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #67 : Haziran 18, 2014, 14:59:18 »
Bende  o karttan var.Ama arkadaşlar inanın BP den alınan benzinde menzilde çok ama çok farkediyor.Bunu iki full depo ile bilakis test ettim.Opet'ten alınan benzinle BP'den alınan benzin arasında bir depoda 50-60 km farkediyor.Ama puan toplama olayını derseniz avantajlı ona diyecek bir şeyim yok.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #68 : Haziran 18, 2014, 15:10:55 »
Uh amma kötüymüş olay bi bana iyi geldi heralde :lol:

Valla bizim sülale hep uzun yol otobüs/tır yıllardır o tarz kartların hakkını vere vere kullanan insanlarız, ama şunu söyleyeyim otomobil kullanıcıları iççin ben bu karttan iyisini görmedim! Benimde dilimim %3 6 ayda 40tl motorin aldım puanlarla, ufak arabada yıllarca shell kart vs kullandık bi yayarının görmedik eğri oturup doğru konuşalım. Benzinde bilmem ama mazotta bi farkta görmedim bahsettiğiniz kadar...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Kilometre: 190000
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #69 : Haziran 18, 2014, 15:45:18 »
bp enazından ankara için oldukça kaliteli yani birçok istasyonu hemde.hem lpg de hemde benzinde.
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
« Yanıtla #70 : Haziran 18, 2014, 15:46:00 »
bp enazından ankara için oldukça kaliteli yani birçok istasyonu hemde.hem lpg de hemde benzinde.

Bana BP yaramıyor Ogün, en az menzili ondan aldım :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #71 : Haziran 18, 2014, 15:50:08 »
Bana BP yaramıyor Ogün, en az menzili ondan aldım :)

şaşırdım abi birşey diyemem gerçekten.öle diyosan öledir muhakkak.ben babam aracılıgıyla bpkullanmaya başladım 95oktan zaten araç lpgli çok ihtiyacım olmuyor ama 30tl atıyorum epey bir zaman  gidiyor.babam ben benzininden hemde gazından oldukça memnun.bazen depoyu temizlemek için bp den al gazı dedi hatta.insanlara sormaya başladım direk çevremde mesala memnuniyeti bayaga yüksek.
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
« Yanıtla #72 : Haziran 18, 2014, 16:05:11 »
şaşırdım abi birşey diyemem gerçekten.öle diyosan öledir muhakkak.ben babam aracılıgıyla bpkullanmaya başladım 95oktan zaten araç lpgli çok ihtiyacım olmuyor ama 30tl atıyorum epey bir zaman  gidiyor.babam ben benzininden hemde gazından oldukça memnun.bazen depoyu temizlemek için bp den al gazı dedi hatta.insanlara sormaya başladım direk çevremde mesala memnuniyeti bayaga yüksek.

Gazı için bir şey diyemem tabi, iyidir muhakkak ama benzini benim arabaya yaramadı.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #73 : Haziran 18, 2014, 16:23:33 »
Gazı için bir şey diyemem tabi, iyidir muhakkak ama benzini benim arabaya yaramadı.

istasyondan kaynaklı olabilirmiki abi.burda shellden pahalıdır bp.başka bir istasyon mu denesen acaba diye.zaten bende shell yada bp takılıyorum yol üstü duruma göre.ama herhalde shell kartlarda da degişime gidiyorlar bilgin varmı o konuda hiç
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
« Yanıtla #74 : Haziran 18, 2014, 16:25:30 »
istasyondan kaynaklı olabilirmiki abi.burda shellden pahalıdır bp.başka bir istasyon mu denesen acaba diye.zaten bende shell yada bp takılıyorum yol üstü duruma göre.ama herhalde shell kartlarda da degişime gidiyorlar bilgin varmı o konuda hiç

Olabilir aslında Ogün sadece farklı 2 istasyondan almıştım memnun kalmayınca bir daha almamıştım. Başka istasyonları da denemekte fayda var.

Mesaj Birleştirildi: Haziran 18, 2014, 16:26:29

O kartların hiçbirini daha yeni araç aldıktan sonra kullanmadım elimde forever var BP yi kullanmadığım için o da duruyor. :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #75 : Haziran 18, 2014, 16:34:57 »
amcamın fixmekanı benim bpdibini gördü kartın yani.ama bende hala bir faydasını göremedim yani öle doldurtup geçiyoruz bakalım :D
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: AB+
  • 125 kere teşekkür etti
  • 55 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #76 : Haziran 19, 2014, 10:33:47 »
merhaba
yakıtınızı aldıktan sonra istasyon marketine girip aldığınız yakıta ve sizin servis puanınızın yüzdelik indirimine göre (%1-%5) puan yüklüyorlar mesela benim servis puanım 4200 civarında (1,5 ay öncesine kadar %5 indirimim vardı şimdi SAĞOLSUNLAR tabloyu yenilediler %3 yaptılar) 100 TL'lik yakıtın 3 TL'si bedavaya geliyor, başka bir deyişle 5,02 olan yakıtın litresini 4,86 TL'ye almış oluyorum. 3-4 ay öncesine kadar depoyu doldurduğumda 15-16 TL puan veriyordu ama şimdi azaldı.
Son olarak da şunu söyleyeyim kartınızda biriken puanları kullanmak isterseniz aklınızda bulunsun 1 gün içerisinde en fazla 30 TL'lik puan kullanabiliyorsunuz. yakıtı önce alıp puanını yükletip sonra o puanları kullanmanız da sizin için avantaj olacaktır. yani puan ile alacağınızı baştan söylerseniz paranız ile alacağınız yakıtın puanından yararlanamayabilirsiniz.
kazasız belasız yolculuklar dilerim. İyi günler :)http://www.forevertoyota.com/
merhaba
ben daha öncede yazmıştım forever kartı ilk kullananlardan biriyim. bu kart servis hizmetlerinde çok iyi ve faydalı. arabam dizel, puanlarda güzel ama bp mazot berbat belkide bana da denk geldi ama 2-3 sefer farklı istasyonlarda denedim arabanın huyu hüneri değişti. rolantıda sabit durmuyor performansı düştü. bu durumu Toyota müşteri merkezine de yazdım, siz dedim arabamın sizin yönlendirmeniz sonucu aldığım mazot nedeni ile enjektör sisteminde veya etkilenen yerlerde bir sıkıtı olduğunda siz önerdiğiniz yönlendirdiğiniz için bunu ücretsiz karşılayacakmısınız?  ona bir yanıt yok, ama "bir daha deneyin istasyonu değiştirin" filan bir şürü yazışma. ben %3 kar etmektense akaryakıt markasını değiştirip Shellin izmir Güzelyalı daki bizzat kendi işlettiği istasyonundan alıyorum araba düzeldi gitti. şimdi çok memnunum. dahada böyle maceraya kesinlikle girmem. lütfen bu tarafıda göz ardı etmeyiniz. sağlıcakla kalın. bu arada benzinde bir şey olduğunu düşünmüyorum. en azından duymadım.
2010 MMT Dizel Corolla Elegance

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 6700
  • Model Yılı: '14
  • 9 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #77 : Kasım 07, 2014, 17:17:03 »
Arkadaşlar benim merak ettiğim benzin harcamalarında forever karta puan kazandırıyor mu? kampanya bilgilerinde hiç buna rastlamadım. Aracı alalı 1.5 ay oldu ama hiç bp den yakıt almadım''OPET''ten alıyorum ayağımız alışmış :)
Herkesi bir zaman için aldatabilirsiniz, bazı kişileri her zaman aldatabilirsiniz, ama herkesi her zaman aldatamazsınız! “Süleyman Seba”

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• ゴールドメンバ
« Yanıtla #78 : Kasım 07, 2014, 17:22:18 »
Arkadaşlar benim merak ettiğim benzin harcamalarında forever karta puan kazandırıyor mu? kampanya bilgilerinde hiç buna rastlamadım. Aracı alalı 1.5 ay oldu ama hiç bp den yakıt almadım''OPET''ten alıyorum ayağımız alışmış :)

Toyota BP ile anlaşmalı oradan alırsanız puan veriyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Vazgeçemeyeceğiniz bir ilişki; TOYOTA! -
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '06
  • 836 kere teşekkür etti
  • 836 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #79 : Kasım 07, 2014, 18:43:54 »
1000 puana 10,00 TL yakıt veriyor.

Devamlı FOREVER kart ile BP'den LPG aldığım için avantajlı hale geliyor.
LPG'de menzil konusunda şikayetim yok, katkılı benzinin menzilinin düşük olduğuna hemfikiriz.

1.6 VVT-i