0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
indirim adı altında insanları bir yere bağlamaya çalışıyorlar kanısındayım...madem indirim yapacan bakarsın plakaya senin servisine gelip gelmediği bellidir zaten neden müşteriye kart verme çabasındasın kepçeyle parasını alıyon çay kaşığı ile puan veriyorsun...banada dediler ben istemedim cüzdanı kalabalık ediyor...
bp den yakıtı aldım 97 oktan olarak ancak yol bilgisayarına göre 573 km gösteriyordu 300 km yol gittim 273 km daha gitmem gerekirken 220 km gösteriyor.shellde hiç böyle sorun olmamıştı.Aynı lt yakıta karşı shell 97 daha uzun mesafe yol katediyrdum misal 650 -- 675 km gibi forever kartın bu konuda bana avantaj sağlamadığını düşünüyorum shell bence en iyisi.
Forever kart bende de var fakat hiç kullanmadım. Yakıt alırken kartı veriyoruz ve anında indirim mi yapıyorlar yoksa içinde lira mı birikiyor arkadaşlar?
bp enazından ankara için oldukça kaliteli yani birçok istasyonu hemde.hem lpg de hemde benzinde.
Bana BP yaramıyor Ogün, en az menzili ondan aldım
şaşırdım abi birşey diyemem gerçekten.öle diyosan öledir muhakkak.ben babam aracılıgıyla bpkullanmaya başladım 95oktan zaten araç lpgli çok ihtiyacım olmuyor ama 30tl atıyorum epey bir zaman gidiyor.babam ben benzininden hemde gazından oldukça memnun.bazen depoyu temizlemek için bp den al gazı dedi hatta.insanlara sormaya başladım direk çevremde mesala memnuniyeti bayaga yüksek.
Gazı için bir şey diyemem tabi, iyidir muhakkak ama benzini benim arabaya yaramadı.
istasyondan kaynaklı olabilirmiki abi.burda shellden pahalıdır bp.başka bir istasyon mu denesen acaba diye.zaten bende shell yada bp takılıyorum yol üstü duruma göre.ama herhalde shell kartlarda da degişime gidiyorlar bilgin varmı o konuda hiç
merhabayakıtınızı aldıktan sonra istasyon marketine girip aldığınız yakıta ve sizin servis puanınızın yüzdelik indirimine göre (%1-%5) puan yüklüyorlar mesela benim servis puanım 4200 civarında (1,5 ay öncesine kadar %5 indirimim vardı şimdi SAĞOLSUNLAR tabloyu yenilediler %3 yaptılar) 100 TL'lik yakıtın 3 TL'si bedavaya geliyor, başka bir deyişle 5,02 olan yakıtın litresini 4,86 TL'ye almış oluyorum. 3-4 ay öncesine kadar depoyu doldurduğumda 15-16 TL puan veriyordu ama şimdi azaldı.Son olarak da şunu söyleyeyim kartınızda biriken puanları kullanmak isterseniz aklınızda bulunsun 1 gün içerisinde en fazla 30 TL'lik puan kullanabiliyorsunuz. yakıtı önce alıp puanını yükletip sonra o puanları kullanmanız da sizin için avantaj olacaktır. yani puan ile alacağınızı baştan söylerseniz paranız ile alacağınız yakıtın puanından yararlanamayabilirsiniz.kazasız belasız yolculuklar dilerim. İyi günler http://www.forevertoyota.com/
Arkadaşlar benim merak ettiğim benzin harcamalarında forever karta puan kazandırıyor mu? kampanya bilgilerinde hiç buna rastlamadım. Aracı alalı 1.5 ay oldu ama hiç bp den yakıt almadım''OPET''ten alıyorum ayağımız alışmış