0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
MErhabalar arkadaşlar şu günlerde 200-2006 arası Corolla sol modellierinden düşünüyorum şuan bir yerde hiç boya kaza darbe değişeni yok 2004 model 96 bin km de 30000 tl diyor bir kuruşta aşağı düşmüyor sizce nasıl fiyat siz ne diyorsunuz 2004 modele 30bin verilirmi piyasaları nasıl biraz bilgi verirmisiniz
2004ün ikinci yarısından sonra çıkan modeller makyajlı kasa olarak adlandırılıyor. Güzel tutulan bir modeldir, ama Önder Beyin dediği gibi 110u geçtikten sonra yol sesini ve motor sesini fazla alır ama sonradan alışıyor insan. Fiyat konusunda bence biraz fazla 2004 model için. Kuzenim Honda civic aldı 2007 model full 60bin kmde. Bahsettiğiniz fiyata başka alternatifler düşünülebilir.
Bu arada birde baktığımız bir araç daha var honda civic vtec modeli 2005 model lpg yok 70bin km de 29,750 yazmş en son 29,500 diyor ön tampon değişik arka tampon boyalı dedibaşka bir yerde hiç bir sıkıntısı yokmuş
Araçların piyasa değeri konusu bence bölge bölge şehir şehir değişir. Daha önce forumdan bir arkadaş konu açmıştı, Corolla sol araçlara fahiş fiyat istendiği yönünde sitemleri vardı. elbette ki alırken ucuza satarken de yükseğe satmak herkesin isteğidir. ama dediğim gibi fiyat olayında yaşadığımız yer önemli. Ben şahsen İstanbuldan, İzmirden, Kocaeli den araç almak istemem. Çünkü güveneceğim, tanıdığım kimse yok, dolayısıyla yaşadığım yerlerden almayı tercih ederim. Eee benim memleketimde de tutulan bir model ya da marka bir araçsa fiyatın genelden yüksek olması normaldir diye düşünüyorum. Size cevap yazınca biraz baktım netten piyasaya; örneğin van da 21-22 arası Corolla sol araçlar var. şimdi piyasa buna göre mi belirlenecek. Benim 2. el araç alırken felsefem şudur: güvenebileceğim, en azından içime sinen araç için 1000 - 1500 tl fazla vermek çok değildir. Ben aracımı alalı 1 yılı geçti, 14 ay oldu. bu süre zarfında 25000 km yaptım, Allah a şükür, sadece 1 amortisör ve rot başı değişikliği yaptırdım tamirat olarak, bir de akü zayıflamış o değişti. araç gerçekten temiz ise biraz fazla verilebilir bence, elbette makul bir fazlalıktan bahsediyorum.
2002-2004 arası makyajsız 2005-2007 arası makyajlı kasadır.Arasındaki farkları sayarsak ön tampon ve panjur değişti kaset çalar yerine cd çalar eklendi arka stoplar değişti direksiyonlar değişti başka bir kaç bir şey daha vardı ama unuttum. Makyajlılar çok daha yakışıklıdır.
2004 lerin ilk ay üretilen lerdede cd calar 8 airbag mevcut.
E12'lerin 2002 modelleri dahil sol donanımlarda 8 airbag ve cd çalar mevcuttur. 1.4 terra ve 1.6 terra'da kasetçalar vardı ancak changer destekliydi emin olmamakla birlikte 2 hava yastığı mevcuttu. Makyaj geldikten sonra terralarda airbag 4'e yükseldi ve cd calar standart oldu sol donanımda 8 airbag devam etti tabi makyajsız sol donanımda olmayan bazı donanımlar makyajlı donanıma dahil edildi yağmur sensörü cruise control vb. gibi.