0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
öncelikle yorumlarınız için çok teşekkür ederim bir çoğunluğunuz 96000 km boyasız darbesiz sedan tip 2004 model için çok yüksek diyorsunuz bizde kendi kendimize düşündüğümüz zaman gerçekten 2004 model için çok büyük para fakat Adana'da yaşıyorum toyotalar çok tutuluyor fiyatlarda o yüzden memleketimde fiyatlar yüksek diye dşünüyorum fakat size söylediğim araç urfa da şuan orada bir galericide adam 30bin den aşağı olmaz diyor bizde şimdi beklemedeyiz fakat birde gözümüze çarpan ilanlarda honda civic vtec modeli 2005 km si 70000 de ön tampon değişik arka tampon boyalı sanırım 29,500 diyor en son bunda da tüp yok şuan bunun için ne diyebilirsiniz
E12'lerin 2002 modelleri dahil sol donanımlarda 8 airbag ve cd çalar mevcuttur. 1.4 terra ve 1.6 terra'da kasetçalar vardı ancak changer destekliydi emin olmamakla birlikte 2 hava yastığı mevcuttu. Makyaj geldikten sonra terralarda airbag 4'e yükseldi ve cd calar standart oldu sol donanımda 8 airbag devam etti tabi makyajsız sol donanımda olmayan bazı donanımlar makyajlı donanıma dahil edildi yağmur sensörü cruise control vb. gibi.
hocam boya takındın nasıl bilmiyorum ama boya olayında rutus boyalar 10-20 cm capında normal ama komple kapı yantaraf boyalı ise haklısın tamponlara burda bakmıyorlar bile boya var mı diye sadece değişen tamponlara bakıyorlar... bir ara bende aracımı satmaya karar vermiştim ama temiz corolla bulamadığım için erteledim yıl sonunu bekliyorum değiştirmek için aracım da 104 bin oldu değişen veya boyanan parcası yok 26 verdiler hemen ben vermedim bu arabaların özelliği kaliteli malzeme kullanmaları bunların 2007 - 2012 corollarında malzeme kalitesi duşuk inceleme fırsatınız varsa karşılaştıtın derim 2002 - 2007 arasındaki corolların bir kac özelliği ust modellerde yok bilesin hocam hayırlısı artık ....
2005-2007 corolla hb.. dizel araba arıyorum..
Yıllar geçtikçe araba para yapıyor anlamıyorum.2004 Model gözüm gibi baktığım Megane 85.000 km de hataasız 23 e sattım o model eş değer corollara baktığımda 30.000 tl den aşağıya yok olanlar ya km si 100.000 aşmış değişen boyalı araçlar.Bence almışken temizi alınmalı 1-2 bn tlde fazla verilse
Bende var fakat şuan satılık değil. Ama bulabilirseniz aldığınız fiyatı yazarsanız piyasasını öğrenmek istiyorum 25 diyende var 32 diyende var.
benzinli aracıma tüpmü taktırsam acaba.
Bence bu kadar zaman tüpsüz kullanmışsınız, bundan sonra taktırmanız durumunda size ne kadar kazanç sağlayacak orası meçhul.