Gönderen Konu: Toyota Modelleri için Detaylı LPG Montaj Videoları  (Okunma sayısı 8572 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: ---
  • Kan Grubu: ---
  • 3 kere teşekkür etti
  • 200 kere teşekkür edildi
Toyota Modelleri için Detaylı LPG Montaj Videoları
« : Eylül 21, 2013, 22:32:10 »
Herkese Merhaba ;

Bu başlık altında Toyota modellerine yapılan Detaylı montaj videolarını sizlerle paylaşacağım. İlk montaj videomuz Toyota Auris modeline ait. Takılan sistem BRC MY11 , LPG Tankı 47 lt Simit Depo. İyi seyirler...

Toyota Auirs BRC MY11 Montajı

2013 Model Yeni Kasa Toyota Auris LPG Montajı
BRC MY11 - 41LT Simit Depo

Toyota 2013 Yeni Auris BRC MY11 Montajı (Çorum-Özençler Otogaz)

2009 Model Dual vvti Toyota Corolla LPG Montajı
BRC MY11 -41 LT Silindir Depo

Toyota Corolla BRC MY11 Montajı (Çorum-Özençler Otogaz)

2006 Model Toyota Verso Dıştan Muhafazalı LPG Montajı
BRC MY11 - LT Dıştan Depo

Toyota Verso BRC MY11 (Dıştan Muhafazalı Tank) Montajı (Çorum - Özençler Otogaz)

2013 Model Toyota Yeni Kasa LPG Montajı
BRC MY11  41 LT Silindir Depo

Toyota Yeni Corolla Detaylı BRC MY11 Montajı
ÖZENÇLER 2A OTOGAZ
BRC İç Anadolu ve Karadeniz Bölge Bayi ,Teknik Destek ve Lojistik Merkezi
www.ozenclerotogaz.com.tr Facebook sayfamız https://facebook.com/BRCOzenclerOtogaz

Toyota Club Türkiye

Toyota Modelleri için Detaylı LPG Montaj Videoları
« : Eylül 21, 2013, 22:32:10 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Artık O Bir Çinli
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '23
  • 278 kere teşekkür etti
  • 474 kere teşekkür edildi
Ynt: Toyota Modelleri için Detaylı LPG Montaj Videoları
« Yanıtla #1 : Eylül 22, 2013, 12:53:15 »
güzel paylaşım ellerinize sağlık. Bu 47lik simit depolar en fazla kaç litre gaz alabiilir.
2002 E11 Corolla----2006 Corolla HB----2006 Focus Sedan----2004 Honda Accord----98'Palio--99'Astra----2016 Astra J----2017 Clio----2020 Corsa----2012 Honda ACCORD----2011 Honda CR-V----2020 Corolla son olarak 2023 Chery Omoda5

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #2 : Eylül 23, 2013, 19:28:19 »
Teşekkürler Selman Bey ;

Lpg tankları kapasitelerinin maksimum %80 ni kadar lpg alabilirler. Bu durumda 47 lt depo maksimum 37lt lpg alır. Fakat bu değer bazı nedenlerden dolayı +-bir kaç  lt oynayabilir.Selamlar...

güzel paylaşım ellerinize sağlık. Bu 47lik simit depolar en fazla kaç litre gaz alabiilir.
ÖZENÇLER 2A OTOGAZ
www.ozenclerotogaz.com.tr Facebook sayfamız https://facebook.com/BRCOzenclerOtogaz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 38800
  • Model Yılı: '10
  • 34 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #3 : Eylül 23, 2013, 21:08:09 »
Güzel paylaşım için teşekkürler aracım Auris olunca daha bir dikkatle izledim.:)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: 0+
  • 50 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Eylül 23, 2013, 21:43:59 »
   yeni corolla cvt içinde video varsa izlemeyi isterim teşekkürler hala kararsızım 2000 km oldu aracım. servise sordum biz tavsiye etmiyoruz lpg dediler kaldım öylece.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Artık O Bir Çinli
  • 278 kere teşekkür etti
« Yanıtla #5 : Eylül 23, 2013, 21:51:05 »
Vedat abi açıkcası sıfır arabalara bende tavsiye etmiyorum. En azından garanti kapsamından çıkana kadar. Eğer garanti kapsamına alırlarsa lpgyi düşünmeden taktırın.
2002 E11 Corolla----2006 Corolla HB----2006 Focus Sedan----2004 Honda Accord----98'Palio--99'Astra----2016 Astra J----2017 Clio----2020 Corsa----2012 Honda ACCORD----2011 Honda CR-V----2020 Corolla son olarak 2023 Chery Omoda5

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #6 : Eylül 23, 2013, 21:59:20 »
Merhaba
Fırsat buldukça tüm Toyota modellerine yapılan Lpg montajlarını hazırlayıp yayınlanacağım . Selamlar...
ÖZENÇLER 2A OTOGAZ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 50 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #7 : Eylül 24, 2013, 00:20:01 »
   selmancığım garanti pek fazla umrumda değil aslında arabam 2 bin km oldu zaten toyota arabaları sorun verirse buraya kadar verirdi bundan sonra artık garantiden karşılanacak pekte sorun cıkarmaz yıllarca kullandık arada istinalar hariç hatta garanti dışına alırlarsada kendileri kaybederler derim nerdeyse niyemi 10000 km bakımı 410 tl eski özel servisime gidim 200 tl ye takla atarlar cokta kızarsam yakarım garantiyi yani ama lpg sanırım sadece motor garantisini bozuyor motordada zaten garanti içinde ben cok yapsan 20000 km yaparım o da zaten sorun yaratmaz.
    asıl problem 7-8 bin km yol yapıyorum 5-6 bini de uzun yol araç 50000 olur muhtemelen 6-7 yıl gecer ben aracı satarım bir hesap lpg taktırmasamda pek zararım olmazdı diyip kendime kızarım diyorum yapacagım tasarruf 50000 km de yaklaşık 4 bin tl olur 3000 tl verip pris lpg attırıp 1000 tl kazanç için değmez dimi veya brc taktırıp 1500 tlye o eziyet değmez diyorum nasıl düşünüyorum yanlışmı hesaplıyorum sizce .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Artık O Bir Çinli
  • 278 kere teşekkür etti
« Yanıtla #8 : Eylül 24, 2013, 00:52:11 »
Garanti noktasında sana katılmamak ne mümkün abi. :)

Valla Vedat abi ben yılda 15-20bin km yaptığımı hesap ederek, ayda benzine verdiğim para 300 lirayı geçince LPGye geçme kararı aldım. Şimdi bana 150-200 liralık gaz alsam hayli hayli yetiyor.  Senin gibi 5-6 senede 50bin yapacak olsam hiç uğraşmazdım inanki. Ki km'nin çoğunu uzun yolda yapıyorum diyorsun, uzun yolda da arabalar zaten çok yakmıyor.

Ama şuda bir gerçek LPG olunca daha çok biniyor insan arabaya nasılsa az yakıyor diye. Tercih senin ama senede 10bin kmyi geçmeyecekseniz uğraşmayın. Sıfır arabaya yazık olur ekstradan bir aparat, koca bir depo.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 27 kere teşekkür etti
  • 8 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #9 : Eylül 24, 2013, 00:59:45 »
2013 eski kasa otomatik corolla'ma 500 km de lpg taktırdım. şuan 1700 km de. çok memnunum. bende yıl içerisinde çok km yapmam ama lpg olunca biniyorsun ister istemez.
hepimiz birer engelli adayıyız.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #10 : Eylül 24, 2013, 13:09:37 »
İsmail Bey ;
Bugün yeni kasa Auris montajını da yayınlayacağım. Umarım beğenirsiniz. Selamlar...

Güzel paylaşım için teşekkürler aracım Auris olunca daha bir dikkatle izledim.:)
ÖZENÇLER 2A OTOGAZ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Auris
  • Kilometre: 38800
  • Model Yılı: '10
  • 34 kere teşekkür etti
  • 67 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #11 : Eylül 24, 2013, 18:59:43 »
İsmail Bey ;
Bugün yeni kasa Auris montajını da yayınlayacağım. Umarım beğenirsiniz. Selamlar...

Valla Mehmet Bey sizin paylaşımları beğenmemek mümkün değil.Bu gidişle Çorum'a geleceğe benziyorum.:)))Daha ne kadar sabredeceğim ben de merak ediyorum doğrusu...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #12 : Eylül 25, 2013, 13:29:47 »
İsmail Bey , Yeni Auris lpg montaj videonuz hazır , izleyebilirsiniz ...

Valla Mehmet Bey sizin paylaşımları beğenmemek mümkün değil.Bu gidişle Çorum'a geleceğe benziyorum.:)))Daha ne kadar sabredeceğim ben de merak ediyorum doğrusu...
ÖZENÇLER 2A OTOGAZ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • 46 kere teşekkür etti
  • 17 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #13 : Eylül 25, 2013, 17:40:58 »
Herkese Merhaba ;

Güzel paylaşımlar için teşekkürler :)
Mehmet bey durdurak bilmeden yardımlarına devam ediyor.Mum gibi ışık veriyor.
Bu arada Mehmet abi sakaryadaki yeşilyurt'a bayramdan sonra gideceğim durumlardan dolayı.Selamın biraz geç ulaşacak ama olsun  :-\
Birde kararsız kaldım Aurise simit mi taktırmalı yoksa diğerinin adını bilmiyorum  :olu:
Herkese Kazasız-Belasız-Cezasız günler :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 288000
  • Model Yılı: '06
  • 19 kere teşekkür etti
  • 929 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #14 : Eylül 25, 2013, 18:11:51 »
Mehmet abi bende 2005 e12 kasa var biraz araştırma yaptım ama sen işin ehli olarak soruyorum. Abi bizim araçların motorları lpg de sorun çıkartıyormuş   bin li km relerde sibop yakması yapıyormuş. Buda 2000-3000 liralık masraf çıkartır diyorlar. Böyle bir durum var mı .Bir ustamda bir süürü taksici kullanıyor bu araçları öyle şey olsa taktırırlar mı diyor ama ben çok duyuyorum sibop yakanı
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

1996 GLİ  - COROLLA " EFSANE "

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #15 : Eylül 25, 2013, 18:25:47 »
Merhaba Yücel Bey;

LPG-Subab hassasiyeti ile ilgili detaylı yazılarım kendi başlığımda mevcut. Fakat bahsi geçen araç için şunu söyleyebilirim ki , doğru ürün ,doğru montaj ve doğru kalibrasyon ile bu araçlarda KESİNLİKLE subab sorunu yaşanmaz. Siz için servisimizde montaj yaptırmış 150.000 km LPG ile aralıksız (bakıma dahi gelmeden) km yapan bir toyota müşterimizin servis formunu paylaşıyorum. Gönül rahatlığıyla doğru adreste bu araca lpg dönüşümü yaptırabilirsiniz.

150.000 km BRC ile aracını sorunsuz kullanmış müşterimizin SERVİS FORMU

Mehmet abi bende 2005 e12 kasa var biraz araştırma yaptım ama sen işin ehli olarak soruyorum. Abi bizim araçların motorları lpg de sorun çıkartıyormuş   bin li km relerde sibop yakması yapıyormuş. Buda 2000-3000 liralık masraf çıkartır diyorlar. Böyle bir durum var mı .Bir ustamda bir süürü taksici kullanıyor bu araçları öyle şey olsa taktırırlar mı diyor ama ben çok duyuyorum sibop yakanı
ÖZENÇLER 2A OTOGAZ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #16 : Eylül 25, 2013, 18:27:34 »
Merhaba Yücel Bey;

LPG-Subab hassasiyeti ile ilgili detaylı yazılarım kendi başlığımda mevcut. Fakat bahsi geçen araç için şunu söyleyebilirim ki , doğru ürün ,doğru montaj ve doğru kalibrasyon ile bu araçlarda KESİNLİKLE subab sorunu yaşanmaz. Siz için servisimizde montaj yaptırmış 150.000 km LPG ile aralıksız (bakıma dahi gelmeden) km yapan bir toyota müşterimizin servis formunu paylaşıyorum. Gönül rahatlığıyla doğru adreste bu araca lpg dönüşümü yaptırabilirsiniz.

150.000 km BRC ile aracını sorunsuz kullanmış müşterimizin SERVİS FORMU

Mehmet abi eğer müsaitsen şu senin açtığın soru konusu varya oraya bir uğrayabilirmisin :)
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #17 : Eylül 26, 2013, 09:29:02 »
Toyota Corolla Dual vvti motor LPG Montaj videosu eklenmiştir.İyi seyirler...
ÖZENÇLER 2A OTOGAZ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 288000
  • 19 kere teşekkür etti
  • 929 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #18 : Eylül 26, 2013, 09:52:31 »
Teşekkür ederim Ankara için bana önerebileceğiniz işçilik ,sorunsuzluk  ,gerçek anlamada servis garantisi sunacak bir yer var mı .Bir de hangi lpg kiti benim aracıma uygun olur .Sanayide birkaç yer ile görüştüm birçoğu lovato nun Toyota ya çok uyumlu olduğunu sorun çıkarmadığını söylüyor .Ama ben daha önce fiesta aracımda brc kullandım ve inanılmaz memnun kaldım sıfır sorun ve performans tı o sebepten bu aracımda da BRC eger uygunsa tercihim .Ama şöyle bir şey var herkesin en çok söylediği önemli olan şeyin montajı yapan ustanın iyi işçilik yapması olduğunu söylüyorlar .Sonrasın da yapılan güzel bir kalibrasyonla sorunsuz kullanılabileceğini söylüyorlar.
BAYRAKLARI BAYRAK YAPAN ÜSTÜNDEKİ KANDIR ; TOPRAK, EĞER UĞRUNA ÖLEN VARSA VATANDIR

1996 GLİ  - COROLLA " EFSANE "

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • 3 kere teşekkür etti
« Yanıtla #19 : Eylül 26, 2013, 10:15:22 »
Merhaba ;

BRC bu sektörün en iyi iki ürününden biridir. Bu nedenle diğer ürünler ile kıyaslanamaz. Toyotanızda gönül rahatlığıyla BRC'yi tercih edebilirsiniz.Ankara için P.M gönderildi.

Teşekkür ederim Ankara için bana önerebileceğiniz işçilik ,sorunsuzluk  ,gerçek anlamada servis garantisi sunacak bir yer var mı .Bir de hangi lpg kiti benim aracıma uygun olur .Sanayide birkaç yer ile görüştüm birçoğu lovato nun Toyota ya çok uyumlu olduğunu sorun çıkarmadığını söylüyor .Ama ben daha önce fiesta aracımda brc kullandım ve inanılmaz memnun kaldım sıfır sorun ve performans tı o sebepten bu aracımda da BRC eger uygunsa tercihim .Ama şöyle bir şey var herkesin en çok söylediği önemli olan şeyin montajı yapan ustanın iyi işçilik yapması olduğunu söylüyorlar .Sonrasın da yapılan güzel bir kalibrasyonla sorunsuz kullanılabileceğini söylüyorlar.
ÖZENÇLER 2A OTOGAZ