0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
güzel paylaşım ellerinize sağlık. Bu 47lik simit depolar en fazla kaç litre gaz alabiilir.
Güzel paylaşım için teşekkürler aracım Auris olunca daha bir dikkatle izledim.
İsmail Bey ;Bugün yeni kasa Auris montajını da yayınlayacağım. Umarım beğenirsiniz. Selamlar...
Valla Mehmet Bey sizin paylaşımları beğenmemek mümkün değil.Bu gidişle Çorum'a geleceğe benziyorum.))Daha ne kadar sabredeceğim ben de merak ediyorum doğrusu...
Mehmet abi bende 2005 e12 kasa var biraz araştırma yaptım ama sen işin ehli olarak soruyorum. Abi bizim araçların motorları lpg de sorun çıkartıyormuş bin li km relerde sibop yakması yapıyormuş. Buda 2000-3000 liralık masraf çıkartır diyorlar. Böyle bir durum var mı .Bir ustamda bir süürü taksici kullanıyor bu araçları öyle şey olsa taktırırlar mı diyor ama ben çok duyuyorum sibop yakanı
Merhaba Yücel Bey;LPG-Subab hassasiyeti ile ilgili detaylı yazılarım kendi başlığımda mevcut. Fakat bahsi geçen araç için şunu söyleyebilirim ki , doğru ürün ,doğru montaj ve doğru kalibrasyon ile bu araçlarda KESİNLİKLE subab sorunu yaşanmaz. Siz için servisimizde montaj yaptırmış 150.000 km LPG ile aralıksız (bakıma dahi gelmeden) km yapan bir toyota müşterimizin servis formunu paylaşıyorum. Gönül rahatlığıyla doğru adreste bu araca lpg dönüşümü yaptırabilirsiniz.150.000 km BRC ile aracını sorunsuz kullanmış müşterimizin SERVİS FORMU
Teşekkür ederim Ankara için bana önerebileceğiniz işçilik ,sorunsuzluk ,gerçek anlamada servis garantisi sunacak bir yer var mı .Bir de hangi lpg kiti benim aracıma uygun olur .Sanayide birkaç yer ile görüştüm birçoğu lovato nun Toyota ya çok uyumlu olduğunu sorun çıkarmadığını söylüyor .Ama ben daha önce fiesta aracımda brc kullandım ve inanılmaz memnun kaldım sıfır sorun ve performans tı o sebepten bu aracımda da BRC eger uygunsa tercihim .Ama şöyle bir şey var herkesin en çok söylediği önemli olan şeyin montajı yapan ustanın iyi işçilik yapması olduğunu söylüyorlar .Sonrasın da yapılan güzel bir kalibrasyonla sorunsuz kullanılabileceğini söylüyorlar.