0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba Mehmet Bey;İlginiz ve alakanız için teşekkürler En son yayınladığınız Toyota Corolla Verso nun kibiz de ise yeni Toyota Verso bulunmakta yeni Verso yu yayınlarsanız memnun olurum
Merhabalar 2008 model Corolla aracım için lpg dönüşümü yaptırmak istiyorum. Kafama takılan bazı sorular var cevap verirseniz sevinirim. Bir arkadaşım lpg den sonra yakıtta km de 3-4 kuruş düştü diyor. Böyle olunca lpgnin bir anlamı kalmıyor. Şu an şehir dışı 32 krş yakıyor aracım. Şehir içi 40-45 krş yakıyordur. ortalama yakıt tüketimim 7,1 lt. Bu değerler lpg dönüşümünden sonra ne seviyelere iner. Uyguladığınız araçlardan aldığınız bir geri bildirim vardır mutlaka. Birde lpg dönüşümünde markadan çok usta önemli diyor. Bursa'da önerebileceğiniz bir usta var mı ? Brc yaygın bir marka Türkiye'de bunu biliyoruz. Peki farklı markalara göre tutulmasının sebebi nedir? Son olarak aracım için hangi modeli önerirsiniz? Hayırlı işleriniz olsun.
oğuz bey bende 2013 otomatik corolla var. lpg taktırdım. siz kuruş hesabı yapıyorsunuz ancak ben yapmıyorum. litrede kaç km yaptığınız önemli bence. ortalama tüketim 7,1 lt demişsiniz neye göre ölçtünüz bilmiyorum ama ortalama 1 lt ile 14 km yapıyorsunuz. ben lpg ile tamamı şehir içi 1 lt ile 11 km yapıyorum. artık hesabını size bırakıyorum. ayrıca brc marka takılı.
Ben uzun yolda kendim ölçüm yaptığımda km de 32 krş hesapladım. yakıt tüketimi olarak yol bilgisayarındaki ortalamayı yazdım. Şehir içi km ölçmedim hiç. Onu da hesaplar paylaşırım. Yazdığınızdan şuan benim arabanın daha mı az yaktığı sonucu çıkıyor orayı tam anlamadım. Bu lt ile hesabı nasıl yaptığınızı anlatırsanız bende deneyebilirim.
Mehmet bey merak ettiğim bu dıştan muhafazalı tanklar her hangi bir sorun çıkartmıyor mu?İllaki sorun çıkartsa takmazdınız ama araç altını vurma durumunda herhangi bir sıkıntı vs. olabilir mi diye merak ettim açıkcası.
Merhaba Mehmet Bey;İlginiz için teşekkür ederim, sizden şunu öğrenmek istiyorum, normalde Toyota araçların 1.000 000 km ye kadar motor ömrü var diyorlar bu araçlara lpg dönüşümü yapıldıktan sonra acaba aracın ömrü ne kadar olur? bunun hakkında bilgi verebilirsen memnun olurun.
O hızlara çıkarken emniyet kemerini takmamanızı kınadım doğrusu.
Çok titiz montaj ama 100 bini görmeden bu araç sibopları yakacaktır.
Herkese Merhaba ;2013 Model yeni kasa Toyota Corolla detaylı montaj videosu eklenmiştir. Bu video diğer videolara göre daha detaylı hazırlanmıştır. Bilgilerinize sunulur...Toyota Yeni Corolla Detaylı BRC MY11 Montajı
pardon yakmasının sebebini nedir acaba? bunlardadamı magnezyum sübap???