Gerçekten çok güzel bir sonuç olmuş, sanırım yapım aşamasında moral bozan kişiler restore ile modifiyeyi karıştırmış. Hatta gögüsteki dijital cd çalar bile fazla bence:)...Ellerinize ve emeğinize sağlık çok güzel olmuş gerçekten.
cd çaların da analoğu yok ki, ne yapsın?
Cok temiz gorunuyor, elinize saglik Umut Bey. Bir tarihi canlandirmissiniz.
cd çaların da analoğu yok ki, ne yapsın? 
Dürbün diye tabir edilen ( o---o volume / tuning) teypler vardır belki görmüşsünüzdür

...
maaşallah diyorum başka birşey demiyorum.
Çok güzel olmuş,kazasız belasız kullanırsınız inşallah...
Mükemmel Olmus Bence Allah Kazasız Belasız Kullanmayı Nasib Etsin.
Cok guzel olmus cidden zevk icin binilecek bir klasik araba gibi olmus ALLAH kazasiz belasiz binmeyi nasip etsin
Emeğinize sağlık.Gerçekten hoş görünüyor.
Oooooooo süper olmuş vallahi.Ellerinize sağlık çok güzel olmuş.İmrendim dogrusu
bu kadar temızını hıc gormemıstım allahkazadan beladan korusun
emeğinize saygılar.gerçekten güzel olmş
fabrika çıkışlı olmuş valla. emeğinize sağlık. açıkçası emeğiniz boşa gitmemiş. kim ne derse desin siz zor olanı başarmışsınız... allah kaza bela vermesin.
araba tofaşın o zamanlardaki reklamı gibi olmuş yeni üretilen bi araba kadar temiz duruo tebrik ederim....yalnız benimde dikkatimi bişi çekti sağ aynayı biri yemiş galiba
biz dede vardı bir zamanlar 86 1.6cc marmaris mavisi 131 harika arabalar onların zevki bir baska
araba tofaşın o zamanlardaki reklamı gibi olmuş yeni üretilen bi araba kadar temiz duruo tebrik ederim....yalnız benimde dikkatimi bişi çekti sağ aynayı biri yemiş galiba 
bunlar 77-78'de satılırken ne sağ ne sol ayna yokmuş...sonradan rahmetli kayınpeder sol ayna takmış...manyak alışmışım çift aynaya, çok zor oluyor böyle sürmek, yakışan zarif nikelajlı bi ayna bulursam her iki tarafa da takacağım sanırım...
Emeğinize ellerinize sağlık Umut Bey allah gülel güle neşeli günlerde kullanmayı nasip etsin