Süper yav sıfır gibi duruyo valla
sıfır gibi olmuş ya çok güzel allah hırlının hırsızın elinden korusun.
satsan alırım o derece süper olmuş
maşallah nazar değmesin, ellerinize sağlık. Çok güzel bir iş yapmışisınız Allah sizden razı olsun emeğinizi zayi etmesin.
cok güzel olmuş tebrikler
Aracı çok beğendim emeğinize değmiş.
adam biliyo işi allah bilir bizim toyotaları versek onları nasıl saklıcak
Bunu böyle saklamadık ama, restore ettik

Tek eksik olan kapı içlerini de buldum...İstanbuldan bu hafta gelecek. Yaşı olanlar anlar zaten üstündekilerin orjinal olmadığını
merhaba umut abi
hayatımda bu kadar güzel murat görmedım ellerine sağlık iyi bakmıssın abi allah kaza bela vermesin her 2 sindede
Çok güzel olmuş.. sizin gibilerin çoğalması dileğiyle..
Emeğine sağlık abi, gerçekten müzelik olmuş.
Bugün bir mesaja yazdığınız linkten gördüm bu konuyu.
Retorasyon çok güzel olmuş. Ellerinize emeklerinize sağlık. HEle ki bir hatırayı canlı tutmak adına olunca çok daha önem kazanmış.
Abi ben ne zaman bineceğim buna.Türkay'da bi gelmedi İmzir'den de binelim bu Portaka'la...Sonra alınır ne olur ne olmaz..
Abi ben ne zaman bineceğim buna.Türkay'da bi gelmedi İmzir'den de binelim bu Portaka'la...Sonra alınır ne olur ne olmaz..
Gezeceğiz Özcan az kaldı sabret:)))
Sabrın sonu Portakal'dır.Sabreden Özcan Portakal'a binmiş.Özcan kapıdan çıkmış ya kısmet Portakal demiş..
Tam 17 yıl olmuş binmeyeli.Gerçi bizim ki Gökyüzü'ydü ama aynısıydı.T stoplu falan...
özcan abi artık passatı satınca bir 131 alırsın kendine
özcan abi artık passatı satınca bir 131 alırsın kendine 
Yok küçük Özcan.131 biraz pahalıya kaçar.Passat'ı satınca aşağıdakinden alacağım..
Çok hoş olmuş gerçekten..Tebrikler...
süper olmuş ellerinize sağlık.hacı murat lakabı tam olarak yuvarlak farlı 124 denir benim bildiğim memlekette doludur:)