0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Önemli olan ön lastikler olduğu için kardeşim.Havalar soğuyunca 4 tane kışlık alıcam . Bu arada ilke benim arabanın jantlar siyahtı ya onları tekrar eski haline getirdim jant boyası ile Birde kaliperleri Fosfor kavun içiye boyadım hoş durdu . Yakında fotoğraf ekliyecem
Bende arabanın çekişine göre değişiyor diye biliyorum.Önden çekiş ve arkadan çekiş olarak 2 ye ayrılıyor ya.Her neyse Yakında foto geliyor kardeşim
Ben şöyle düşünüyorum önü direksiyonla toplayabiliriz ama arkası lastikler kötüyse savrulur ve toplanması güçtür. Tamam abi
İlke peki öndeki lastikler yol tutmayacak şekildeyken(gücü yere sağlıklı aktaramayacak halde) arkada sıfır lastik olsa nasıl toplayacağız
Hayırlısı olsun,güle güle kullan aracını..Ben nisanda Auris'imi 2.EL aldım, gittim 4 tane "0" Michelin aldım taktım..Bildim bileli arabama 4 lastik alırım..Lastiğin markası vs önemli fakat bütçene göre 4 lastik alınır.2 lastik hayatta takmadım takmam da 2 lastik yeni diğer ikisi eski veya az eski veya başka marka lastik..Bana mantıklı gelmiyor maalesef arkadaşlar güvenli de değil zaten..Aksesuara hiç para harcamadan kendi arabama lastik aldım ve bakım yaptırdım, şükür güvenli biniyorum..
Maddi imkanlarım yeterince birşeyler yapmaya uğraşıyorum.Bindiğim araba tofaş değil ki parçaları pahalı yavaş yavaş hepsi olacak inşallah.
önden çekiş, Arkadan itiş li denir Ömer kardeşim
Önde çekiş arkadan itiş abi
Doğrusu arkadan çekiş. https://eksisozluk.com/entry/4344444