0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yan kapı kromajları : 500 TLBagaj kapak spoiler: 450 TL liste fiyatları bunlar
Birde evin tapusunu verek . Bu ne arkadaş bir o kadar daha katsak araba alırız içinde .
Arkadaşım senin gözünde degeri olmayabilir bu iş zevk ve para meselesi cebinde parası olan Basar parayı taktırır aracına degerinide kendi bilir başkalarına laf düşmez
Maksat para olup olnamasi degecek baska bir aksesuara para harcamak parasi olana laf duaer demissiniz suan kibrista mimarlik okuyorum mezun olunca bakalom oyle olcak mi kendi paramiza kiyabilcez mi bu yasta 2011 ford focusum var ama baba parasi iste nereye kadar allahin sukur babamin altiniza bir yenicorolla cekicek kadar daha gucu var ama iste baba parasi bir yere kadar )))
Kusuruma bakmayin arkadaslar telefondan giriyorum yaziyorum . Elim bazen yanlis yere dokunuypr ve yanlis anlamda kelimeler cikabiliyor. Bide abimiz parasi olan basar alir fln yazinca sinirlendim.
Abimiz doğru demiş parası olan basar alır. Ama almayan da parası olmadığından almıyor diyemeyiz. Misal benim param var ama bir bu kadar daha param olsa o parçaları o fiyata yine almam.
yeni bagaj üstü spoiler uygun bence servis fiyatı mıdır bu?
Cantekin Kıbrıs'ta Türkçe dersi var mı ?