Arkadaşlar ben kendi aracıma taktım servisten kendim aldım spoiler ve KAPI krom çıtaları
Montajını kendim yaptım çok güzel oluyor tavsiye ederim biraz fiyatlar yüksek ama Toyota'ya
Deger 
Ertan bey foto varsa alabilirmiyiz...
bagaj kapağı spoyleri taktırdım, arabanın görüntüsü, havası bir an değişti, diğerlerine bakıyorumda çıplak gibi duruyor , ayrıca cizilmez cam filmi araba bitirim oldu.
bagaj kapağı spoyleri taktırdım, arabanın görüntüsü, havası bir an değişti, diğerlerine bakıyorumda çıplak gibi duruyor , ayrıca cizilmez cam filmi araba bitirim oldu.
Merhaba,
Spoiler'ı kaç liraya taktırdığınızı ve işlemi yetkili serviste mi yoksa kendinizin mi yaptığınızı öğrenebilir miyim?
Teşekkürler.
ben Toyota gedizlerden 400 tl almıştım boyalı olarak montajını kendim yaptım çok basit
Abimiz doğru demiş parası olan basar alır. Ama almayan da parası olmadığından almıyor diyemeyiz. Misal benim param var ama bir bu kadar daha param olsa o parçaları o fiyata yine almam.
neticede para ağaçtan toplanmıyor aynı kaliteyi ucuza almak varken sırf servisden 2-3 katı paraya almak mantıksız bencede..peder bir ara arabasına buzdolabı alacakdı 950tl fiyat çekti servis.. pederde eve değil arabaya alıcam demişti

bende servisdeki aarkadaşa fahiş fiyatlara satmaya gerek yok uygun alınacak rakama sat herkes alsın müşteriyi servisden soğutmak için ayrı bir çaba sarfediyorsunuz dediğimde servisde bir sürü kişi çalışıyor abi bunların maaşları masrafları var bunları ödemek için servisin kar marjını yuksek tutması lazım demişti..herkes davasında haklı
425 tl ye serviste yaptırdım.orjinali olmayan spoilerde toyotanın armasının geldiği yerde oyuk yok yani aynısı değil ama servisten alırsın kendin takarsın bilmem.ancak görüntü gerçekten harika duruyor benim nazarımda.