0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Geçmiş olsun.Lastik patlayacak derecede bir kaza olmuş ise ön takımda değişecek parçalar olacaktır.Bunun haricinde şase kaçıklığı da yüksek bir ihtimal, Rot-Balans'tan daha pahalı bir işlem olduğunu söyleyebilirim.Patlayan lastiğin üzerinde yürüdüyseniz, gidilen mesafeye bağlı değişir fakat, o lastik %90 kullanılamaz hale gelmiştir. Stepne daha önceden kullanılmamış ise bir eş alınıp önlere takılabilir, diğer sağlam iki lastikte arkalara takılır, en ucuz çözüm budur.Tamponun tırnakları kırık ise sizi üzücü bir fatura bekliyor olacak, umarım tırnaklarda bir sıkıntı yoktur.Tavsiyelerim;Ehliyetsiz araba kullanmayınız(!)Durumu kesinlikle babanıza bildiriniz.
sizinde söylediklerini dikkate alıyorum bundan sonra sadece arabayı yıkamak için çıkartırım arabayı garajdan , dün de babama söyledim kaldırıma çıktım demedimde lastigi yardım dedim nasıl yaptın oglum dedi geri geri gelirken dedim hiç kızmadı
+81 öncelikle onun adı istetme değil STEPNE...?İkinci olarak 50-60 olduguna eminmisin? viraj 90 derecemiydi ki o hızda kontrolü kaybettin?Kendi kardeşime söylediğim gibi söylüyorum 'Ulan ya o kaldırımda bir insan olsaydı' malesef o yaşlarda bazı şeyler kolay geliyor ama Allah korusun bir insanın burnu bile kanasa seni mahkemeye verse ömrünü harcadın!Allah hepimizi korusun bununla geçmiş olsun inşallah.
geçmiş olsun....1 ehliyetsiz araç kullanmamaya gayret et2 hız iyi değildir hız öldürü bunu asla unutma ( kazata binaen demiyorum genel olarka söylüyorum)3 korkunun ecele faydası yok babandan habersiz yaptırırsın belki ama baban öğrendiğinde sıkıntı olablir onun için her babanın evladından beklediği gibi sende babana karşı açıkca durumu anlatıp özür dile emin ol senin yapacaklarından çok daha iyisini yapacakdır hatta belki birlkte yapacaksınız:)tekrar geçmiş olsun.
Babanız Toyotacluba üyemi?Görmesin yazdıklarınızı.
abi ben bunu kazayı yaptıktan sonra paylaştıgım için stepneye istetme demem normal hiç farkında bile degilim bak yeni fark ettim dediginiz gibi birisi de olabilrdi allahtan gece 4 te yaptım kazayı viraj 80 derece felandı 90 da gidiyodum el freni çektim salak gibi bende neden çektim bilmiyorum
yok babam pek bilgisayarda takılmaz bahçede bitkeleri sular agaçlara bakar balkonda çay içer ben bir sorun çıkacagını sanmıyorum ya alttaki travers geriye dogru gitmiş bu yüzden tampon la kaput arasında biraz boşluk duruyodu bende babam anlamasın diye götürdüm travers geriye gitmiş adam onu öne çektirdi demirlerle bu yani ileride hızlı giderken bir sorun çıkarır mı ki
Ali Benimde ilk kazam seninkine çok benziyor.15 yaşımda iken virajda frene basmıştım kilitlenen tekerler yüzünden araba düz giderek su kanalına girmiştim.Arabanın sag ön çamurluk ve 2 kapısı boyanmıştı.Sonra 1 yıl tek başıma arabayı vermemişti. Hatta arabayıda birikmiş harçlıklarımla kendim yaptırmıştım.16 yaşımda ise nasıl bir güven verdi isem yedek anahtarları verdi ve sormana gerek yok ihtiyacın olunca alabilirsin demişti. Ne kadar dogru tartışılır. Ama o yaşta altında araban olunca çok havalı oluyordu.Şimdi ben düşünüyorum anahtarı verebilirmiyim diye cevap bulamıyorum.