Sartlar olgunlastiysa ver abi.
13 ve 5 yaşlarında 2 kızım var.
Büyügü ilgisiz.
Küçügünü daha bilemiyorum. Ama bize kök söktürüyor.
el freni çekmek iyidir de daha düşük hızlarda çekmeni tavsiye ederim

Cavit abi
Cumartesi günü İzmite yegenimi yurta bırakmaya gelecegim.
Geçerken benim 2 numarayıda sana bırakayımda durumun vahametini anlarsın.
Hatta biliyorsun bize geldiginizde yengemin telefonunada el koymuştu.
el freni çekmek iyidir de daha düşük hızlarda çekmeni tavsiye ederim
Bende park ettikten sonra mutlaka cekerim elfrenini
13 ve 5 yaşlarında 2 kızım var.
Büyügü ilgisiz.
Allah yardimciniz olsun.
Cavit abi
Cumartesi günü İzmite yegenimi yurta bırakmaya gelecegim.
Geçerken benim 2 numarayıda sana bırakayımda durumun vahametini anlarsın.
Hatta biliyorsun bize geldiginizde yengemin telefonunada el koymuştu.
Ahmet çok iyi olurdu görüşürdük fakat ben bildigin gibi d.derede annemin yanındayım bizimkilerde bodrumda tatildeler pazartesi gelecekler.yegenin hangi yurtta kalacak haberleşelim. bizim evde üniversiteye yakın sayılır bizede mutlaka ugrasın.
Kardes gecmis olsun.hizli ve ofkeliyi kac defa izledin..
Park halinde beklerken 7-8 yaslarinda cocuga arac carpti ve araba altina aldi.sofore bagirarak hareket etmemesini soyleyip, ellerimle cocugu aracin altindan cikardim.kafatasinin bir kac yerinde ciltalti kanamasi cok fazlaydi.kucagima alip 112 gelene kadar tampon yaptim.o sirada hala dolmus ve baz i araclar son surat seyrediyordu.trafik sakaya gelmiyor.ozellikle sehir icinde yapilan hiz denemeleri ve boyle kabaca tabirle artistik hareketleri kabul edemiyorum.allah kimseye evlat acisi yasatmasin.kucuk yasta bu sekilde arac kullananlar kendi ana babasi ve karsi tarafi dusunup o sekilde arac kullansinlar.
kucuk yasta bu sekilde arac kullananlar kendi ana babasi ve karsi tarafi dusunup o sekilde arac kullansinlar.
Abi bu düşünceye sahip bir çocuk zaten ehliyetsiz araç kullanmaz . Daha kötüsü çocuk olmayıp bu şekilde araç kullananlarda az değil. Aslında mesele yaş meselesi değil boşuna dememişler akıl yaşta değil baştadır diye .
Park halinde beklerken 7-8 yaslarinda cocuga arac carpti ve araba altina aldi.sofore bagirarak hareket etmemesini soyleyip, ellerimle cocugu aracin altindan cikardim.kafatasinin bir kac yerinde ciltalti kanamasi cok fazlaydi.kucagima alip 112 gelene kadar tampon yaptim.o sirada hala dolmus ve baz i araclar son surat seyrediyordu.trafik sakaya gelmiyor.ozellikle sehir icinde yapilan hiz denemeleri ve boyle kabaca tabirle artistik hareketleri kabul edemiyorum.allah kimseye evlat acisi yasatmasin.kucuk yasta bu sekilde arac kullananlar kendi ana babasi ve karsi tarafi dusunup o sekilde arac kullansinlar.
dogru söylüyosun abi bende artık ne olduysa uslandım ve bende çok görüyorum caddede olsun sokak ta oldu dip gaz yapan insanlar var
Kardes gecmis olsun.hizli ve ofkeliyi kac defa izledin..
çok izledim abi de inan hiç onlara esinlenerek yapmadım
Bende park ettikten sonra mutlaka cekerim elfrenini
Allah yardimciniz olsun.
aynen abi çok zevkli ama dedigin gibi düşük hızlarda
Ali geçmiş olsun . Temennim aynı zamanda son kazan olmasıdır .
teşekür ederim abi allaha kimseye kaza bela vermesin viraj yaklaşık 75 dereceydi el freni çekince o hızda direksiyon tam sag yaptı frene basıp ortalayım derken o heycanda diger tarafa tam kırıldı öyle böyle oldu işte heycandan bişey hatırlamıyorum zaten
Benim de birkaç tavsiyem olacak Ali
1- Türkçe yazım kurallarına lütfen dikkat et. Neredeyse bütün kelimelerini düzeltmek zorunda kaldım

Türkçe'de ettircem, yaptırcam, duruyodu, çekiyodu şeklinde bir kullanımlar yoktur. "felan" yazılmaz "falan" yazılır.
2- Burada sana cevap yazmış büyüklerinin sözünü dinle