0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sartlar olgunlastiysa ver abi.
13 ve 5 yaşlarında 2 kızım var.Büyügü ilgisiz.Küçügünü daha bilemiyorum. Ama bize kök söktürüyor.
Küçügünü daha bilemiyorum. Ama bize kök söktürüyor.
el freni çekmek iyidir de daha düşük hızlarda çekmeni tavsiye ederim
Cavit abiCumartesi günü İzmite yegenimi yurta bırakmaya gelecegim.Geçerken benim 2 numarayıda sana bırakayımda durumun vahametini anlarsın.Hatta biliyorsun bize geldiginizde yengemin telefonunada el koymuştu.
Kardes gecmis olsun.hizli ve ofkeliyi kac defa izledin..
kucuk yasta bu sekilde arac kullananlar kendi ana babasi ve karsi tarafi dusunup o sekilde arac kullansinlar.
Park halinde beklerken 7-8 yaslarinda cocuga arac carpti ve araba altina aldi.sofore bagirarak hareket etmemesini soyleyip, ellerimle cocugu aracin altindan cikardim.kafatasinin bir kac yerinde ciltalti kanamasi cok fazlaydi.kucagima alip 112 gelene kadar tampon yaptim.o sirada hala dolmus ve baz i araclar son surat seyrediyordu.trafik sakaya gelmiyor.ozellikle sehir icinde yapilan hiz denemeleri ve boyle kabaca tabirle artistik hareketleri kabul edemiyorum.allah kimseye evlat acisi yasatmasin.kucuk yasta bu sekilde arac kullananlar kendi ana babasi ve karsi tarafi dusunup o sekilde arac kullansinlar.
Bende park ettikten sonra mutlaka cekerim elfrenini Allah yardimciniz olsun.
Ali geçmiş olsun . Temennim aynı zamanda son kazan olmasıdır .
+81 öncelikle onun adı istetme değil STEPNE...?İkinci olarak 50-60 olduguna eminmisin? viraj 90 derecemiydi ki o hızda kontrolü kaybettin?Kendi kardeşime söylediğim gibi söylüyorum 'Ulan ya o kaldırımda bir insan olsaydı' malesef o yaşlarda bazı şeyler kolay geliyor ama Allah korusun bi insanın burnu bile kanasa seni mahkemeye verse ömrünü harcadın!Allah hepimizi korusun bununla geçmiş olsun inşallah.