0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
hava fıltresi 70000 değişmiş.serviste..tekrar değişmeye gerek varmıkı ? kac bın km gıdıyor bu orjinal hava fıltreleri ?
Hosss fiyatlara bak. Abi resme yeni baktim. Abi one oyle ya filtreler ayni kalitede filtreler max 20 tl.Abi sen forumda ufuk sonmez abimiz varya toyotaburada.com konusunda iste ondan parcalari temin et taktir bir yerde veya istanbul maslaga gidebilirsen orda onun mekaninda sok bakima bak gercekten uygun ve ayni kalitede urunler
kabin hava filtresi nedir ya ? bu kadar pahalımıdır ? yakıt filtreside aynı şekilde
Abi bak fiyatlar şunlar dışarıda 5tl fazla veya eksik olabilir.Kabin filtresi 15tlHava Filtresi 20 tlŞanzıman yağı 4lt 90 tlCsatrol motor yağı 4,2lt tam sentetik 82tl Buji orjinal 4 adet 25 tlYağ filtresi 10 tlBunlar benim bakım zamanımdaki fiyatlardı
ilkecim bu aldıkların parçalar bizim aracın orjinal parçalarımı ?
Abi bujiler orjinal diğerleride orjinal kalitesinde
20tl olan hava filtresi cok kötüdür be kardeşim..
ufuk bey istanbuldan parçaları izmite gönderebiliyormu ? web adresi telefonu varmı ? bilgi almak için
Evet abi gonderebiliyor Kargo ile. Ben tatilde bandirmada ordaki bir komsumuzun avensisi icin filtre vb istedim bakim yaptim Telefonu abi konuda yaziyordu. Yada internetten bak tem oto servis diye
bizim araçların orjinal hava filtresinin markası nedir ?