0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yakıt filtresi uygun gibi, benim araçta 113 binde acaba yakıt filtresini değiştirsem mi? Dışarda bulabilirmiyiz orjinal yakıt filtresini acaba arkadaşlar yoksa servistenmi alalım?
Yakıt filtresi 80000 km ve katlarında değişiyor normalde.Bence değişiminde mutlaka serviten alınarak ve çok iyi bir yerde yaptırmak lazım.Yakıt sistemi riske gelmez.
sağol Ertan bilgi için,ben aracı 90 binde aldım yakıt filtresi değiştimi bilmiyorum ama yetkili servistesn değiştireyim içim rahat olsun.
Servis sizi yanlış anlamış herhalde, bakım teklifi yerine aracınıza teklif vermiş herhalde.Garanti devam ediyorsa yapacak birşey yok İstanbul ve adapazarı'ndan da fiyat sorun. Garantiniz yoksa hava, yağ ve yakıt filtrelerini orjinal alıp doğru en yakın sanayiye ve iyi bir ustaya...
Özel mesajınıza cevap yazdım Mücahit bey.
mesajınızı aldım Ufuk bey.teşekkür ediyorum.yanlız bu kabin hava filtresi ve enjektör temizliyicisinide değiştirmem gerekiyormu ?
Polen filtresi havalandırma sisteminizin filtresidir, değişim gerekliliği duruma ve havalandırma sisteminizi kullanımınıza bağlıdır.Enjektör temizleyici kullanmanızın gereklili aldığınız yakıt, kullandığınız motor yağı, aracınızı kullanma şartlarınız vs gibi bir çok etmenin durumu ile alakalıdır.GTL gibi bir yakıt kullanıp, kaliteli tam sentetik yağ kullanımı ile gereksiz olduğunu düşünüyorum.Not: Enjektör temizleyici, yağ katkıları vs. gibi katkıları için benim fikrim, tadı tuzu yerinde olan bir yemeğe fazladan baharat katmak gibi olduğudur, eğer yemeğiniz normal ise daha tatlandırabilir yada tadını tuzunu kaçırabilirsiniz, bu yüzden aspirin gibi her durumda kullanılmaması benim tercihimdir.
vakip ayırıp sorularıma cevap verdiniz.cok teşekkür ediyorum gerçekten size..ben izmitte oturuyorum .izmitte bana önerebileceğiniz bir servis varmıdır ufuk bey ? zirve otomativ sanırım sizden parçaları temin ediyor..oraya tavsiye edermisiniz ?
Rica ederim, Zirve Otomotiv Ahmet ve Erdem Usta İzmit de gidebileceğiniz en dürüst özel servislerden biridir tavsiye ederim.