0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bende 2004 Avensis var. Tamam araba 3000 devire kadar uykucu gibi sakin sakin çıkıyor ama hatırı sayılır yokuslarda bile 3000 devrin üstüne cikildiginda yığılma yok hatta kukruyor desem yalan olmaz.
Yalnız Avensis deki yol tutuşuna hayran oldum harika bir yol tutuşu var. Orjinalinde böyle demek ki 3 cm helezon ve jant-lastik koysak hiç düşünemiyorum ben bu arabayı.
Durmuş bey arabanız ağır bir araba .Keşke 2000cc olanlara baksaydınız alırken :
Kagıt üzerinde güç performans ve yakıt göstergeleri 1,8 ile 2,0ın çok yakın.Fark olarak ise 1,8 e sıralı LPG takılıyor ve MTV si daha düşük. Kahrı çekmeye deger gibi(zaten çekiyorum)
2000cc Burada Kerem abi lpg taktırdı 1 sene filan olacak daha sıkıntı yok valla canavar gibi araba Benim arabadan az yakıyor
Bu sistemi takarak binene tabiki saygı duyarım.Ama benim görüşüm 3 lambda sondalı yakıt verimi çok iyi olan motoru karbüratörlü yapmak içime sinmiyor.Çevremde yokmu evet var ve sürekli arıza lambaları yanıyor.
Hiç uğraşmadan direk TRDnin sitesinden 1.6 valvematiclere uygun compressor beyin ve enjektör bulduğunuz takdirde 150 hpninde üzerine çıkarsınız ama gümrükten girişiyle birlikte o parçalara muhtemelen 1 tane efsane kasa parası ödersiniz seçim sizin. Hava filtresi takıp gaz tepkilerinizi biraz daha rahatlatıcı yapıp sprint booster takarakta gaz pedalının gecikmesini alabilirsiniz. Egsoz işini bende düşünüyorum fakat alt devirlerin ölüp arıza lambası yakmasından korkuyorum
ECU için link varmı?
multimedia cihazı nedir sizin araç elegant mı elegant extra mı bildiğim kadarıyla extralar da saten üzerinde bir ekran var buna mı ilave bir şey alıyorsunuz