Gönderen Konu: Motor seçeneği ile ilgili bilgi verirmisiniz.  (Okunma sayısı 933 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Siftahı Yapmış Toyotacı
  • *
  • Çıkarım Senle Her Yola..
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür etti
Motor seçeneği ile ilgili bilgi verirmisiniz.
« : Eylül 02, 2013, 23:53:47 »
Merhaba arkadaşlar

Şu sıralar avensise kafayı taktım hem konfor hem fiyat bakımından oldukça ideal bi araç (fiyatına göre doluluğu harika) fakat motor seçenekleri kafamı karıştırıyo genelde 2.0 Executive Elegant motor seçeneğini bakıyorum bitane temiz buldum ancak motoru 2.0 D Sol Executive die geçiyo sahibide oyle olduğu soyledi aralarındaki fark nedir hangisi daha iyidir bunu alsam ne gibi bi sıkıntı yaşarım bilgilendirirseniz sevinirim..

NOT: Araç LPG lidir..
Çıkarım Senle Her Yola..

Toyota Club Türkiye

Motor seçeneği ile ilgili bilgi verirmisiniz.
« : Eylül 02, 2013, 23:53:47 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 1 kere teşekkür etti
Ynt: Motor seçeneği ile ilgili bilgi verirmisiniz.
« Yanıtla #1 : Eylül 02, 2013, 23:55:53 »
galiba yanlış soyledim motoru 2.0 D-4D EXECUTİVE yardımcı olurmusunuz lutfen araca hayran kaldım bian once almak istiyorum.
Çıkarım Senle Her Yola..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #2 : Eylül 03, 2013, 00:00:46 »
galiba yanlış soyledim motoru 2.0 D-4D EXECUTİVE yardımcı olurmusunuz lutfen araca hayran kaldım bian once almak istiyorum.

Nuri bey donanım hakkında bilgim yok ama motoru yine yanlış söylediniz . D-4d motorlar dizel motorlardır . Sizin bahsettiğiniz araç lpg li olduğuna göre 2.0 D4 motordur . Bu motorlara her marka lpg uymuyor diye biliyorum alırken araştırıp ona göre almanızı tavsiye ederim

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• *
  • 1 kere teşekkür etti
« Yanıtla #3 : Eylül 03, 2013, 13:37:25 »
hocam vallahi ben o adamın abancısıyım doğru diyosun dizel motor. fakat bu araçda lpg var acaba hangi markalar uyum gosteriyo zavoli markaymış lpg sorun yok dio ne kadar inandırıcı olur bilmiyorum eğer bu konuda bilginiz varsa paylaşırmısınız..
Çıkarım Senle Her Yola..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #4 : Eylül 03, 2013, 13:49:30 »
Nuri bey lpg konusunda hiç bir bilgim yok . Ama forumda iki ustamız var sağolsunlar üyelerimize ellerinden geldiğince yardımcı oluyorlar . İki ustamızın da açtığı konu linklerini aşağıda paylaşıyorum o başlık altında lpg ile ilgili her türlü sorunuzu sorabilirsiniz .

Mehmet ustanın açtığı konu : http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=22408.0

Sönmez ustanın açtığı konu : http://www.toyotaclubtr.com/index.php?topic=47902.0