0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Peki 45.000 tl civarı alabileceğim daha iyi araç varmı? (Mondeo haricinde)
Aman dostum. Citroen C4 maceram olmuş idi. Allah bana imkan verdiği sürece bir daha Citroen veya Peugeot almak istemiyorum. Ozamanlar 3,5 sene önce araca 10.000 tl masraf yaptık. Lazım değil yani
İşte kafamı karıştıran bu zaten.2011 Corolla 45.000 tl2010 Mondeo da 45.000-50.000 TLBiri C, Öbürü D sınıfı. Biri 1.4 (sadece vergi Avantajı var), Öbürü aslan Gibi 2.0
Abi toyota 1.4 dizele bence bulaşma . Özellikle 2010 ve 2011 modellere . Forumda da görmüşsündür ciddi yağ yakma problemleri var ve servisin buna yaklaşımı memnun edici değil .
Dostum 2011 Corolla var 45000TL civarı temiz,düşük km fakat 1,4 motor.. İncele kullan ondan sonra karar ver derim..Ama Toyota kullandın kaç sene, arabaya da para harcamadın,masrafın olmadı en azından.. bunu da düşün derim..
iyi günler. bizde 2010 dizel elegant corolla var. ve çok memnnuz çok güçlü bir motor. her türlü arabayı kullandık ama toyota gibisi yok toyotadan vazgeçme derim abi.
2010-2011 Auris ve Corolla D4D, bazı araçlarda sorun var arkadaşlar. Bu senelerde çıkan bütün arabalar sorunlu değil.Benim arkadaşımda 2010 Auris var."0" aldı hala kullanıyor, devam.. Etrafımda bu arabaları kullanan çok insan var.Araçların hepsi sorunlu değil onu demek istiyorum. Alırken geçmişine baktırıp alırsan,daha iyi olur..
Aracınızı kazasız belasız güzel günlerde kullanın . Ama 2010 ve 2011 model 1.4 dizel corolla almak sorunsuzluk anlamında kumar oynamaktır . Ve hiçte iyi bir araba değildir diğer araçlarla karşılaştırıldığında .Aynı arabayı kullanmazsam bu yorumu yapmazdım ama aynı araba bende de var . Yanlış anlamayın kötü araba demiyorum ama diğer arabalarla karşılaştırıldığından yol tutuş olsun konfor olsun geride özellikle uzun yolda hız sabitleyicinin olmaması eziyet .Buda çare değil forumdan bir arkadaş geçmişine bakıp temiz olduğunu görüp aldı ve sorun yaşadı . Diğer yandan 0 alıp 50000 km sonra sorun yaşayan arkadaşlarda var .