0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Hem otomatik hem dizel oluşu tercihi güçlendiriyor. Passat gibi sık konuşulan şanzıman arızası yok. Passat ve dizel Avensis den ucuz. 8 litre civarı yakar.Ama bu sınıftaki tüm Araçlar aşağı yukarı bu verileri görüyor.Negatif yönleri :Amortisörler sert ve çok motor sesi var deniyor. Pozitif yönü yol tutuşu, yaygın servis, bol iç hacim. Kullanıcı yorumu da çok önemli.
Eski aracımda lpg vardı ancak iş yerimde yeni bir plazaya taşınacağı için Lpg işine yeniden girmek istemiyorum. Plazaya gelip güvenlik tarafından içeri alınmamak da var. Ozaman rezil oluruz
Kadir bey merhaba, Akaryakıt fiyatları uçtu gitti. Eski aracımda lpg vardı ancak iş yerimde yeni bir plazaya taşınacağı için Lpg işine yeniden girmek istemiyorum. Plazaya gelip güvenlik tarafından içeri alınmamak da var. Ozaman rezil oluruz
100.000 km olduğu için gidip bakmadım dostum.
Toyota dan sonra Ford a binmek sizi zorlayabilir diye düşünüyorum.45-50 bin bandına başka araçlara bakardım Honda dizel motorları denerdim
Alfa da güzel bir seçenek. Aynı paralara 2 yaş daha genç Mondeo alınabiliyor ve çok Nazlı araba olduğu söyleniyor?