biz bu hız sabitleyici konusunu bilerek aldık bunu. ztn biz hız sabitleyiciye hiçbi zamn gerek duymadık. ama biz çok memnunuz hem servis yönünden hem araba yönünden 10 numara araba. herkesin kendi düşüncesi. bizim aracımız 55 binde ve daha hiçbir sorun yaşamadık.çok memnunuz. allah kimseye kaza bela vermesin.
Burak bende bilerek sorunsuz diye aldım ama sorunlu . Sorunsuz olsa bende tavsiye ederdim . İnsanları neden yanlış yönlendirim . Forumda da hepimiz gördük forum yönetimi bu sorun yüzünden toyota tarafından tehdit bile edildi adamlar sorunu çözmek yerine gizleme peşinde böyle bir firmanın neden ekmeğine yağ sürüm kimse aracını yoldan topladığı para ile almıyor hangi firma olursa olsun benim tepkim bu olurdu toyotaya karşı bir düşmanlığım falan yok ama hatasını düzeltmeyen bir firmayı gidip başka birine tavsiye etmem . Budnan önce 2009 corolla vardı bende gerçekten sorunsuzdu ve servisten çok memnundum ama 2010 yılında aldığım bu araçta yaşadığım soruna servisin yaklaşımı berbattı .
Ümit abinin corolla alması veya almaması sana ne bir şey kazandırır nede bir şey kaybettirir . Adamın istediği kronik sorunu olmayan 2010 ve üstü 45000 lira civarında araba . Kusura bakmayın ama ben bu beklentilerle araç tavsiyesi isteyen birine bile bile kronik sorunu olan bir aracı tavsiye etmem .