Gönderen Konu: Aracımı sattım, araç tavsiye edin:  (Okunma sayısı 6354 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Arnavut Keyifli
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 136500
  • Model Yılı: '17
  • 278 kere teşekkür etti
  • 278 kere teşekkür edildi
Ynt: Aracımı sattım, araç tavsiye edin:
« Yanıtla #80 : Eylül 09, 2013, 10:10:57 »
2012 model ve sonrası yok diye biliyorum. Tecrübesi olan arkadaş varsa,paylaşabilir.
Biz de öğrenmiş oluruz..
I'll make you an offer you can't refuse.

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #80 : Eylül 09, 2013, 10:10:57 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • CorollAşk'tır..!!
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: '10
  • 23 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #81 : Eylül 09, 2013, 10:11:18 »
o konuda bi bilgim yok ama ben yeni corolla ve aurisi beğenmedim . :-[
2010 Toyota Corolla 1.4 D-4D Elegant <3

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #82 : Eylül 09, 2013, 10:11:56 »
biz bu hız sabitleyici konusunu bilerek aldık bunu. ztn biz hız sabitleyiciye hiçbi zamn gerek duymadık. ama biz çok memnunuz hem servis yönünden hem araba yönünden 10 numara araba. herkesin kendi düşüncesi. bizim aracımız 55 binde ve daha hiçbir sorun yaşamadık.çok memnunuz. allah kimseye kaza bela vermesin.

Burak bende bilerek sorunsuz diye aldım ama sorunlu . Sorunsuz olsa bende tavsiye ederdim . İnsanları neden yanlış yönlendirim . Forumda da hepimiz gördük forum yönetimi bu sorun yüzünden toyota tarafından tehdit bile edildi adamlar sorunu çözmek yerine gizleme peşinde böyle bir firmanın neden ekmeğine yağ sürüm kimse aracını yoldan topladığı para ile almıyor hangi firma olursa olsun benim tepkim bu olurdu toyotaya karşı bir düşmanlığım falan yok ama hatasını düzeltmeyen bir firmayı gidip başka birine tavsiye etmem . Budnan önce 2009 corolla vardı bende gerçekten sorunsuzdu ve servisten çok memnundum ama 2010 yılında aldığım bu araçta yaşadığım soruna servisin yaklaşımı berbattı .

Ümit abinin corolla alması veya almaması sana ne bir şey kazandırır nede bir şey kaybettirir . Adamın istediği kronik sorunu olmayan 2010 ve üstü 45000 lira civarında araba . Kusura bakmayın ama ben bu beklentilerle araç tavsiyesi isteyen birine bile bile kronik sorunu olan bir aracı tavsiye etmem .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • CorollAşk'tır..!!
  • Kan Grubu: A-
  • Model Yılı: '10
  • 23 kere teşekkür etti
  • 3 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #83 : Eylül 09, 2013, 10:16:08 »
Burak bende bilerek sorunsuz diye aldım ama sorunlu . Sorunsuz olsa bende tavsiye ederdim . İnsanları neden yanlış yönlendirim . Forumda da hepimiz gördük forum yönetimi bu sorun yüzünden toyota tarafından tehdit bile edildi adamlar sorunu çözmek yerine gizleme peşinde böyle bir firmanın neden ekmeğine yağ sürüm kimse aracını yoldan topladığı para ile almıyor hangi firma olursa olsun benim tepkim bu olurdu toyotaya karşı bir düşmanlığım falan yok ama hatasını düzeltmeyen bir firmayı gidip başka birine tavsiye etmem . Budnan önce 2009 corolla vardı bende gerçekten sorunsuzdu ve servisten çok memnundum ama 2010 yılında aldığım bu araçta yaşadığım soruna servisin yaklaşımı berbattı .

Ümit abinin corolla alması veya almaması sana ne bir şey kazandırır nede bir şey kaybettirir . Adamın istediği kronik sorunu olmayan 2010 ve üstü 45000 lira civarında araba . Kusura bakmayın ama ben bu beklentilerle araç tavsiyesi isteyen birine bile bile kronik sorunu olan bir aracı tavsiye etmem .
biz bu sorunu yaşamadığımız için, aksine çok memnuz olduğumuz için tavsiye ettim. eğer öyle bi sorun yaşamış olsak yada çevreden duymuş olsak ztn bnde tavsiye etmem. ama tabi ümit beyin kendi düşüncesi kimseye bakmadan kimsenini etkisi altında kalmadan bir araç almalı bence
2010 Toyota Corolla 1.4 D-4D Elegant <3