0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Makyajlı kasada yan aynalar (katlanır ve sinyalli), arka stoplar ve sis farları değişik.
Ek olarak geri görüş kamerası mevcut .Birde dizellerde şanzıman 6 ileri benzinlilerde de böyle mi bilmiyorum .
Peki sizce geri görüş olmayan kaç olan kaç eder.
Kemal bey 2010 model makyajlı kasayı bu modelde bulamazsınız çünkü 2011 modellerden sonrakiler makyajlı olarak çıktı ama siz 2010 model düşünüyorsanız elegantın bir alt segmenti comfort extra var onlarda yaklaşık 38- 39 arası ama makyajlı kasayı en az 42-43 bine kadar bulabilirsiz ve makyajlı kasanın km si daha düşük olur yeni olduğundan.Tabi karar size kalmış.
Yanlışınız var 2010 yılı makyajlı kasa araçlar mevcut bizzat kendi aracım 2010 model ve makyajlı kasa . Makyajlı kasalar 2010 yılı haziran gibi satışa çıktı .
Ben aracımı 2010 ağustosta almıştım 2011 model olarak ve makyajlı kasa.O zamanlar yeni çıktığından 2010 modellerde makyajlı kasa olduğunu bilmiyordum bilginiz için teşekkürler.
Rica ederim . Araçlarımızı aynı zamanlarda almışız bende temmuz 13 ünde anlaştım 14 ünde araç teslim edildi . Ben onatça bayi Melih beyden almıştım belki aldığımız bayi ve hatta satış temsilcisi bile aynıdır .
Aynen bende onatçadan aldım ama bir bayandı satış temsilcisi hatta eşimle tanışık çıkıp park sensörünü hediye etmişti bende ağustos 22 de anlaştım o zaman araçları tırdan yeni indiriyorlardı 25 ağustosta teslim aldık cam film xenon falan eklenince uzadı.
Cevaplar için teşekkürler. Ama Sıfır 1.6 elegant 43 bin yazıyor Toyota nın sitesinde.2. el neden bu kadar pahalı. Sizce o paralar verilir mi?
1.6 elegant sitesinde 53000 gözüküyor .
Doğru yanlış yazmışım.53 bin demek istedim. O paralar normal mi bu fiyata göre.
Abi bu soruyu istersen bana sorma . Toyota tarafından mağdur edilmiş biri olarak cevabım 5 para etmez olur . Ama bu dediğimi kafanıza takmayın ben dizelinde sorun yaşadım benzinlileri iyidir .