0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Geçmiş olsun bende dizelini hiç kullanmadım. Sattığım Corolla dan memnun kaldığım için düşünüyorum.
Arkadaşlar peki benim aracım ne kadar eder 2013 1.6 otomatik daha 4 binde corolla... Ben 52 bin lira düşünüyorum.
Yeşim hanım mı .
Cevaplar için teşekkürler. Ama Sıfır 1.6 elegant 43 bin yazıyor Toyota nın sitesinde.2. el neden bu kadar pahalı. Sizce o paralar verilir mi?
Evet Yeşim hanımdı.
Kemal Bey Toyota için verilir.Çünkü arabanın her yerinden kalite akıyor dizellerde yağ yakma problemi var ama ben benzinli kullanıcısı olarak arabamdan çok memnunum.Şimdi lpg de taktırdım değme keyfine oldu.Benim comfort extra bile 45- 46 ederken eleganttın daha fazla etmesi lazım. 2. El olarak da Toyotayı ilerde satmanız daha kolay olur piyasa yapmış bir araba her bakımdan düşünüp karar verin bence.
Mahmut cok kıskancsın :-P arabanın hası bende. İnternetimin kalitesizliği yüzünden daha sahibinden e ilan açamadım araç kapıda duruyor. Kullanmıyoruz tertemiz :-)
Arkadaşlar sonunda 2010 model gri 1.6 Elegant Corolla sahibi olduk. Araç 22 binde, 40 bine aldık. Kazasız belasız bineriz inşallah.
Kemal bey hayırlı olsun .Kazasız belasız güzel günlerde kullanın .
2010 model hem makyajli hemde makyajsi ilk kasa var ysnilmiyorsam.iyi gunlerde kullanin
Hayirli olsun.lpg yok ise makyazsiz kasaya biraz fazla gibi
Kardeşim Allah daha iyilerini nasip etsin. Yeni aldığınızı mı kullanmıyorsunuz ?
Biliyorum kendİsini 2009 da corolla 1.4 d-4d elegant almıştık kendisinden .
kaca aldınız arabaya birde boya veya değişeni var mıydı...