0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşlar, forumda bu işlemi yaptılar. Teybi söküp sadece bir kablo lehimlemeyle halledildi. Hatta konuyu inceleyip bende uygulayıp yaptım. Şu an mp3 player bağlayıp dinleyebiliyorum.
Sizin bahsettiğiniz AUX girişi evet forumda mevcut onunla da ipod mp3 player dinlenebilir.
usb hafıza kartı ve aux özelliğini eklemek için bir alet var 120 liraya almıştım. 2006 corollamın teybini söküp soketi cd changer girişine taktım. kabloyu torbidonun arkasından dolayıp aparatı torpidoya attım. kesme biçme lehim vs yok. çok pratik ve çok kaliteli kesinlikle tavsiye
Geçen günlerde bizde bu cihazdan alıp avensise monte ettik ve ben çok memnun kaldım ve kullanıyorum.mp3 tag programıyla ıd.lerinide düzelttik ekranda şarkı isimleride gözüküyor avensis bölümündede montaj ve cihaz resimlerini paylaşmıştım.orjinalligi bozmak istemezseniz bence on numara bşr cihaz
Buda bir çözüm tabiki, arada maliyet farkı var sadece, biri 3 lira diğeri 120 lira ben daha az maliyetli olanını seçtim.
Cavit bey bildiginiz üzere track çalarlar da sadece şarkı numarasıni gösteriyor sizin bahsettiğiniz program ile örneğin 01 nolu şarkının adını istediğimiz gibi mi ayarlayabilyoruz? Bende sizdeki cihazdan kullanıyorum da isimler değişirse çok pratik olur düşüncesindeyim:D
Selçuk bey aşagıdaki linkte yaptıgımız audıo systemin resimli montajı var cihazınızda txt özelligi varsa mp3 tag programıyla(resimlerin altında mp3tag program linki var) mp3.lerin ıd.lerini ayarladıgınızda oniki satıra kadar şarkı isimleri gözüküyor.şarkı isimlerini cihaza atarken türkçe karakterleri ingilizceye göre düzenlerseniz problem olmuyor.
Teşekkür ederim Cavit bey dediklerinizi uygulayacağım bakalım ne olacak.
Abi teyb isim gosteriyormu yaptiginda haber verirsen sevinirim bende ona gore cd de denerim
İlke cd de yapılacağını sanmıyorum bildiğin üzere zaten normal şartlarda ekranda isim yazmıyor sadece şarkı numaraları çıkıyor. Audio Systemi de şiddetle tavsiye ederim sana.
Selçuk bizim corollarda cd çaldığında şarkı isimleri çıkıyor. Cd konumunda müzik dinlerken 3 numaralı tuşa bastığında önce cd'nin dksını diğer basstığında da şarkı ismini yazıyor,3.basıştada DISC diye yazı çıkıyor
Aşagıda mp3 tag proramında ıd eklemeyi becerebildigim kadarıyla resimli anlatacagım tabiki programın daha bir çok özelligi var mesela albüm resimleri bile ekleyebiliyorsunuz.programda benim şimdilik kullandıgım ve memnun kaldıgım özellik bu