0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mehmet Bey bu bahsettiğiniz şeyin konusu nerde var. Hangi kablo nereye lehimleniyor, yapılması zor bir olay mı?
Abi bizde durum öyle değil 3 nolu tuşa basıldığında şarkı dksi birkez daha bastığında şarkı numarası çıkıyor bu iki seçenek arasında gidip geliyosun sadece senin araç makyajli olduğu için cd çalarlarda ufak tefek farklılıklar var soketler de vb. yazılımda da farklılık olabilir. Ama cd takip emin olmak için deneyeceğim uzun süredir de audio system olduğu için track cd yapmıyorum. Bu arada sen cd yazarken yazmadan önce normal mp3 şarkıların isimlerinde veya cd yaptığın program üzerinden şarkı isimlerinde bir oynama yapıyormusun?
senın kasanın makyajsız olduğunu bilmiyordum Selçuk. Ama cd yaptığımda hiç uğraşmıyorum şarkı isimleriyle felan zaten 17 tane şarkı alıyor tek dinlemede hepsinin yerini ezberliyorum. Ama orjinal cdlerde şarkı isimleri bu şekilde çıkıyor bizde.
Anladım abi ben orjinal cd hiç kullanmadım belkide orjinal cd taksam bende de sarkı isimleri çıkabilir.
SelçukNero ile track CD doldururken şarkı listesinden tek tek girerek isimleri düzenleyebiliyorsun ve bu sayede ekranda isimler yazıyor.