0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
merhabalar ben korfezde oturuyorum. Burak oto diye bir aksesuar firması var ondan bahsetti bir iki arkadaş. Akabinde gidip danıştım 150 tl fiyat verdiler mequarts tı sanırım o marka ile uyguluyolarmış ( kaliteli oldugunu soyluyorlar ) ve garanti veriyorlar. Beğenmezsen üste biz 150 veririz diyolar o derece
Şimdi baktım varmış isterseniz arayıp bir fiyat öğrenebilirsiniz İZMİTOtopratik YollasEski Gölcük Yolu 5 KM İzmitTel: 0262 335 41 72
sitesine girdim ama burada pasta cila yapılmıyorkı
İzmit sanayide izmit garaj var baya iyi işçilikleri bildiğim kadarıyla hiç gitmedim ben kendim yapıyorum araç 1 yaşını geçti çok şükür kılcal bile yok Edit: Ayrıca ucuz diye bilmediğiniz yerde yaptırmayın daha kötü sonuçları olabilir kaliteli ürünler kullansınlar aracında başında durmanızı tavsiye ederim
dostum arabanın maşallahı var gerçekten..bende kendim yapmak istiyorum ama guvenemıyorum acıkcası kendıme..dersenki beraber yapalım alırız malzemeyı gırısırız
izmitte pasta cila yapan yer aranıyor .. ?
Kendiniz el ile yaparsaniz beceremezseniz bile arabaya hiç bir zarar gelmez tek sikinti pasta atamazsiniz sadece cila atarsiniz araciniz parlar pasta makina olmadan çok zor olur
yok zaten bu işi kendim yapamıyacağıma karar verdim.zaten vakit bulup yaptıramadım bi türlü.iş güç,düğün dernek derken şimdi müsait olabildik..benim aracta çizikler yok,ama sürtmelerden kaynaklı iki yerde kılcak çizikler var (tırnak batmıyan) onlarıda kapatmam lazım..pasta cila sanırım bu işi çözer ?