Gönderen Konu: izmitte pasta cila öneriniz ??  (Okunma sayısı 9672 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 1.4
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 22000
  • Model Yılı: '12
  • 62 kere teşekkür etti
  • 286 kere teşekkür edildi
Ynt: izmitte pasta cila öneriniz ??
« Yanıtla #20 : Eylül 19, 2014, 12:32:39 »
İzmitte pasta cila yapan yer yok, istanbul veya bursaya gidin
1) 1993 Toyota Corolla 1.6 GL      (1999-2004) stock
2) 2000 Volvo S40 2.0T               (2004- ???) turbo upgrade + cut out + dp + yazılım + yakıt
3) 2005 Toyota Corolla 1.6 sol hb (2012-2012) stock
4) 2012 VW Scirocco 1.4 TSI        (2012- ?? ) stage 2 ecu sw(yazılım)+ s3 cooler + vw racing air filter +forge dumpvalve + forge wastegate + r8 bobin+ custom downpipe+aem v2 water/methanol injectio

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #20 : Eylül 19, 2014, 12:32:39 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: ---
  • Kilometre: 190000
  • Model Yılı: '02
  • 463 kere teşekkür etti
  • 674 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #21 : Eylül 19, 2014, 14:12:41 »
Araciniz hayirli ugurlu olsun.Allah kaza bela vermeden keyifle guzel gunlerle kullanmayi nasipetsin hep insallah.
oncelikle su anlayışı (eger yanlis anladimsa ozurdilerim duzeltin lutfen)daha kaliteli bulamazsak mecbuten meguiars ve oyere gitcez gibi bir hava sezdim.meguiars zaten en iyilerindendir iciniz rahatolsun.sadece iscilik onemli.aslinda cok guzel bir cevap gelmis madem kendim yapamam dediniz ahmet guve abimizle irtibata gecseniz bemce enguzelini yaparsiniz.sizede degisiklik olur ailecek sakaryaya gitmis olursunuz.adini suan hatirlamasamda guzel biryerin adini duymustum izmitte adini ogrenmeye caliscam.
Okan arkadasimiza tesekkurediyorum dusuncesi icin  ;) foto atarsaniz cizigide görmüş oluruz.benim kendi actigim konuda isin cok zor olmadigini gorebilirisniz ilginizi cekerse
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Yaris
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 84000
  • 24 kere teşekkür etti
  • 46 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #22 : Eylül 19, 2014, 21:48:35 »
Değirmenderede buharla ( sürekli degil ) oto yıkama yapan bir yer var. Çok düzgün iş yapıyorlar. Bende sormustum. Rakam aklımda degil ama malzeme olarak en iyisini kullandigini bu yuzdende rakamın yuksek oldugunu soymemişti. Yolunuz düşerse bi ugrayabiliriz.
Yaris III Style CVT 1.33 VVT-i + Görüş paketi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Model Yılı: '20
  • 13 kere teşekkür etti
  • 136 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #23 : Eylül 19, 2014, 21:58:25 »
Değirmenderede buharla ( sürekli degil ) oto yıkama yapan bir yer var. Çok düzgün iş yapıyorlar. Bende sormustum. Rakam aklımda degil ama malzeme olarak en iyisini kullandigini bu yuzdende rakamın yuksek oldugunu soymemişti. Yolunuz düşerse bi ugrayabiliriz.
Ziraat bankasinin önceden oldugu sokaktakinden bahsediyorsaniz eğer (Çınarlık Meydanı'na inerken sağda içerde) sattığım Astramın sağ arka kapı kolunu duvara sürtmüşlerdi ve aracı teslim alırken söylemediler. Aracı aldıktan yarım saat sonra farketmiştim. Geri gittiğimde öyle birşey olmadığını iddaa etmislerdi.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 24 kere teşekkür etti
« Yanıtla #24 : Eylül 19, 2014, 22:27:48 »
Ziraat bankasinin önceden oldugu sokaktakinden bahsediyorsaniz eğer (Çınarlık Meydanı'na inerken sağda içerde) sattığım Astramın sağ arka kapı kolunu duvara sürtmüşlerdi ve aracı teslim alırken söylemediler. Aracı aldıktan yarım saat sonra farketmiştim. Geri gittiğimde öyle birşey olmadığını iddaa etmislerdi.

Malesef orasını söylüyorum. Talihsiz bir durum gelmiş başınıza..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #25 : Eylül 19, 2014, 22:31:40 »
Sanirim bende ayni yerden bahsediyorum buharla yikama ve isini cok guzel yaptiklarini duyuyorum.arac cekme konusunda sikintilarini duydum bende.uyarilip dikkatli davranmalarini gerektigini hatirlatmakda fayda var.ama bayaga musterisi var sanırım
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 24 kere teşekkür etti
« Yanıtla #26 : Eylül 19, 2014, 22:44:05 »
Açıkcası ben kadar iyi yıkayan bir yer ile hiç karşılaşmadım diyebilirim. Aracımıda sürekli kontrol ederim alırken. Çok şükür şimdiye kadar hic bir sorun ile karşılaşmadım. Gerçi bazen ilk defa gördüğüm çizikler olmuyor degil ama onlardan mı yoksa benzincilerdeki oto yıkayıcılardanmı kaynaklandigini bilemediğim icin kendilerinede soramıyorum açıkcası.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Model Yılı: '20
  • 13 kere teşekkür etti
  • 136 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #27 : Eylül 19, 2014, 23:25:01 »
Sanirim bende ayni yerden bahsediyorum buharla yikama ve isini cok guzel yaptiklarini duyuyorum.arac cekme konusunda sikintilarini duydum bende.uyarilip dikkatli davranmalarini gerektigini hatirlatmakda fayda var.ama bayaga musterisi var sanırım
Arabayı yıkadıktan sonra kurulamak icin çektikleri yer çok dar ve binanın kolonları var etrafta. Sanırım oraya sokarken kolona sürtmüşlerdi kapının kolunu. Neyse ki büyük birşey değildi rötuşla halletmiştim...Ben de tavsiye üzerine gitmiştim ve bir daha uğramamıştım. Araç yıkama konusunda Gölcükte daha iyileri var ama yaptikları uygulamalar konusunda birşey diyemeyeceğim...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 30000
  • Model Yılı: '11
  • 26 kere teşekkür etti
  • 161 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #28 : Eylül 20, 2014, 01:49:04 »
gölcük yolu üzerinde vezir çiftliğinde baydar oto var ismi serkan 05322654241 işyerinin sahibiidir telefonla randevulaş selamımı söyle (biraz arabesk oldu) ;) gökhan (siyah avensis) rica etti dersin  deneme amaçlı bir  çamurluk  yada kapı sacını  sen çay içerken yapsınlar begenirsen  komple yaptır begenemezsen yaptırmayacağım dersin sıkıntı olursa beni arasın

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • T SPORT....
  • 463 kere teşekkür etti
« Yanıtla #29 : Eylül 20, 2014, 02:21:36 »
Arabayı yıkadıktan sonra kurulamak icin çektikleri yer çok dar ve binanın kolonları var etrafta. Sanırım oraya sokarken kolona sürtmüşlerdi kapının kolunu. Neyse ki büyük birşey değildi rötuşla halletmiştim...Ben de tavsiye üzerine gitmiştim ve bir daha uğramamıştım. Araç yıkama konusunda Gölcükte daha iyileri var ama yaptikları uygulamalar konusunda birşey diyemeyeceğim...

ben temizlik konusunda titiz bir insanım kolay kolay temizletmemde parası neyse veririm kendim temizlerim genelde(artis gibi oldu ama küçük küçük çiziklerden çok çektim)kocaeliye ankaradan gelince sinek böcek vs temizletmek için eniştem tavsiyeetmişti.ama aracı sen çek çektirme çok acemiler demişti.sistemleri hoşuma gitti ve bayaga müşterileri var biraz araştırdım keyfine falan begeneni çoktu yani.ama sıkıntılı olmuş sizinde.gölcügü bilmiyorum açıkcası
2002 corolla sol vvt-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Avensis
  • Kilometre: 103000
  • 1003 kere teşekkür etti
  • 1011 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #30 : Eylül 20, 2014, 20:57:42 »
Değirmenderede pazar yerinde bende üç defa aracımı yıkstmıştım ve memnun kalmıştım araç başında beklemediğimden nasıl yıkadıklarını hiç bilmiyorum fakat araç baya uzun zaman kir tutmuyor ben memnun kalmıştım.
Toyota avensis 1.6 elegant 2006 Tüplü
Toyota avensis 1.6 elegant extra 2012 BRC Tüplü

Öleceğiz birgün, gömecekler. Birkaç gün övecekler, sonra kalan malını bölecekler; Hatta memnun kalmayıp üstüne birde sövecekler

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Model Yılı: '14
  • 271 kere teşekkür etti
  • 161 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #31 : Aralık 29, 2014, 11:48:31 »
Oto Pratik Yapıyor Pastacila boya koruma 3M Yapıyorlar. Ben C180 aracımı yaptırmıştım güzel uygulama
İzmit sanayide İzmit Garaj Var Faruk Çeltik Mercedes CLS 350 aracımızı yaptırmıştık maguıars ürünleriyle gayet başarılı
Artık işi öğrendim profesyonel olarak makina,Lamba vs ihtiyaçlarımı aldım tüm araçlarıma kendim uygulama yapıyorum. Mguıars ürünleri kaliteli ürünlerde çok başarılı.
İzmitteki Sonax ve ziebart da bir alternatif ancak çok gereksiz pahalı..

Mesaj Birleştirildi: Aralık 29, 2014, 11:50:50
Malesef orasını söylüyorum. Talihsiz bir durum gelmiş başınıza..

SAhibi Mehmet BEy'dir. Şimdi Yeni Yeri hastane yolundaki autokil. (ismini yanlış yazmış olabilirim). Maguıars ürünleri kullanıyor.
SERCAN YILDIZ

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
  • 12 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #32 : Ocak 07, 2015, 14:56:39 »
çiğli sanayisindeki sonax servisini tavsiye ederim piyasaya göre biraz pahalı ama temiz iş yapıyorlar
,

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Araç: Corona
  • Model Yılı: '94
  • 18 kere teşekkür etti
  • 21 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #33 : Ocak 11, 2015, 20:16:31 »
Yazmakta biraz keç kalmış olabilirim ama Darıca Meguiars'ta yaptıran iki kişiyi tanıyorum, ikiside öve öve bitiremiyorlardı. Garantiliymiş de üstelik.
cressida, camry, ae101 , RAV4 , E120, E140 , corona

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Model Yılı: -
  • 18 kere teşekkür etti
  • 10 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #34 : Ocak 28, 2015, 14:15:26 »
Resim olsa iyi olurdu :)
Çizik konusunda ogün abi daha bilgili

geçen park halindeki arabaya sürtüverdim.resimde görülüyor.cöok bişey yok ama bunun gibi bir kaç yerde sürtmeler mevcut.pasta cila bu işin üstesinden gelir herhalde. izmitte bulabilirsek bakacaz
E12

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kilometre: 40000
  • 3 kere teşekkür etti
  • 27 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #35 : Ocak 28, 2015, 15:32:09 »
Arka sağ tarafı geçen gün dar bir sokakta park ederken beton mantarına sürttüm. Küçük bir yüzey boya gitmiş. Geri kalan yerlerde çizik var. Bu akşam WW ark oto yanındaki Sonax bayisine gideceğim. Bu yüzeye pasta cila yaptıp ardındanda Professional Care denieln boya korumsını yaptırtmayı düşünüyorum. Sıfır araç fiyatı 460TL. Yaptırdıktan sonra sonuçları paylaşırım.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 100 kere teşekkür etti
  • 425 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #36 : Ocak 28, 2015, 17:12:50 »
geçen park halindeki arabaya sürtüverdim.resimde görülüyor.cöok bişey yok ama bunun gibi bir kaç yerde sürtmeler mevcut.pasta cila bu işin üstesinden gelir herhalde. izmitte bulabilirsek bakacaz
Pastayla üzerindeki boya tabasini alirsiniz cizikler derin ise gitmez pastayi alip sunger ile iyice ovalayin buyuk cogunlugu gider diye dusunuyorum
E12 COROLLA SİMOTA AİR INTAKE

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Vazgeçemeyeceğiniz bir ilişki; TOYOTA! -
  • Kilometre: 140000
  • Model Yılı: '06
  • 836 kere teşekkür etti
  • 836 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #37 : Ocak 28, 2015, 18:42:51 »
Ağustos'tan Ocak'a kadar konu açıp tavsiye almanıza rağmen cilasız gezdiyseniz, o araç böyle 1 yıl daha gider.  :)
1.6 VVT-i

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Omega 2.5 - V6
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: B+
  • Kilometre: 198000
  • Model Yılı: '99
  • 85 kere teşekkür etti
  • 83 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #38 : Şubat 04, 2015, 00:51:27 »
İzmit garaj , Faruk Çeltik uygulamaları bu aralar çok uygun ve gayet güzel..
Kil+pasta cila+detaylı iç temizlik+motor koruma+bagaj koruma hepsi 300 TL..
94 D.slx / 88 Mercedes B.230E / 99 Pug 306 / 07 Corolla / 74 Taunus / 84 T.131 / 91 taunus / 87 Gold Taunus(mefta) / 96 Vectra cd / 03 TDCI Mondeo /  İmpreza 08 / Mini Çupra İbiza / 99 Omega

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • COROLLA
  • Kilometre: 2200
  • 15 kere teşekkür etti
  • 69 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #39 : Ocak 05, 2016, 10:57:55 »
evinin önü müsait ise elektrik de bağlayabilirsen polisaj makinası var pro olmayan 50 tl ye +20+pasta 20 cila alsan 90 tl ye pasta cila yaparsın hemde istedğin zaman ben öyle yaptım çok da güzel oldu taviseye ederim pro olmadığı ve çok aşırı hızlı dönmediği için ve profesyonel olmadığı için aracın boyasını kaldıma durumu söz konusu değil ben de 2013 corolla var hiç bir sıkıntı çıkmadan her yaz cila atıyorum
Bildiğim her konuyu paylaşmaya hazırım