0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Değirmenderede buharla ( sürekli degil ) oto yıkama yapan bir yer var. Çok düzgün iş yapıyorlar. Bende sormustum. Rakam aklımda degil ama malzeme olarak en iyisini kullandigini bu yuzdende rakamın yuksek oldugunu soymemişti. Yolunuz düşerse bi ugrayabiliriz.
Ziraat bankasinin önceden oldugu sokaktakinden bahsediyorsaniz eğer (Çınarlık Meydanı'na inerken sağda içerde) sattığım Astramın sağ arka kapı kolunu duvara sürtmüşlerdi ve aracı teslim alırken söylemediler. Aracı aldıktan yarım saat sonra farketmiştim. Geri gittiğimde öyle birşey olmadığını iddaa etmislerdi.
Sanirim bende ayni yerden bahsediyorum buharla yikama ve isini cok guzel yaptiklarini duyuyorum.arac cekme konusunda sikintilarini duydum bende.uyarilip dikkatli davranmalarini gerektigini hatirlatmakda fayda var.ama bayaga musterisi var sanırım
Arabayı yıkadıktan sonra kurulamak icin çektikleri yer çok dar ve binanın kolonları var etrafta. Sanırım oraya sokarken kolona sürtmüşlerdi kapının kolunu. Neyse ki büyük birşey değildi rötuşla halletmiştim...Ben de tavsiye üzerine gitmiştim ve bir daha uğramamıştım. Araç yıkama konusunda Gölcükte daha iyileri var ama yaptikları uygulamalar konusunda birşey diyemeyeceğim...
Malesef orasını söylüyorum. Talihsiz bir durum gelmiş başınıza..
Resim olsa iyi olurdu Çizik konusunda ogün abi daha bilgili
geçen park halindeki arabaya sürtüverdim.resimde görülüyor.cöok bişey yok ama bunun gibi bir kaç yerde sürtmeler mevcut.pasta cila bu işin üstesinden gelir herhalde. izmitte bulabilirsek bakacaz