0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Merhaba,Aynı sorun bende de vardı ve yine kanallar açılarak çözüldü... Dün İstanbul Ankara İstanbul yaparak sesin gelmediğinden emin olduktan sonra yazmak istedim.Bu arada sevgili Aurisimi bugün Corrola ile değiştirdim. Özleyeceğim Aurisimi Yeni Corrolamı Cumartesi sabah teslim alacağım hayırlısıyla.Sevgiler,
Problemin hallolduğuna çok sevindim. İnşaallah bizde cumartesi test edeceğiz uzun yolda.Yeni arabanız hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız binmeniz dileğiyle.
Bu da 2. Video:Filmim
Arkadaşlar yenibosna sonkar ile görüştüm sıkıntıyı anlattım samet isimli arkadaş bu sorunun 2013 model aurislerin genelinde olduğunu sıkıntının balatalardan kaynaklandığını söyledi balataların üzerinde araçlar imal edildikten sonra satışa kadar beklenen sürede deformasyon olmasın diye bir madde kaplanıyormus araçlar genellikle bu maddeyi atamıyormuş seside bu yapıyomuş randevu almadan gelin hemen halledelim dediler
Tekin Bey , merhabalar sorununuzun çözüldüğüne ben de sevindim.Bende Ereğli'de ikamet ediyorum. Buraya taşındığınızı yazmışsınız. hoş geldiniz diyeyim o zaman size..Fırsat olursa tanışırız inşallah.. Çay ısmarlarım. Görüşmek üzere
Merhaba arkadaşlar. Bende 2013 Auris sahibiyim. bu ses bende de başladı sol ön tekerden geliyor,özellikle 60-70 km hızı geçtikten sonra yapmaya başlıyor.Firene dokunduğumda veya direksiyonu oynattığımda kesiyor. Alj Servise götürdüm. Fakat test sürüşünde ses gelmediği için müdahale etmediler. Ara ara yapıyor çok sinir bozucu bir durum. Tekrar götürecem.