0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Yarınki temizliğe gaz kelebeğini de katın.Daha sonra Carbon Clean işlemi yaptırırsanız çok faydalı olacaktır.Orjinal hava filtresi kullanıp her 5.000km'de bir yakıtınıza Injector Cleaner katmalısınız.
Dizellerde gaz kelebeği yok diye biliyorum. Ben mi yanlış biliyorum acaba?
Arkadaşlar, dizel, direk enjeksiyonlu araçta kelebek ne işe yarar!? Cümlenin başında cevap saklı.Konu hakkında farklı görüş ve bilgisi olan arkadaşlar da yardımcı olacaktır.
Km ye göre sorunlar normal bence
Danimarkada yaşadığınız bilgisini bugün güncellemişsiniz sanırım, soğuk bölgelerde ilk çalıştırmalarda partikül oranı daha fazla olacağı için EGR'nin dolması daha erken olmaktadır, EGR'nin sökülüp temizlenmeye ihtiyacı var gibi.. Injector Cleaner'ı sadece sorun oluştuğunda değil, düzenli olarak her 5.000km'de bir kutu kullanarak, enjektörlerinizi ve EGR sisteminizi temiz tutabilirsiniz.
O zaman bir ara ise egr ile devam edicemCleaner olayini ne durumlarda kullanilcagini bilmiyodum. Artik duzenli olarak onuda depoya katarim. Birde cleaner'lı mazot çekisi etkilermi. Motora herhangi bir zarari,var mi ?
Birde acil cleanerlar var Peki devirle alakasi yuksek ses neden olabilir ?
Diesel, Direkt Enjektörlü motorlarda, gaz kelebeği dediğimiz ama gaz pedalına bağlı olmayan kelebek mevcut.
Yanlış anlaşılmaları önlemek lazım, bazı sistemlerde bu kelebek mevcut bazılarında değildir.
O kelebek, Direkt Enjektörlü Diesel motorlarda mevcut ama Direkt Enjektörlü Benzinlilerde yok sanırım.
Acil cleaner dediğiniz sprey şeklinde mi?Devirle ilgili yüksek ses sorunuzu anlamadım!?