Gönderen Konu: Ehliyet Kursuna Yazilacagim (Dikkat etmem gerekenler ve tavsiye edeceginiz yer varmi )  (Okunma sayısı 4528 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: A+
  • 1 kere teşekkür etti
  • 25 kere teşekkür edildi
Hikaye harfi harfine benimkiyle aynı :) :)
Direksiyon dersimde hocayla bi kaç tur attıkdan sonra sen biliyon madem boşa gezmeyelim ben benzinliğe çekte yakıt alalım demişti :)

İnşallah benim sınavımda öyle olur. :D
Artık direksiyon sınavları en az 30dk. olucakmış bakalım gerçekten doğru mu göreceğiz.

Arabadan anliyorsan. Hic kursa gitme. Sadece son 2 sinavin cikmis sorularini çöz. Yeter o sana :)

1 senedir babamın arabasını kullanıyorum pratiğimi bayağı geliştirdim o yüzden tek korkum yazılı sınav.

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
İnşallah benim sınavımda öyle olur. :D
Artık direksiyon sınavları en az 30dk. olucakmış bakalım gerçekten doğru mu göreceğiz.

1 senedir babamın arabasını kullanıyorum pratiğimi bayağı geliştirdim o yüzden tek korkum yazılı sınav.
Direksiyon sınavı 30 dk olayı banada vurdu. ama arabayı çok güzel kaldırıp sürdüm. Adamlar boş bir yerde sağ çektirip sohbet ettirdi :D :D ondan sonra tekrar devam ettim. Tam 30. dk da başladığım yere geldim.

Araba kullanmanı sormadım :) Arabadan anlıyormusun işte motor vs... Eğer anlamıyorsan kursa gitmeye çalış.
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
  • 25 kere teşekkür edildi
Konuyu hortlattım kusura bakmayın bir sorum olacak,
ben yazılı sınavdan 94 aldım şimdi kursun direksiyon dersleri başlıyor benim pratiğim var neredeyse her gün araç kullanıyorum.
Direksiyon dersine gitmesem çok şey kaybeder miyim?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
Konuyu hortlattım kusura bakmayın bir sorum olacak,
ben yazılı sınavdan 94 aldım şimdi kursun direksiyon dersleri başlıyor benim pratiğim var neredeyse her gün araç kullanıyorum.
Direksiyon dersine gitmesem çok şey kaybeder miyim?
Gitsen iyi olur sınav güzergahını ezberlersin ve arabaya alışırsın. Benim bir arkadaşımında pratiği vardı bundan dolayı hiç direksiyona gitmedi. Sınavda yokuşta kaldıramamış arabayı :D
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 84000
  • Model Yılı: '11
  • 1 kere teşekkür etti
  • 71 kere teşekkür edildi
 Ben de ehliyeti D'ye yükseltecem yazıldım kursa lakin sürdürecekleri tır 75 model bi renault. Bunca zaman büyük araç kullandım ama gözüm korkmadı değil :)
2004 Ford Mondeo 2.0i Ghia X, G. Gri OV.
2011 Toyota Yaris 1,4 D4D Manuel...