0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İlke hayırlı olsun .
İlke şimdiden hayırlı uğurlu olsun bnde snn gibi 18e girdiğimin ertesi gün kursa yazılıp ehliyetimi alanlardandım.
Hayirli olsun ilke. Yazili sinava cok iyi calis ben 3. seferde gecmistim Direksiyon sinavinda sorunsuz gectim ama kursun evraklari eksikmis tum sinif tekrardan direksiyon sinavina girmistik. Toplamda 5. kez sinava girdim.
Sagol abi. Yazili sinavda ilk yardimdan veya trafikte zorlanirim motor sorun degil Uvv abi cok gecmis olsun benimki oyle yapsin binayi baslarina yikarim
1. sinavda motor'da gectim. 2. sinavda Trafikten gectim. 3. sinavda ilk yardimdan gectim. 4. sinavda direksiyondan gectim ama sinav iptal oldu. 5. sinavda tekrar direksiyondan gectim. ve mutlu son.
İlke öncelikle hayırlı olsun kardeşim.Öncelikle imkanın olsaydı düz vitesli arabayı öğrenseydin senin için daha kolay olurdu.Ama tabikide zamanın çok imkanın varsa düz vitese kendini alıştır derim.Zaten direksiyon hakimiyetin falan hepsi var.Direksiyonu rahatlıkla geçersin ondan şüphem yok.Tavsiyem kitaplarına çok iyi çalış.Şaşırtmalı sorularda çıkıyor.Motor kolay zaten az çok anlıyosunda ondada sıkıntı yok.Trafikte sürekli levhalar çıkıyor biraz onları çalışsan iyi olur. En önemliside ilk yardım.Bana göre en zor ilk yardımdı.Şimdiden başarılar dilerim..Bende senin gibi 18 ime girmeden hemen kayıt oldum Ve şükür hepsini tek seferde geçtim.İlk yardım: 82Trafik : 88Motor : 92Direksiyon : 100
18 ime girmeden dediğim 1 haftamı ne kaldıydı sabredemedim tüm kursları gezdim en sonunda birtanesi kayıt için evraklarımı istedi götürdüm.18 imi doldurduktan 1-2 hafta sonra gitseydim sınavlara 5-6 ay sonra gireceğimi söylediler.Kayıt oldum derslere çağırdılar gitmedim.Sadece 1 kez direksiyon dersine girdim.Hoca bana bidaha gelmene gerek yok sen biliyosun zaten dedi.Bende biliyorum zaten baba zoruyla geldim dediydim . Yaklaşık 3-3.5 Ay sonrada ehliyetimi cebime koydum.
Dostum merhabalar öncelikle,tebrikler.Hep vardır şöyle bir muhabbet yıllardır,artık ehliyet almak zorlaşıyormuş falan diye.Eskisindede yenisinde de olay şu.Direksiyon sınavında,koltuğa oturduğun anda,koltuk,aynalar ve emniyet kemeri, vites boşta mı,kısacası ön hazırlığı iyi kontrol edersen pek sorun çıkmıyor.Bunları yaptıktan sonra dönüşlerde sinyal vb hassas konulara dikkat ettiğin zaman stop ettirsende arabayı kaldırırken zorlansanda gayet olumlu yaklaşıyorlar,bahsettiğim ön kontrol örnek veriyorum 100 üzerinden puan veriliyosa,büyük bir bölümünü karşılıyor zaten.Başarılar..
Bende sürücü kursuna yazıldım bu hafta sonu dersler başlıyor.Ama işten güçten derslere nasıl katılıcam bilmiyorum derslere girmesem sadece kursun verdiği kitaba çalışsam yeterli olur mu?