Gönderen Konu: Ehliyet Kursuna Yazilacagim (Dikkat etmem gerekenler ve tavsiye edeceginiz yer varmi )  (Okunma sayısı 4529 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
  • <<<Toyotasını Bırakan Genç>>>
    • Facebook
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: AB+
  • Kilometre: 48048
  • Model Yılı: '06
  • 940 kere teşekkür etti
  • 930 kere teşekkür edildi
Geç kaldı desinler, geçmiş olsun demesinler...

Toyota Club Türkiye

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0+
  • Model Yılı: '14
  • 203 kere teşekkür etti
  • 468 kere teşekkür edildi
İlke şimdiden hayırlı uğurlu olsun :) bnde snn gibi 18e girdiğimin ertesi gün kursa yazılıp ehliyetimi alanlardandım.
| Toyota Corolla Sol Sedan
| Opel Astra Cosmo Sedan
| Renault Clio 4 İcon
| Şamp. GALATASARAY

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti
İlke şimdiden hayırlı uğurlu olsun :) bnde snn gibi 18e girdiğimin ertesi gün kursa yazılıp ehliyetimi alanlardandım.
Sağol Selçuk abi :) Ben beklemekten sıkıldım valla :D Hemen kaydımı yaptırdım normalde dersler 1 ekimde başlıyor ama ben şimdiki kurun son ilk yardım dersleri kalmış ona katılacağım :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Kilometre: 100
  • Model Yılı: '10
  • 367 kere teşekkür etti
  • 316 kere teşekkür edildi
Hayirli olsun ilke. Yazili sinava cok iyi calis ben 3. seferde gecmistim :) Direksiyon sinavinda sorunsuz gectim ama kursun evraklari eksikmis tum sinif tekrardan direksiyon sinavina girmistik. Toplamda 5. kez sinava girdim.  :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti
Hayirli olsun ilke. Yazili sinava cok iyi calis ben 3. seferde gecmistim :) Direksiyon sinavinda sorunsuz gectim ama kursun evraklari eksikmis tum sinif tekrardan direksiyon sinavina girmistik. Toplamda 5. kez sinava girdim.  :D
Sagol abi. Yazili sinavda ilk yardimdan veya trafikte zorlanirim motor sorun degil :) Uvv abi cok gecmis olsun benimki oyle yapsin binayi baslarina yikarim :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 367 kere teşekkür etti
Sagol abi. Yazili sinavda ilk yardimdan veya trafikte zorlanirim motor sorun degil :) Uvv abi cok gecmis olsun benimki oyle yapsin binayi baslarina yikarim :D
1. sinavda motor'da  gectim.
2. sinavda Trafikten gectim.
3. sinavda ilk yardimdan gectim.
4. sinavda direksiyondan gectim ama sinav iptal oldu. 
5. sinavda tekrar direksiyondan gectim.
ve mutlu son.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti
1. sinavda motor'da  gectim.
2. sinavda Trafikten gectim.
3. sinavda ilk yardimdan gectim.
4. sinavda direksiyondan gectim ama sinav iptal oldu. 
5. sinavda tekrar direksiyondan gectim.
ve mutlu son.
:) Abi simdi butun yazili sinavlar birlesik oluyor direksiyon sinavi zaten ayni toplamda 2 sinava girecegiz

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 367 kere teşekkür etti

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A+
  • Model Yılı: -
  • 10 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
İlke öncelikle hayırlı olsun kardeşim.Öncelikle imkanın olsaydı düz vitesli arabayı öğrenseydin senin için daha kolay olurdu.Ama tabikide zamanın çok imkanın varsa düz vitese kendini alıştır derim.Zaten direksiyon hakimiyetin falan hepsi var.Direksiyonu rahatlıkla geçersin ondan şüphem yok.Tavsiyem kitaplarına çok iyi çalış.Şaşırtmalı sorularda çıkıyor.Motor kolay zaten az çok anlıyosunda ondada sıkıntı yok.Trafikte sürekli levhalar çıkıyor biraz onları çalışsan iyi olur. En önemliside ilk yardım.Bana göre en zor ilk yardımdı.Şimdiden başarılar dilerim..

Bende senin gibi 18 ime girmeden hemen kayıt oldum :) Ve şükür hepsini tek seferde geçtim.
İlk yardım: 82
Trafik : 88
Motor : 92
Direksiyon : 100

:)
2008 Tata İndigo 1.4 TDI Marina SW
2004 Hyundai Starex
2001 Mazda E2200
2002 Kia Bango

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti
İlke öncelikle hayırlı olsun kardeşim.Öncelikle imkanın olsaydı düz vitesli arabayı öğrenseydin senin için daha kolay olurdu.Ama tabikide zamanın çok imkanın varsa düz vitese kendini alıştır derim.Zaten direksiyon hakimiyetin falan hepsi var.Direksiyonu rahatlıkla geçersin ondan şüphem yok.Tavsiyem kitaplarına çok iyi çalış.Şaşırtmalı sorularda çıkıyor.Motor kolay zaten az çok anlıyosunda ondada sıkıntı yok.Trafikte sürekli levhalar çıkıyor biraz onları çalışsan iyi olur. En önemliside ilk yardım.Bana göre en zor ilk yardımdı.Şimdiden başarılar dilerim..

Bende senin gibi 18 ime girmeden hemen kayıt oldum :) Ve şükür hepsini tek seferde geçtim.
İlk yardım: 82
Trafik : 88
Motor : 92
Direksiyon : 100

:)

Teşekkür ederim abi :) Bizde otomatik araç olduğu için otomatik öğrenebildik :) Yazılı sınav kasım 2  de direksiyon sınavıda kasımın sonuna doğru olur herhalde :) Motor ve ilk yardım benim için hiç sıkıntı değil :D Ama trafik idare eder :)

Abi 18ine girmeden nasıl kayıt oldun ? Ben 18 imi doldurmadan kayıt olamadım biryere

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • 10 kere teşekkür etti
  • 14 kere teşekkür edildi
18 ime girmeden dediğim 1 haftamı ne kaldıydı sabredemedim tüm kursları gezdim en sonunda birtanesi kayıt için evraklarımı istedi götürdüm.18 imi doldurduktan 1-2 hafta sonra gitseydim sınavlara 5-6 ay sonra gireceğimi söylediler.Kayıt oldum derslere çağırdılar gitmedim.Sadece 1 kez direksiyon dersine girdim.Hoca bana bidaha gelmene gerek yok sen biliyosun zaten dedi.Bende biliyorum zaten baba zoruyla geldim dediydim :). Yaklaşık 3-3.5 Ay sonrada ehliyetimi cebime koydum.
2008 Tata İndigo 1.4 TDI Marina SW
2004 Hyundai Starex
2001 Mazda E2200
2002 Kia Bango

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti
18 ime girmeden dediğim 1 haftamı ne kaldıydı sabredemedim tüm kursları gezdim en sonunda birtanesi kayıt için evraklarımı istedi götürdüm.18 imi doldurduktan 1-2 hafta sonra gitseydim sınavlara 5-6 ay sonra gireceğimi söylediler.Kayıt oldum derslere çağırdılar gitmedim.Sadece 1 kez direksiyon dersine girdim.Hoca bana bidaha gelmene gerek yok sen biliyosun zaten dedi.Bende biliyorum zaten baba zoruyla geldim dediydim :). Yaklaşık 3-3.5 Ay sonrada ehliyetimi cebime koydum.

:D :D

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Site Yöneticisi
  • Deus ex machina
  • 2904 kere teşekkür etti
  • 3269 kere teşekkür edildi

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Model Yılı: '15
  • 5 kere teşekkür etti
  • 29 kere teşekkür edildi
Dostum merhabalar öncelikle,tebrikler.Hep vardır şöyle bir muhabbet yıllardır,artık ehliyet almak zorlaşıyormuş falan diye.Eskisindede yenisinde de olay şu.Direksiyon sınavında,koltuğa oturduğun anda,koltuk,aynalar ve emniyet kemeri, vites boşta mı,kısacası ön hazırlığı iyi kontrol edersen pek sorun çıkmıyor.Bunları yaptıktan sonra dönüşlerde sinyal vb hassas konulara dikkat ettiğin zaman stop ettirsende arabayı kaldırırken zorlansanda gayet olumlu yaklaşıyorlar,bahsettiğim ön kontrol örnek veriyorum 100 üzerinden puan veriliyosa,büyük bir bölümünü karşılıyor zaten.Başarılar..

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti
Dostum merhabalar öncelikle,tebrikler.Hep vardır şöyle bir muhabbet yıllardır,artık ehliyet almak zorlaşıyormuş falan diye.Eskisindede yenisinde de olay şu.Direksiyon sınavında,koltuğa oturduğun anda,koltuk,aynalar ve emniyet kemeri, vites boşta mı,kısacası ön hazırlığı iyi kontrol edersen pek sorun çıkmıyor.Bunları yaptıktan sonra dönüşlerde sinyal vb hassas konulara dikkat ettiğin zaman stop ettirsende arabayı kaldırırken zorlansanda gayet olumlu yaklaşıyorlar,bahsettiğim ön kontrol örnek veriyorum 100 üzerinden puan veriliyosa,büyük bir bölümünü karşılıyor zaten.Başarılar..
Merhaba abi :) Dediklerini yapıyorum kendim zaten hep kural olmasada :) Bir işte o kaldırma ve stop ettirme yoksa gerisi kolay benim için :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • 1 kere teşekkür etti
  • 25 kere teşekkür edildi
Bende sürücü kursuna yazıldım bu hafta sonu dersler başlıyor.
Ama işten güçten derslere nasıl katılıcam bilmiyorum derslere girmesem sadece kursun verdiği kitaba çalışsam yeterli olur mu?

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Birazda Alman takılalım :)
  • 2 kere teşekkür etti
  • 13 kere teşekkür edildi
Çıkmış sorulara çalış.Genel itibariyle yakın sorular oluyor.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Aktif Toyotacı
  • **
  • Toyoo toyota Corooo Coroolla
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 34000
  • Model Yılı: '12
  • 4 kere teşekkür edildi
Hikaye harfi harfine benimkiyle aynı :) :)
Direksiyon dersimde hocayla bi kaç tur attıkdan sonra sen biliyon madem boşa gezmeyelim ben benzinliğe çekte yakıt alalım demişti :)
Hayatta sorun çıkarmayacaksın soruna çözüm olacaksın dediler bizde TOYOTA aldık :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Eski Toprak Toyotacı
    • Facebook
  • 940 kere teşekkür etti
Bende sürücü kursuna yazıldım bu hafta sonu dersler başlıyor.
Ama işten güçten derslere nasıl katılıcam bilmiyorum derslere girmesem sadece kursun verdiği kitaba çalışsam yeterli olur mu?
Arabadan anliyorsan. Hic kursa gitme. Sadece son 2 sinavin cikmis sorularini çöz. Yeter o sana :)