0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Ben olsam abi araci degistirmem abi yilda 1kere cikiyormussunuz uzun yola hadi tas catlasin 3kere olsun. Degismeye degmez ses haricinde memnunmussun arabadan biraz modlarsan daha cok isinirsin arabana abi
BMW 116i öneririm ben size. 3 Kişilik bir aile için yeterli genişlikte, yakıt tüketimi düşük, performansı iyi. Sıfır Auris-Corolla-Golf ile yakın fiyatlardalar, hatta daha bile ucuzlar. 4. maddedeki araçlardan da Audi'yi ve CC'yi (DSGye dikkat) öneririm. C180ler o yıllarda sanırım 1.8 di. 316i nin de performansı kötü ve yakıtı fazla (yeni kasada tam tersi)Araç değiştirme konusunda, yeni bir araç istiyorsanız ve maddi durumunuz da uygunsa, bence değiştirmelisiniz. Aracınız 5. yılında, ve muhtemelen 1-2 yıllık süreçte ufak tefek sorunlar çıkarmaya başlayacaktır. Araç değiştirmek için en ideal yıldasınız bence.Hatta: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-my-prestige-auto-dan-2012-model-118i-xenon-sunroof-borusan-132749201/detay
Fehmi abi değiştirp değiştirmeme konusunda bir şey diyemem maddi açıdan ne kadar etkilenip etkilenmiyeceğinizi bilmediğim için karışmak istemiyorum . Ama bir konuda uyarayim eğer değiştirme kararı alırsanız audinin 1.8 ve 2.0 tfsi motorlarında ciddi yağ eksiltme var .Sorunmudur normalmidir bilmiyorum . Bunu bende 6 ay önce aracımı audi 1.8 tfsi ile değiştirmeyi düşünüyordum aracı araştırırken öğrendim ve bu sebepten aracı değiştirmekten vazgeçtim .Abi her şeyden önce hakkınızda hayırlısının olmasını diliyorum .
4. maddedeki araçlar arasında bende gidip geliyorum ama temizi olurmu olmazmı alıp başıma bela alırmıyım bilmiyorum. Dizel Corollayı satıp benzinli 4. maddedeki araçların ikinci eli ne kadar mantıklı olur bilemiyorum. Ama 60 bin gibi bir para verileceksede oturaklı araba en iyisidir diye düşünüyorum.Ben 4. maddedeki araçlara ek olarak honda accord ve insigna ekleyip düşünüyorum.İmkanınız varsa ve araçdan biraz daha fazlasını bekliyorsanız belirttiğiniz bütçe ile iyi bir araba alınabilir.Sizin için hayırlısı olur inş.
evet o sorunu ben de okudum.. bir de geçen yazmıştım adamın biri evet yağ yakıyor ama bugün olsa yine aynı arabayı alırım diye yazmıştı audi foruma.. bugün sahibinden com da ilanını gördüm satıyor arabayı:D resminden tanıdım:))hepimiz için hayırlısı.. Allah herkesin gönlüne göre versin.. Sanırım c180 yönünde karar kıldım, eğer temiz bir tane bulursam kıyıcam paraya.. satan tanıdık olursa haberim olsun bu aracların kaskosu ne kadar olur acaba bilen var mı? 2008-2010 arası..
Abi skoda octavia ve Superb yede baktinmi
yok vallahi bu saydığm markalar dışına çıkmayı pek düşünmüyorum..aynı kaliteyi neden daha ucuza alayım An itibariyle merso foruma da üye oldum:D haydi hayırlısı...
Vayy abi merso filan Bizde bir tane b180 bulduk (hic arabayi satmayi dusunmuyorduk) ama vazgectik daha dedik bir 10sene cok rahat goturur dedik corolla
bu gün amg a180 gördüm beni benden aldı
senin o merso 100bini devirmişti, 18bin km deki corolla ile kıyaslanmaz bile..toyota ile devam kararı doğru bence.. ilerde daha iyileri nasip olsun inşallah hepimize..
kafamı karıştırma evet o da güzel arac ama c180 yeri başka
Arkadaşlar merhaba,Yaklaşık 2 yıldır imzamda belirttiğim aracı kullanıyorum. Aracımdan son derece memnunum aslında,benim araçtan beklentim konforlu,sorunsuz olması ve az yakması...performans beygir tork delisi değilim..auris beklentilerimi karşılıyor.Tek olumsuzluğu uzun yolda, rüzgar motor ve yol sesini fazlaca içeri alması..arac 100km/h de 3.000 devri geçince motor sesi içerde gitmeye başlıyoruz ama yılda bir kez uzun yol yaptığım için çok dert etmiyorum..uzunca bir süre daha kullanabilirim ancak gönül bu işte hep daha fazlasını istiyor. Almayı düşündüğüm araçlar (Hepsinin segmeti farklı, karşılaştırma çok mantıklı değil farkındayım)1)2012 bmw 1.16i2)2013 toyota auris veya corolla3)2013 vw golf4)2009-2010-2011 civarı audi a4 1.8, mercedes c180, bmw 3.16i, vw CC...Arac otomatik vites ve yılda 10.000 km yaptığımdan benzinli olacak..genel olarak donanımlı arac sevdiğimden tercihim hep en dolu modeli almak yönünde..lpg veya dizel düşünmüyorum.Şu an bütçem 60bin TL..4. maddedeki araçlar aslında ilk tercihim ancak bu fiyata temiz ve dolusunu bulmak zor..bu araclar için kredi çekmem gerekiyor ancak hepsi yüksek tüketime sahip olduğundan ilave yakıt masrafı,hem ilave mtv, hem ilave kasko parası hem de kredi ödemesi ile kendime göre biraz fazla lükse kaçmış olacağımı düşünüyorum..ilk 3 sıradaki araçların da, benim aracımın iki katı kadar para vermeme değip değmeyeceğini kestiremiyorum.. evet araba benim için bir zevk ama genelde eşim kullanıyor.. mantığım h.sonları ara sıra kullanacağım bir arac için o kadar parayı gömmeme gerek olmadığını söylüyor ama kalbim dinlemiyor araca görsel olarak bir kaç ufak değişiklik yapsam belki beni keser diye düşünüyorum.. spoiler, yay vs vs..çok uzattım farkındayım, siz olsanız ne yapardınız?