0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
İste boyle sahibinden coma girince canim cekiyor :p zaten iki kisiyix yer sikintimiz yok.siz dizel otomatik oolmadigi icin mi auris aldiniz?1 serisini test ettiniz mi?
Eğer akla değiştirme fikri düştüyse değiştirmeli.Bütçenizi 4. maddedeki araçlara zorlayabiliyorsanız, sıfır Mercedes A180 tavsiye ederim hatta mümkünse A200 (1.6lt 156PS) AMG paket.Yazan araçlar arasında ise BMW 116i.İstanbul şartlarında, bagaj vs. ihtiyacınız da çok yoksa, hatchback araç daha makbul benim gözümde.Hadi VAG'ın da hatrı kalmasın, bir de A3 diyelim.Ben olsam tercihimi bu üçlüden biri yönünde kullanırdım.Ve tabi bence.
Kredi çekeyim derken üstüne en fazla 20bin tl falan çekerim.. sizin bahsettiğiniz a200 amg sanıyorum 100bin tl civarındadır.. hem o arabaya 100bin tl vermem hem de o kadar fazla oto kredisine karşıyım mortgage öder gibi.. ayrıca o tutara yeni kasa 3.16 yı zorlardım..
Ağustos Ayı FiyatlarıA180 AMG 83.200TLA200 AMG 91.200TLYani A180 AMG 4. maddenizde bahsettiğiniz ikinci el araçlarla benzer bir fiyatta, o nedenle bu tavsiyede bulundum.Zaten benim görüşüm; insan cebindeki paraya göre bir araca binmeli, yıllar geçtikçe değer kaybeden bir şeye kredi çekip yatırım yapmayı çok akıl karı görmüyorum "ben". Tabi kişisel ihtiyaçlar bu durumu değiştirebilir, sürekli uzun yol yapan biri örneğin, konforlu bir araç için kendini zorlayabilir. Veya çok km yapan birisi daha ekonomik bir araç için bütçesini aşabilir. Bunlar olağan durumlar elbette.Neyse uzatmayayım, tercihinizde kolaylıklar dilerim.
80 -90 bin liram olsa gider ev filan gayrimenkul alirim. Arabaya yapioan yatırım yanlistir. Cunku arac surekli goturur. Hemen sat bakalim ayni paraya satabiliyor musunuz? Deger kaybedecektir.