0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mahmut abiYine hayırlı olsun.O zamansa ben Xcarlink i alacagım. Bana çok daha mantıklı geldi.Hem 140 TL hemde USB üzerinden çalıyor CD çekme derdide bitiyor. Ayrıca aux girişi olmasıda cabası.Bende İstanbulda MP3lü makyajlı kasa teyp bulmuştum benimkini alıp 500 TL istemişti ön panelde rezil vaziyette oldugu için hiç pazarlık bile yapmamıştım.
xcarlink firmasına yardımcı olmaları için daha öncede mail atmıştım bugünde mail attım fakat şu ana kadar dönen olmadı.firmanın para kazanmaya herhalde niyeti yok.izmitteki wolswagen bayisi ark otoda acaba varmıdır yarın bir araştırma yapacagım.xcarlink firmasınada telefonla ulaşmaya çalışacagım.firma bursada gözüküyor.
bende mp3 çalarlı çok aradım ama istediğim gibi bulamadım. en yakın zamanda usb aux adaptörü alıp kendim takıcam ve resimleri buradan paylaşıcam... Ayrıca usb aparatların ekran da isim yazmıyor diye söyleniyor ama tamamen yanlış. Track id formatıyla alakalı bir durum. Onu da araştırıp bulabilirsiniz.
Bizim Avensis ler track çalarken, eğer track id var ise gösteriyor. Xcarlink'in merkezini aradığımda teybimin cd çalarken track id leri gösterdiğini söyleyerek, xcarlink te gösterir mi diye sordum. Çok bilinçli bir cevapmıydı bilmiyorum ama, xcarlink in id'yi desteklemediğini söyledi.
Eskiden kullandığım Xcarlink Konya'da. Önümüzdeki haftaiçi Konya'ya gitme durumum var. Fırsatım olursa ve bizim arabaya uyarlamak mümkün olursa denemeye çalışırım.
Sorun degil.Konyadan geçerken bende alabilirim.