Cavit abi siparişleri vermişsin hayırlı olsun.
Uygun zamanda takarız artık.
Siparişleri sizin verdiginiz tel nosundan 120tl olarak verdim markası cadence ptt kapıda ödemeli olarak gelecek
Audio system ekranda şarkı ismi gösterme yorumu
İnsanların söylediklerinden ziyade kendi yaptığımız testlerde gördüklerimiz.
* 99 Klasör atıp bunu okutamıyorsunuz.
* 99 Parçadan sonra 01 diye 100. parçaya geçmez.
Bu testleri yaptığımız araç GOLF 6 ve Renault Grubu (Megane ve Clio)
Farklı araçlarda da bunlardan farklı birşey olacağını sanmıyorum. Parça adı gösterme olayına gelince ünitede CD TEXT özelliği varsa 12 karaktere kadar parça adlarını gösterebiliyor.
Fakat bu özellik sizin ürünlerde varmı bilmiyorum
Cadence ürünlerinde mevcut.
İlk mesajımda da belirttim bu çözüm sadece cd / kaset çalabilen araç ünitelerini kullananlar için iyi bir çözüm.
Sadece Opel grubu için yok bu aparattan olsa kendi aracımda da kullanırdım ancak malesef bizim araçlar için üretilmiyor.
2007 Toyota Auris'e bugun audio system taktirdim, ilgilenenler icin deneyimlerimi asagida paylasiyorum..
Oncelikle ses kalitesi gayet tatmin edici (Aracta amfi-subwooferli ses sistemi mevcut) aracin orjinal teybinin caldigi mp3 cdlerinden farki yok (teybin optigi bozuldugu icin ve cd yazdirmaktan slkldlglm icin bu cozume yonelmistim zaten)
Onem verdigim ve taktirirken buyuk umutlarla bekledigim CD text ozelliginde ilk basta husrana ugramistim, zira test icin hazirladigim mp3lerde track moduna gecince hic birsey yazmiyordu sonra dinlemeye devam ederken bir sarkida text gorunce olay cozuldu. Tahmin ettigim gibi benim teybimde text gosteriyor fakat mp3lerin taglerinin ID3v1'i de desteklemesi gerekiyor, genelde artik mp3ler sadece ID3v2.3 tagiyle geldigi icin sarkilara ID3v1' tagini eklemek gerekiyor, bunu Mp3tag isimli programlar cok hizli yapabilirsiniz, (tum dosyalari secip filename -> title conversiyon yaparsaniz hem title'i olmayan taglere title eklemis olursunuz hem de ID3v1 eklenmis olur). Teybin text fonksiyonu turkce karakterleri desteklemiyor bunu da ayni programda action tanimlayarak yapabilirsiniz fakat bu actioni tanimlamak biraz advanced bir islem. Tr karakterler * olarak goruntuleniyor yine de sarkinin ismini anlayabilirsiniz.
Ekrana 12 karakter sigiyor, daha uzun titlelar icin TEXT tusuna basili tutunca kalan 12 karakteri de gosteriyor.
Benim yepte 15 folder destekliyor 99dan fazla sarki attigimda ilerleyince numarator basa donuyor ama sarkilar listede devam ediyor.
Hem disc icinde hem de tum discler icinde random ozelligi sorunsuz calisiyor (Cd kullanirken gecislerde cok bekletiyordu)
Sandisk SD kart, Sandisk ve OEM USB sorunsuz calisti. AUX'da sorunsuz calisiyor.
Kaldigi yerden devam ozelligi kullanisli.
Gordugum tek eksik (biraz da simariklik belki) normalde her albumu bir folderda tutmaya alistigim icin 15 folder'in biraz az gelmesi guncel albumleri ayri folderlarda, artik slklldlklarimi da turune gore farkli folderlarda toplu tutmayi dusunuyorum.
Bizim aldıgımız cadence marka incelemesihttp://forum.donanimhaber.com/m_72034616/tm.htmDiger alacak arkadaşlarada inşallah yardımcı olacagını umuyorum