Anket

Hangi Gsm Operatörünü kullanıyorsunuz?

Avea
16 (32.7%)
Turkcell
20 (40.8%)
Vodafone
13 (26.5%)

Toplam Oy Verenler: 45

Gönderen Konu: Cep Tarife?  (Okunma sayısı 49967 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
  • Araç: Başka Marka
  • Kan Grubu: 0-
  • Kilometre: 12000
  • Model Yılı: '15
  • 1041 kere teşekkür etti
  • 900 kere teşekkür edildi
Ynt: Cep Tarife?
« Yanıtla #180 : Aralık 04, 2013, 00:44:24 »
Telefonu açınca kapalıyken arayanlarada telefonu açtığımıza dair mesaj gidiyor. Bu durumu istemiyorum tabi  :D

Anladım abi . Bende istemezdim . :D

Toyota Club Türkiye

« Yanıtla #180 : Aralık 04, 2013, 00:44:24 »

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: Corolla
  • Kan Grubu: A+
  • Kilometre: 257500
  • Model Yılı: '01
  • 395 kere teşekkür etti
  • 376 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #181 : Aralık 04, 2013, 00:47:25 »
Ercüment kontratlı cihaz alacaksan onu bilemem .Tavsiyem alacaksan s3 alma çünkü biliyorsun yazılım desteği ya kesildi yada kesilecek . S5 in konuşulduğu şu günlerde s4 tavsiye ederim 6 aya fiyatı şu anki s3 fiyatına yaklaşır . :) İphone konusunda ise ben yazılım desteği hariç beğendiğim bir tarafı yok kullandığın androidden sonra çok basit gelebilir .

Avea ve vodafone konusunda bizim bura için söylüyorum çekim ve net hızı konusunda çok büyük farklar yok . Bu fiyatlarla avea tercihim olur . Bu arada avea ya karşı çok büyük bir ön yargım vardı onuda Serkan abinin paylaştığı ekran görüntüsü ile kırdım . Zaten o resimleri gördükten sonra geçtim . Umarım memnuniyetim bu şekilde devam eder . :)

Androidde ki su takilmalar ve yavaslama belli bir sure sonra kaderi oldugu icin yanasmiyorum fakat s4 tabiki bebek gibi acikcasi bi iphone 5s aklimi celiyor son zamanlarzamanlarda bilmiyorum karisik kafam abi hele bi su 8 ay gecsinde o zaman karar vereyim en azindan elimdeki telefon iyice beni cildirtir ve bahanem okur :)
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs
Swimming coach :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • .....Kendin Ol Yeter......
  • Kan Grubu: 0+
  • Kilometre: 148750
  • Model Yılı: '05
  • 77 kere teşekkür etti
  • 415 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #182 : Aralık 04, 2013, 00:51:10 »
Androidde ki su takilmalar ve yavaslama belli bir sure sonra kaderi oldugu icin yanasmiyorum fakat s4 tabiki bebek gibi acikcasi bi iphone 5s aklimi celiyor son zamanlarzamanlarda bilmiyorum karisik kafam abi hele bi su 8 ay gecsinde o zaman karar vereyim en azindan elimdeki telefon iyice beni cildirtir ve bahanem okur :)
24 ay söleşmeli önermem kesinlikle, tarife değiştirmek istediğinde çok fazla ceza ödemek durumunda kalıyorsun. Ayrıca 24 ayda ödemen gereken paraya bakınca pek ekonomik olmuyor onun yerine kredi kartıyla 12 taksit yapmak daha mantıklı. İphone 5s i duymamış olayım derim, S4 veya 8 ay sonrasına nasıl bir cihaz olur bilemiyorum ama S5 öneririm. Bende S4 var gayet yeterli geliyor, takılma donma vs yok. Çok fazla yüklenmiyorum gerçi ancak yinede yeterli gelecektir.
......Direksiyonda eşek varsa kaputun altındaki beygirlerin hiçbir önemi yoktur......

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #183 : Aralık 04, 2013, 00:54:03 »

Hayırlısı olsun Ercüment . Hangisi kafana yatarsa onu al şu bir gerçek ios stabilite konusunda daha iyi ama onuda alırsan 5 ten düşüğünü alma 4s nasıl bilmiyorum ama kardeşimin 4 ünde ios 7 yükledikten sonra ciddi derecede takılmalar olmaya başladı . Şuda var android 4.3 ten sonra stabilete konusunda baya yol kat etti . Note 2 yi alalı hemen hemen 5 ay oldu bir kere bile takılma donma olmadı . Zaten olmasın 2 gb ram 1.6 ghz 4 çekirdek işlemci var . :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #184 : Aralık 04, 2013, 01:08:05 »
24 ay söleşmeli önermem kesinlikle, tarife değiştirmek istediğinde çok fazla ceza ödemek durumunda kalıyorsun. Ayrıca 24 ayda ödemen gereken paraya bakınca pek ekonomik olmuyor onun yerine kredi kartıyla 12 taksit yapmak daha mantıklı. İphone 5s i duymamış olayım derim, S4 veya 8 ay sonrasına nasıl bir cihaz olur bilemiyorum ama S5 öneririm. Bende S4 var gayet yeterli geliyor, takılma donma vs yok. Çok fazla yüklenmiyorum gerçi ancak yinede yeterli gelecektir.

Simdi ogrenciliktrn kaynakli 500 liranin uzerinde limit cok zor veriyorlar o yuzden sikintili oluyor o yuzden girmek istiyorum birazda. Iphone 5i cikarttiktan sonra cekmistir beni kendine ama iste onunda hersryi para oda kafami kurcaliyor s4 ciddi anlamda bebek gibi hatta bizzat bir bebek. Kitkat gelince neler olacak bakalim ona gore bir yol ciEcegim gibide duruyor hafiften
Toyota Corolla 2001 1.6vvt-i sol special 110+ bilmem kaç tane hp  BENZİNLİYDİ  Artık Prins Technomaxlı :rofl:

Simota Short Air İntake, 1.8 vvt-i İntake Manifold, 1.8 vvt-i Throttle Body, 1.8 vvt-i fuel injectors 51 mm straight pipe & sport muffler, Raizin Voltage Stabilizer, Greddy Oil Cacht Tank, Eibach pro kit 35 mm springs

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 395 kere teşekkür etti
« Yanıtla #185 : Aralık 04, 2013, 01:10:12 »
Hayırlısı olsun Ercüment . Hangisi kafana yatarsa onu al şu bir gerçek ios stabilite konusunda daha iyi ama onuda alırsan 5 ten düşüğünü alma 4s nasıl bilmiyorum ama kardeşimin 4 ünde ios 7 yükledikten sonra ciddi derecede takılmalar olmaya başladı . Şuda var android 4.3 ten sonra stabilete konusunda baya yol kat etti . Note 2 yi alalı hemen hemen 5 ay oldu bir kere bile takılma donma olmadı . Zaten olmasın 2 gb ram 1.6 ghz 4 çekirdek işlemci var . :)

Yok abi 4 istemiyorum zaten olursa 5 olur ama her an s4e kayabilirim cok zit noktalar ama iste ikiside bebek resmen kararlar son anda soylenecek gibi duruyor o yuzden su anda demek icin erken fakat kafada  iki telefon var hangisi agir basarsa o olacak klasik mantik iste :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #186 : Aralık 04, 2013, 01:15:39 »
Yok abi 4 istemiyorum zaten olursa 5 olur ama her an s4e kayabilirim cok zit noktalar ama iste ikiside bebek resmen kararlar son anda soylenecek gibi duruyor o yuzden su anda demek icin erken fakat kafada  iki telefon var hangisi agir basarsa o olacak klasik mantik iste :)

Hayırlısı olsun Ercüment hangisini alırsan al memnun kalacaksındır .Dediğin gibi hangisi ağır basarsa onu seç . :)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: ---
pocell
« Yanıtla #187 : Aralık 08, 2013, 23:51:51 »
Arkadaşlar pocelle geçtim.1000 dk 1000 sms 1gb internetten sonrası hızı düşecek şekilde sınırsız.468 tl 12 ay taahhütlü.200 tl yakıt hediyesi var.onu çıkarınca tarife 23 tl ye bie gelmiyor.ayrıca litre başına 15 kuruş yakıt indirimi var.herkese tavsiye ederim.
2005 Corolla 1.6 Terra

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Hiperaktif Toyotacı
  • Kan Grubu: A-
  • 46 kere teşekkür etti
  • 16 kere teşekkür edildi
Ynt: pocell
« Yanıtla #188 : Aralık 09, 2013, 00:25:59 »
Ben de düşündüm fakat anlaşmalı kartınız yoksa 12 aylık peşin alıyorlar.
2006 corolla sol A/T LPG

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • E12 HB Corolla D-Sport 2.0 D4D (Tek Kapı)
  • Kilometre: 332000
  • Model Yılı: '02
  • 208 kere teşekkür etti
  • 421 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #189 : Aralık 09, 2013, 01:00:37 »
Uh maşallah çok çok iyi yahu.

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #190 : Aralık 09, 2013, 01:06:26 »
Arkadaşlar pocelle geçtim.1000 dk 1000 sms 1gb internetten sonrası hızı düşecek şekilde sınırsız.468 tl 12 ay taahhütlü.200 tl yakıt hediyesi var.onu çıkarınca tarife 23 tl ye bie gelmiyor.ayrıca litre başına 15 kuruş yakıt indirimi var.herkese tavsiye ederim.

Hayrullah bey bende geçtim . Tarife çok güzel . 200 TL lik yakıtın 120 tl sinide aldım .  Ayrıyetten 120 tl lik bedava yakıttta dahi 15 krş indirim sağladı ve 4 lira indirim yaptı .  Ne kadar indirim yaptığı telefona da yakıtı aldıktan hemen sonra geliyor . Ben memnunum sadece net 2 çizgi çekerken yavaş ama problem galiba telefondan çünkü başka telefona kattığımda hızı çok güzel hatta türkcellden iyi diye bilirim .

Sizin telefon modeli ne eğer note 2 ise rica etsem speedtest programı ile telefon 1 veya 2 çizgi çekiyor iken ölçüm yapıp beni bilgilendirirmisiniz .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 15000
  • Model Yılı: '16
  • 62 kere teşekkür etti
  • 85 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #191 : Aralık 09, 2013, 01:12:56 »
pocell hangi altyapıyı kullanıyor heryerde çekiyormu? midyat'a pirince giderken eldeki bulgurdan olmayalım..bir ara ucuz diye aveya geçmştim doğru düzgün çekmiyordu biizm buralarda...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #192 : Aralık 09, 2013, 01:16:14 »
pocell hangi altyapıyı kullanıyor heryerde çekiyormu? midyat'a pirince giderken eldeki bulgurdan olmayalım..bir ara ucuz diye aveya geçmştim doğru düzgün çekmiyordu biizm buralarda...

Abi avea yı kullanıyor .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • Araç: ---
  • Model Yılı: -
  • 2928 kere teşekkür etti
  • 2553 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #193 : Aralık 09, 2013, 01:18:41 »
AVEA alt yapısını kullanıyor.

Kullanan arkadaşlara,

- 200 TL indirim , 200 TL bitene kadar mı yoksa son kullanma tarihi varmı?
- Ayrıca bu belirtilen 15 kuruş 26 Aralıktan sonra 12 kuruşa düşecek, birde şuna dikkat ettinizmi bir madde var 39 TL lik kısıma kadar yani 5 tl olsa litresi 8 lt lik kısımda 15 kuruş indirim oda =  1.2 TL eder bu şekildemi işliyor inidirim?
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Fanatik Toyotacı
  • Kilometre: 15000
  • Model Yılı: '16
  • 62 kere teşekkür etti
  • 85 kere teşekkür edildi
« Yanıtla #194 : Aralık 09, 2013, 01:24:11 »
Abi avea yı kullanıyor .

bizim burada avea randımanlı değil...evin bir odasında full çekiyor diğerinde tek diş çekiyor...bir ara 1000 dakkası 19tlye ucuz diye almıştım 1 yıl sözleşmeli yıl bitene kadar göbeğim çatladı :):) toplasan aylık 500 dakka konuşulmuyordu bu durumdada 1000 dakka olması bir işime yaramıyor o kağıt üstünde kalıyor...yoksa kampanya olarak güzel duruyor...

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• TcT Onaylı Firma
« Yanıtla #195 : Aralık 09, 2013, 01:29:50 »
AVEA alt yapısını kullanıyor.

Kullanan arkadaşlara,

- 200 TL indirim , 200 TL bitene kadar mı yoksa son kullanma tarihi varmı?
- Ayrıca bu belirtilen 15 kuruş 26 Aralıktan sonra 12 kuruşa düşecek, birde şuna dikkat ettinizmi bir madde var 39 TL lik kısıma kadar yani 5 tl olsa litresi 8 lt lik kısımda 15 kuruş indirim oda =  1.2 TL eder bu şekildemi işliyor inidirim?

Abi 200 tl nin son kullanma tarihi var mı bilmiyorum . Ama ben fulle dedim 120 tl lik aldı 100 tl bir çekti 20 tl bir çekti puanlardan ve 80 ni sonra kullanabilirsin dediler . Diğer yandan 39 tl lik madde şöyle bir ay içinde maksimum 39 tl indirim kazanabilirsiniz yani 200 tl lik yakıt alsanızda 200 tl nin hepsine indirim sağlıyor ama aylık indirim tutarı tarifenizin tutarına geldi mi ondan sonra o ay indirim sağlamıyor . Örneğin 19 tl lik tarifeyi kullanıyorsanız aylık 19 tl indirim kazanabilirsiniz .

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #196 : Aralık 09, 2013, 01:37:45 »
Abi 200 tl nin son kullanma tarihi var mı bilmiyorum . Ama ben fulle dedim 120 tl lik aldı 100 tl bir çekti 20 tl bir çekti puanlardan ve 80 ni sonra kullanabilirsin dediler . Diğer yandan 39 tl lik madde şöyle bir ay içinde maksimum 39 tl indirim kazanabilirsiniz yani 200 tl lik yakıt alsanızda 200 tl nin hepsine indirim sağlıyor ama aylık indirim tutarı tarifenizin tutarına geldi mi ondan sonra o ay indirim sağlamıyor . Örneğin 19 tl lik tarifeyi kullanıyorsanız aylık 19 tl indirim kazanabilirsiniz .

Hmmm o zaman ayda 1 kere fullersek 50LT=> 50x.12=6 TL her ay kar ediyoruz yani,o zaman 33 TL ye falan gelecek.

Bu 39 TL fiyat sabit mi OTV si ve bilimum vergileri falan alınmış haldemi?
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #197 : Aralık 09, 2013, 01:44:06 »
Hayrullah bey bende geçtim . Tarife çok güzel . 200 TL lik yakıtın 120 tl sinide aldım .  Ayrıyetten 120 tl lik bedava yakıttta dahi 15 krş indirim sağladı ve 4 lira indirim yaptı .  Ne kadar indirim yaptığı telefona da yakıtı aldıktan hemen sonra geliyor . Ben memnunum sadece net 2 çizgi çekerken yavaş ama problem galiba telefondan çünkü başka telefona kattığımda hızı çok güzel hatta türkcellden iyi diye bilirim .

Sizin telefon modeli ne eğer note 2 ise rica etsem speedtest programı ile telefon 1 veya 2 çizgi çekiyor iken ölçüm yapıp beni bilgilendirirmisiniz .

Mahmutum bu iyi oldu be :D  Bir hafta daha test et bakalım bende geleyim peşine ::)

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
« Yanıtla #198 : Aralık 09, 2013, 01:46:03 »
Mahmutum bu iyi oldu be :D  Bir hafta daha test et bakalım bende geleyim peşine ::)

İlk 20 Bine girmeniz lazım hocam :)
THE END

Çevrimdışı (Gizli Üye)

• Efsane Toyotacı
  • 208 kere teşekkür etti
« Yanıtla #199 : Aralık 09, 2013, 02:05:32 »
İlk 20 Bine girmeniz lazım hocam :)

Hadi ya Allah razı olsun hocam, o zaman mahmuuutt hadi testi erken bitir kardeşim :lol: (Beleşçi mode: off) :lol: