0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Allah kaza bela vermesin abi aracınız çok hoş duruyor
Maşallah nazar değmesin kazasız belasız sürüşler dileğiyleAraç çok şık duruyor
Elinize saglik arscinda maşallah i var
hakkaten o ilk fotoda baya karizma çıkmış araba benimde niyetim sol kasadan sonra bu kasadan almak nasipse
Fusionun kapı çıtası mı kıvrılmış Corollaya denecek yok çok hoş olmuş ellerinize sağlık.
Masallah eline saglik oguz abi . Acaba koltuklari ne ile temizledin ? Ben dun niyo marka bir koltuk temizleyici aldim ama oda tum koltuklara yetmedi yarim yamalak oldu
Ellerinize sağlık gayet başarılı olmuş yavru kurtlarım Corollaya sağlam güzel bir Nxt atıp asıl o zaman bir foto bekliyoruz en pürüzsüzünden
Toplaşın yarın bursaya gidiyoruk Bu arada hoşgeldin hoşgeldik kardeşim Benim pek bir etkim olmamıştır yahu est
Kolay gelsin, bol sans guzelce yedir sonra bir guzel sil uuuff sonrada ates etme zamani
Maşallah abimin arabasına..ne çıkmışım bea Bu arada döşemeler çok iyi olmuş abi lekeler falan baya baya gitmiş o aspirini bende kullandım taunusta o kadar senenin kirini aldı götürdü vala ama insanın ellerini çok kötü yapıyor eldivenle uygulamak şart..Bizim corollada kazadan sonra baya iyi oldu kaputta ki artık solmaktanda beter olan folyoyu söktürüp boyattım arabanın rengi kendine geldi fırsattan istifade iki kere 3M in pasta ve cilasından attırdım fümeye dönen araba yine siyah oldu Bayramda gelirsek o tarafa arıcam abimi..