0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Maşallah oğuz abi corolla'm için seni takip edip ne yaparsan yapmaya karar verdim bende yavaştan . Spoiler tamam şimdi sırada arka led stoplar var ama gümüş gri ye pek yakışmıo sanki . Senin araç füme abi yakışıyor ama
Double din+yay ile nokta olur.
2 hafta önce bursadaydım. konuyu daha önce görseydim uğramak isterdim. hatta görükleye gittim oğuzhan abiyi aradım didimde olduğunu söyledi
Hadi ya haberleşsek güzel olurdu tanışırdık kardeşim. Bir dahaki sefere Oğuzhan olmasa bile bizi sor
Abi bugun sol ön kapısı boyandı ama hiç içime sinmedi boyanması bir garip hissediyorum kendimi Keske boyanmasaydı diyorum ama boyanmasa' da olmazdı kusağın altında bir yamulma vardı . Senin araba 'da boya durumu ne abi ? km si kaç binde ? . Bide bana pasta ve cila önerebilirmisin abi ? . Bugün yapmayı planlıyorum yapabilirsem eğer .
Milyonlarca arabanın olduğu dünyamızda boyasız araç bulmak zor kardeşim. Bende de boya mevcut Allah daha beterinden korusun. 56 k kmdeyim şuan. Her geçen gün artıyor meret. Cila konusunda Sercan Karabulut abinden yardım istersen daha profesyonel bir bilgi alabilirsin. Fikir hocam odur.
Oğuz abi Maşallah var arabanın lip'i çıkarmışsn kullanmıyosan ben alabilirim
Yayları veren kim nereye takıyon abi Lipede çöküyom hemen Maşallah çok iyi oldu bence bagaj çıtasınada bi el at abi
maşallah aracınız çok bakımlı
Biz sıraya geç diyoruz adam 3. gelmiş çöküyorum diyor abooo Şu konu 3. syafaya geçsin artık mobil kotama tecavüz ediyor resmen.