0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Arkadaşım aracını sattı ve dün bayileri dolaştık biraz. Passatın kabini hep merak etmişimdir. Test ettiği araç 1.6 dizel motorluydu. Aman Allahım o ne ses öyle. Yeminle traktör gibi çalışıyor ve motor sesi olduğu gibi içerdeydi. Arka koltukta oturduğum için azımsanmayakcak şekilde lastik seside duyuluyordur. Bu arada test yolu kaymak misali. Arkasında yeni golfü test etti arkadaş. Dizel dsg şanzumanlısını. İnanın onun yalıtımı passattan daha iyiydi. Bu arada dsg vites geçişleri muazzam.
Sen toyota forumunda passat yada opel e laf söyleyemezsin arkadaşim alamancı arkadaşlar linç eder adamı ama toyotaya atıp tutabilirsin sonuçta toyota kul yapısı bozulabilir ama opel öylemi ...
...yeni golfü test etti arkadaş. Dizel dsg şanzumanlısını. İnanın onun yalıtımı passattan daha iyiydi. Bu arada dsg vites geçişleri muazzam.
Burasıu kavga değil, ortak sorunların tartışılıp çözüm arandığı, bilinenlerin paylaşıldığı bir platform olması gerek diye düşünüyorum...))))
O almancilarin karsisindayim herzaman golfe binenler öyle bahsediyorlaki sanki sanırsın a8 biniyorlar
buralar alır başını gider...ben önlerden bir yer kapayım da kendime...
bu tarz 3 satırlık göndermeleri içeren başlıklar açıldığında ne kazanılıyor anlayamadım bir türlü. detaylı bir test incelemesi değil, fotoğraf yok. belirli bazı markaların araçlarına karşı bastırılmış duygular mı besleniyor? bunlar bir kenara, yazılanları komik ya da iftira olarak nitelendirebilecek üyeler başlığa gelecek. sonrasında yine vw-toyota/vw-opel tartışmaları alevlenecek. birileri çıkıp dsg şanzımana sallayacak, diğerleri malzeme kalitesi/yüksek hızlardaki dengeli sürüş/rüzgardan aşırı seviyede etkilenmeme gibi durumlarla cevap vermeye çalışacak. geçmişte neler yazıldığını, tartışmaların hangi boyuta ulaştığını çoğumuz gördük. yapmayın. etmeyin. kişisel görüşlerimi belirtip cevap yazmak istemiyorum. "algı" konusu göreceli bir kavramdır.
Geldim geldim. Ne olur ne olmaz mısır içecek filan aldım, tufan iftardan sonra kopsa bari Hasan Tahsin ben olayım.Öncelikle başlığı küçümsemeniz karşınızdakinin yaşına nazaran bile yanlış, ve ayrıca Yasin beyin forum profiline şöyle bir baktıgınızda bahsettiğiniz türde bir üye olmadıgını o tarz düşüncelerle yazmış biri olmadıgını görmenizde gayet kolay, kaldı ki Yasin bey sadece hissettiklerini söylemiş ve dsg şanzımanıda övmüş Algı göreceli bir kavramdır bağlamında bakarsakta heralde içeri gelen sesi kulağın algılaması olarakta göreceli
yazılan iletiden başlığı küçümsediğime nasıl kanaat getirdiğinizi bilemiyorum fakat küçümseme durumu söz konusu olsaydı dikkate alıp yorum bile yazmazdım. ayrıca iletileri yazarken profil bilgilerine, kim olduğuna ya da forum geçmişine değil; ne yazıldığına bakarım. benim gözümde herkes eşittir. sizin için bazıları daha eşitse bilemem. konuyu kişiselleştirip tartışma ortamına girme taraftarı değilim. yasin bey kendisine karşı küçümseyici ya da aşağılayıcı bir tutum olduğunu tespit ederse bunu dile getirebilir diye düşünüyorum. yanlış anlaşılan bir husus varsa konuşup hâlledilir. burada konumuz bu değil. başlıktaki iletilere göz atarsanız, yazdığım şeylerde haklı olduğumu görebilirsiniz.
Aha! Şimdi bir de Audi girdi işin içine!